Mökkivieraaksi suosituksilla

Mökkiä voi vuokrata monella tapaa. Ja monelle eri kohderyhmälle. Markkinointikanavat vaikuttavat siihen, keitä tieto vuokrauksesta tavoittaa. Puskaradio on suosittu siksi, että siinä sana mökistä kulkeutuu tuttujen välityksellä.

Puskaradiosta mieluisan tekee juuri ajatus siitä, että vieraina ovat ystävät ja tutut. Tai ainakin näiden tutuntutut. Miksi? Koska luotat siihen, että ystävä kohtelee mökkiäsi paremmin.

Puskaradion toimintaa voi tehostaa tekemällä mökistä rajoitetusti julkisen ilmoituksen. Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa sinun ystäväsi ja ystäviesi ystävät ovat digitaalista puskaradiota parhaimmillaan.

Voit vielä tehostaa viestiäsi valikoidusta vieraiden kohderyhmästä mainitsemalla vuokrauksen perustuvan suosituksiin. Eivät kaikki ystäväsi välttämättä olisi toivottuja vieraita. Tai ainakaan kaikki ystäviesi ystäviesi ystävät. Vieraiden suosittelija tavallaan kantaa osittaisen henkisen vastuun. Luottaa ja siten sitouttaa vieraat toivotunlaiseen vierailuun.

Esimerkiksi tähän tapaan: Strandbacken -huvilaa vuokrataan vain suositusten perusteella. Omistajan kanssa on sovittu tietyt sosiaaliset mediat ja niiden sisällä vielä tietyt tavat toimia ja edetä. Näin moninkertaisesti varmistetaan, että tulevat vieraat suhtautuvat juuri oikein vierailuunsa.

Facebook Comments Box

Yksi vastaus artikkeliin “Mökkivieraaksi suosituksilla”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d