Tehohaaste

Käynnistä vuosi parhaalla mahdollisella tavalla

Haasta itsesi – kehitä ja kehity
kaikilla majoituksen osa-alueilla!

Suomessa on yli 600 000 mökkiä, jotka ovat keskimäärin 278 vuorokautta vuodessa tyhjillään. Onko sinulla tai tutullasi yksi näistä mökeistä? Tai kodissa tyhjillään olevia huoneita, kenties koko asunto aika ajoin tyhjillään? Valtava potentiaali valmiita tiloja, joita hyödyntää lyhytaikaiseen majoitukseen.

”Olen luonut ja testannut Mökkivuokraajan palvelussani mallin, jolla saadaan tehokkaimmin kohde kaikki vaatimukset täyttävään (ja vieraiden toiveet ylittävään) kuosiin. Mallilla saadaan majoitusprosessi jouhevasti alulle ja jo toiminnassa oleva majoitus kehittymään merkittävästi.” -Sari Hyvärinen

Näin vuoden alun kunniaksi käynnistetään tehopaketti, jolla tämän mallin pystyy oppimaan nopeasti ja soveltamaan käytäntöön heti, juuri omaan tilanteeseen sopivasti.

Majoituksen tehohaaste alkaa jo maanantaina 6.1. Voit tutustua (ja hypätä mukaan) siihen täältä:

TARTU AINUTLAATUISEEN TILAISUUTEEN

Käynnistä vuotesi haastamalla itsesi kehittymään ja kehittämään. Kaikki majoituksen osa-alueet käydään tiiviisti läpi.

Kaksi viikkoa. Oppia ja suoraan sen soveltamista, räätälöidyillä haasteilla.

Mitä kurssilaiset ja itsensä haastajat sanovat?

Joka toinen päivä livekoulutus, jossa perehdytään majoituksen osa-alueisiin:

1. Ajatukset ja toimintamallit
2. Kohteen konkretia
3. Asiakaspalvelu
4. Viralliset asiat
5. Hinnoittelu
6. Markkinointi
7. Viimeistely
8. Tulevaisuuden suunnittelu.Osa-alueen läpikäynnin jälkeen kerrotaan aina kolme eri osaamistason haastetta kyseisestä osa-alueesta. Voit toteuttaa yhden, kaksi tai vaikka kaikki kolme, valintasi mukaan.

Vaikka kurssin aikataulu tuntuisi intensiiviseltä, älä huoli. Koulutusmateriaalit säilyvät käytössäsi rajoittamattoman ajan. Voit siis kerrata koulutusta, palata materiaaleihin ja toteuttaa haasteita juuri sinulle parhaiten sopivaan tahtiin.

AIKATAULU

Nopea reagointi- ja päätöskyky on merkittävän tärkeä hyvän majoittajan ominaisuus. Siksi haasteesi on itse asiassa jo alkanut: pystytkö tarttumaan tähän mahdollisuuteen NYT? (Vaikka vain toteuttaaksesi sen myöhemmin?)

6.1.2020 ensimmäinen livekoulutus. Joka toinen päivä (8., 10., 12., 14., 16., 18.1.) koulutus ja osa-alueisiin liittyvät kolmen eri vaikeustason haasteet. 20.1. viimeinen livekoulutus ja ylimääräisten bonusten paljastaminen.

KUSTANNUS

Keskimääräinen mökkivuokrauksen viikkovuokra on noin 1000€. Jos saat tämän haasteen avulla viikonkin lisää vuokrattua, olet netonnut itsellesi yli 900 euroa.

Tehohaaste maksaa nimittäin vain 97€ tai kahdessa erässä 49€ eli yhteensä 98€.

Aloitan vuoteni haastamalla itseni kehittymään ja kehittämään. Maksan kerralla koko haasteen, 97€.

Tartun haasteeseen, kehitän ja kehityn. Maksan nyt 1. erän 49€ ja laskulla toisen 49€ erän.

Facebook Comments

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.