Vuokratuloja mökistäsi

Onko sinulla tai läheisilläsi mökki? Hyvin todennäköisesti, sillä Suomessa on yli 500 000 mökkiä. Ja koska kyse on mökistä eikä kodistasi, kiinteistö on suuren osan vuodesta tyhjillään. Miksi et hyödyntäisi tyhjilläänoloaikaa ja hankkisi mökistäsi vuokratuloja?


Vapaa-ajan asuminen säilyttää suuren suosionsa ja selvityksen mukaan kasvaa entisestään. Samojen tutkimusten mukaan mökin omistamisen merkitys vähenee. Vuokramökki on todennäköisin vapaa-ajan asunto vuonna 2030. Mökkivuokraus yleistyy koko ajan.

Samaisen Valtioneuvoston selvityksen johtopäätöksinä esitettiin, että mökkeilyyn käytettävän rahan määrä kasvaa. Eli käytetään yhä enemmän rahaa vuokramökkien vuokratuloihin.


Toimintaa – ja siten vuokratulojen virtaa – on lisäksi mahdollista laajentaa. Mökin vuokratulojen lisäksi voit saada vuokratuloja mökkisi rannalla olevasta veneestä tai kanooteista, pihalla seisovista polkupyöristä tai vaikka provisioiden muodossa naapurin vuokramökin vuokratuloista suositeltuasi sitä asiakkaalle. Lisäpalvelut tarkoittavat lisämyyntiä ja lisää (vuokra)tuloja.


Tulevaisuuden trendit ovat selkeät. Mökkivuokrauksessa valittavanasi on, oletko rahan maksajien vai vuokratulojen saajien puolella. Valinta on sinun.

 

Facebook Comments Box

2 vastausta artikkeliin “Vuokratuloja mökistäsi”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: