Paras vuosi – Luotsaa itsesi unelmiisi

Ellei sinulla ole suunnitelmaa, olet osa toisen suunnitelmaa.
Ärsyttävä hokema, jossa ärsyttävintä on, että sen tuntee syvällä sisimmässä olevan totta.

Resurssejasi havittelee moni. Rahojasi, aikaasi, energiaasi, huomiotasi. Valtavat markkina- ja mediakoneistot jylläävät saadakseen osansa sinusta. Ilman selkeää suunnitelmaa, jonka avulla tiedät, mitä teet ja miksi, mihin käytät aikasi ja fokuksesi, miten sijoitat rahasi ja kuinka hyödynnät päivittäisen energiasi, olet tuuliajolla.

Olen opiskellut ja testannut monia tunnettujen ja vähemmän tunnettujen mentorien vuosisuunnittelumetodeja. Toimivin ja tehokkain tähän asti löytämäni on Ann Wilsonin Design Your Wealthy Life -prosessi.

Olen soveltanut prosessia niin, että se palvelee paremmin suomalaista sielunmaisemaa. Sen avulla olen muun muassa päässyt pois kulutusluottopainajaisesta ja asennuttanut kotiimme maalämmön, vahvistanut suhdettani kahteen teiniini ja vahvatahtoiseen 7-vuotiaaseeni, saanut työnantajan palkinnon vuoden parhaista asiakaspalautteista kahtena viime vuotena, ja paljon muuta. Mutta ennen kaikkea prosessin avulla olen saavuttanut tunteen, että elämäni on omissa käsissäni.

Koska missään tekemisessä ei ole mitään mieltä, jos ei tunnu, että tekemisellä olisi merkitystä ja vaikutusta.

Sota, energiakriisi, inflaatio ja monet pienemmät huolet tuntuvat heittelevän meitä ajopuun lailla. Mökkivuokraus toimi kuin unelma kunnes se lakkasi toimimasta valtavien sähkölaskujen nostettua kustannukset kohtuuttomiksi ja kun Venäjää pelkäävien ulkomaalaisten vierailut hupenivat olemattomiin. Vatsanpohjaa kalvaa pelko: miten selviän? Miten pystyn huolehtimaan lähimmäisistäni? Varmistamaan turvallisuutemme?

Vaihtelevien tulojen aallokossa olen ollut enemmän kuin kiitollinen systeemistäni, jonka avulla säästöni ja sijoitukseni rullaavat lähes nollatulokuukausista huolimatta. Sodan pelossa on ollut helpottavaa, kun olen pystynyt toteuttamaan kaikki tarvittavat valmistelut niin, että tiedän lasteni ja itseni olevan turvassa kotonamme pahimpienkin uhkakuvien toteutuessa.

Ja erityisesti, että kaiken tämän myllerryksen keskellä minulla on työkaluja, joiden avulla voin huolehtia omasta hyvinvoinnistani (voidakseni auttaa muita minun pitää voida hyvin) ja varmistaa, että tekemiseni on mielekästä. Että käyttämäni aika ja raha, energiani ja huomioni kohdistuu asioihin ja tekemisiin, jotka askel askeleelta vievät minua kohti tavoitteitani ja unelmiani.

Haluaisitko oppia tämän prosessin?


Paras vuosi – luotsaa itsesi unelmiisi

on heti käytettävissäsi! Työkirja ja 1,5h video opastavat sinut askel askeleelta oman elämäsi ruoriin, jotta voit luotsata itsesi unelmaelämääsi.


Todellinen vapaus on mielestäni sitä, että voi tehdä valintoja, jotka eivät kumpua peloista. Ja unelmien elämä on taasen juuri sellaista, mitä kukin itse haaveilee, ei muiden sanelemaa.

Taloudellinen hyvinvointi on yksi olennainen osa vapautta, jossa meillä on riittävästi resursseja tehdä meitä kulloinkin parhaiten palvelevia valintoja. Paras vuosi – Luotsaa itsesi unelmiisi  auttaa sinut kohti tätä: Sinä ansaitset parempaa!

Palautteita3
Facebook Comments Box

Yksi vastaus artikkeliin “Paras vuosi – Luotsaa itsesi unelmiisi”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: