Uskalla onnistua

Miten tulla onnistujaksi?

Kaksi asiaa yhdistää kaikkia, jotka ovat joskus onnistuneet jossain suuressa.

1. He eivät odottaneet täydellistä hetkeä.
2. He saivat apua matkallaan huipulle.

Onnistujat, jotka näyttävät tehneen jotain suurta, ovat tehneet pieniä asioita yksi kerrallaan, kerta toisensa perään, kunnes niistä on lopulta tullut suuria asioita.

Pienet asiat jäävät tekemättä rohkeuden puutteen vuoksi. Koska ryhtyminen on vaikeaa. Siksi onnistumisessa onkin kyse uskaltamisesta.


Onnistuja ei odota täydellistä hetkeä.

1. Uskalla päättää, että juuri NYT ON täydellinen hetki.

Aina on jotain muuta tekemistä. Tulet aina olemaan vähän epävarma. Et tule koskaan olemaan täysin valmis. Älä jää odottamaan täydellistä hetkeä. Päätä, että juuri nyt on täydellinen hetki.

Mielemme pyrkii pitämään meidät mukavuusalueellamme. Tekemään asiat niin kuin aina ennenkin olemme tehneet. Mutta silloin mikään ei muutu paremmaksi. Mielemme uskottelee meille toteuttavamme muutoksen sitku ja joku kaunis päivä. Herää! Toimi nytku ja päätä, että tänään on se kaunis päivä.

Aloittaminen on aliarvostettua

Tärkeintä on uskaltaa aloittaa. Ottaa ensimmäinen askel. Se saa ollakin haparoiva ja epävarma. Ensiaskeleen KUULUUKIN olla haparoiva ja epävarma.

Mitä enemmän otat askelia, sitä varmemmaksi ja vahvemmaksi, sitä helpommaksi askelten ottaminen tulee.

Kuten pienenä taaperona uskalsit ensimmäisen kerran kohottaa jalkasi irti maan kamarasta. Palaa siihen samaan uskallukseen kokeilla ja tehdä, vaikka kaikki ei olisi täydellistä. Luota siihen, että osaat ja pystyt.

Ota ensimmäinen askel.

Sinun ei tarvitse osata ensimmäistä askelta ottaessasi vielä yhtään mitään. Polku aukeaa kyllä edessäsi, kunhan vain uskallat ottaa ensimmäisen askeleesi.


Jokainen tarvitsee toisten tukea.

2. Uskalla tukeutua muiden osaamiseen ja kannustukseen.

Ihminen on sosiaalinen eläin. Me tarvitsemme muita. Sinä et ole yksin. Kannustusta ja tukea. Iloitsemista onnistumisten hetkellä. Tsemppausta alhoissa. Jokainen tarvitsee sisäpiirin, johon voi tuntea kuuluvansa.

Ihmisen ihmeellinen kieli ja mieli mahdollistaa osaamisen jakamisen. Näin jokaisen ei tarvitse keksiä itsekseen uudelleen samoja asioita, jotka joku toinen on jo testannut ja kehittänyt toimivaksi, usein kantapään kautta.

Me tarvitsemme muiden osaamista kehittyäksemme. Muiden osaamisesta saamme ne peruskivet, jonka päälle voimme rakentaa oman osaamisemme.

Emme ole koskaan valmiita. Muutumme ja kehitymme joka tapauksessa koko ajan. Sinä päätät, mihin suuntaan muutoksesi sinua vie.


Onnistuja ei odota täydellistä hetkeä vaan päättää, että nyt on täydellinen hetki. Sinä voit päättää, että nyt on sinun hetkesi tulla onnistujaksi.

Onnistuja ymmärtää tukeutua muihin ja opetella muiden osaamisesta. Sinä voit tukeutua käytännössä testattuun osaamiseen ja tulla mukaan sisäpiiriin.

Saavuta suuria. Tee merkityksellisiä asioita. Tule oman elämäsi herraksi. Koe ennenkuulumatonta vapautta. Varmistaa oma ja läheistesi taloudellinen turva ja hyvinvointi.

Minkälainen sinun huomisesi on? Sinä päätät. Mutta väitän, että olet valmis kehittymään. Uskallat onnistua. Mistäkö tiedän? Olet täällä lukemassa tätä kirjoitusta. Olet lukenut tätäkin tekstiä tähän mennessä jo 422 sanaa. Sinä haluat tietää, mistä onnistumisessa on kyse.

Uskalla aloittaa. Ole onnistuja.


Kerrothan tunnelmasi alla olevissa kommenteissa luettuasi tämän tekstin. Olisi ihana kuulla, heräsikö sisäinen onnistujasi! Ja vinkkaa kirjoituksesta myös muille, joiden toivot onnistuvan.

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: