Palvelu kehittyy

Ensi viikosta (viikko 32/2017) alkaen sinulla on mahdollisuus saada yhä tarkemmin juuri sinua kiinnostavaa ja sinulle sopivaa sisältöä uutiskirjeisiisi. Myös sisällönhaku blogista jouhevoituu. Neljä eri kategoriaa, joista voit valita sinulle mieluisimmat.


Mökkivuokrauksen Noviisi

img_2691-3

Olet vasta pohtimassa mökkivuokrausta. Kaikki on sinulle uutta ja perusasiatkin kuulostavat heprealta.

Tai kenties toteutat jo mökkivuokrausta, mutta hyvin pienimuotoisesti. Olet tyytyväinen asiantilaan eikä sinulla ole aikomusta kehittää tai laajentaa toimintaasi.

Olet Mökkivuokrauksen Noviisi. Pääset käymään läpi mökkivuokraukseen liittyviä perusasioita. Tutustut siihen, mistä mökkivuokrauksessä on kyse ja mitä siinä vähintään pitää huomioida.

Blogiartikkelit Noviisi -kategoriassa löydät täältä.


Mökkivuokrauksen Kisälli

img_2691

Olet jo hieman perehtynyt mökkivuokrauksen saloihin. Asiat alkavat hahmottua, ja olet kiinnostunut oppimaan lisää. Haluat kehittää itseäsi ja toimintaasi.

Olet Mökkivuokrauksen Kisälli. Pääset syventämään osaamistasi. Saat ideoita ja neuvoja toimintasi laajentamiseen.

Blogiartikkelit Kisälli -kategoriassa löydät täältä.


Mökkivuokrauksen Mestari

img_2691-4

Olet pro. Ammattilainen. Mökkivuokraus on sinulle jo tuttua ja mahdollisesti toteutat sitä hyvinkin laaja-alaisesti, tai syvällisesti yhden mökin kanssa. Janoat kehittyä ja kehittää toimintaasi entisestään. Pyrit palvelemaan yhä paremmin, toteuttamaan mökkivuokrausta vielä onnistuneemmin.

Olet Mökkivuokrauksen Mestari. Saat ammattilaisvinkkejä, syväluotaavia toimenpidevaihtoehtoja ja tehokkaasti mökkivuokrausta kehittäviä ohjeita.

Blogiartikkelit Mestari -kategoriassa löydät täältä.


Mökkiemäntä
img_2697

Huolehdit mökkisi, kenties muidenkin mökkien emännöinnistä. Varmistat, että mökki on kunnossa, kaikki tip top ja valmiina vieraiden tuloon. Ymmärrät, että vieraiden tervetulleeksi toivottaminen on merkittävä onnistuneen mökkivuokrauksen kulmakivi. Olet vieraittesi saatavilla vierailun ajan ja varmistat mökin kunnon vierailun jälkeen. Olet mökin sydän.

Olet Mökkiemäntä. Saat neuvoja ja ohjeita onnistuneeseen mökkiemännöintiin. Vinkkejä, jotka helpottavat toiminnan pyörittämistä ja syventävät entisestään osaamistasi.

Blogiartikkelit Mökkiemäntä -kategoriassa löydät täältä.


Kuinka syvälle haluat viedä osaamisesi? Nyt voit päättää itse.

Jatkossa Mökkivuokraajan käsikirjan blogi ja uutiskirje noudattavat neljän viikon välein toistuvaa rytmiä. Ensimmäisellä viikolla käsitellään Noviisin, toisella Kisällin, kolmannella viikolla Mestarin ja lopulta neljäntenä viikkona Mökkiemännän erityisalaan liittyviä asioita. Uutiskirjeet saapuvat lauantaiaamusi ratoksi, kuten tähänkin asti.

Voit valita, mistä aihepiiristä haluat saada oman uutiskirjeesi. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon. Tai vaikka kaikki. Tosiasiahan on, että syväosaajillekin tekee hyvää kerrata perusasioita eikä pahaa vasta-alkajallekaan tee tietää, mitä Mestaritason osaajan päässä – tai markkinoilla – liikkuu. Ja jokaikisen mökkivuokraajan olisi hyvä ymmärtää, mistä mökkiemännöinnissä on kyse.

Voit olla monessakin eri roolissa. Kyseessä ei ole joko tai -valinta vaan pikemminkin kiinnostustasi tukevan sisällön tarjoaminen.


Uudet uutiskirjeen tilaajat pääsevät suoraan valitsemaan, minkä ryhmien uutiskirjeet he haluavat saada sähköpostiinsa.

Uutiskirjeen lukijat saavat ensi lauantain 5.8.2017 uutiskirjeessä linkin, josta he pääsevät halutessaan tarkentamaan omaa uutiskirjetilaustaan. Jatkossa omien tietojen päivittäminen onnistuu joka uutiskirjeessä mukana olevan linkin kautta.


Jos et vielä ole uutiskirjeen lukija, tule mukaan onnistujien kelkkaan. Ole fiksu ja tilaa itsellesi Mökkivuokraajan Käsikirjan Uutiskirje täältä. Saat yhä tarkemmin juuri sinua kiinnostavaa ja sinulle sopivaa sisältöä. Uunituore uutiskirje tarjoillaan lauantaiaamun ratoksi.

 

 

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d