Onnistu majoituksessa

Majoituksen onnistuminen on kriittisen tärkeää toimintasi kannalta. Sen lisäksi, että tyytyväinen vieras on tuottava vieras, hänen antamiaan arvioita ja palautteita seuraavat kaikki ne, jotka pohtivat, majoittuisivatko luonasi. Ja kyllä, myös sinulle itsellesi saamasi palaute on todella merkityksellistä.

Majoituksessa itsessään on selkeä tapahtumien elinkaari. On ennen majoitusta tehtävät, tärkeät asiat. Sitten on vieraan vastaanotto, hetki, joka käytännössä usein ratkaisee vierailun sujuvuuden. Vierailu itsessään ja sen jälkeen paljon vielä tehtävää.

Kaikki nämä hetket ja tapahtuvat läpäisee kolme asiaa: 

  • Oma asenteesi, ajatuksesi ja tunteesi, korvien välisi. Mikä sinua ohjaa?
  • Viestintätaitosi. Niin kirjalliset kuin suullisetkin. Miten toimit ihmisten kanssa?
  • Kohde, konkretia, kokonaisuudet ja yksityiskohdat. Oven väristä tervetuliaislahjaan. Mitä ne tarjoavat vieraille?

Olet sitten vasta pohtimassa majoittamista tai superhost, joka on valmis kehittymään edelleen, näillä kaikilla osa-alueilla on hiottavaa. Aina.

Alin rima ja huippusuoritus luovat pelikenttäsi. Rimaa voi nostaa lähes rajattomasti, parasta suoritusta kehittää. Omaa toimintakapasiteettiasi pystyy laajentamaan.

Tiesitkö esimerkiksi, että Airbnb poistaa kohteesi näkyvistä ja varattavissaolevista, jos saamasi kokonaisarvio laskee alle nykyisen kohteiden keskiarvon? Tällä hetkellä tuo arvo on 4,3. Melko korkea täkäläisellä mittapuulla. Tällaiset asiat luovat sen alimman riman, kussakin osakokonaisuudessa.

Voit kehittää saamiasi palautteita ja arvioita esimerkiksi kertomalla vieraille etukäteen Airbnb:n luokittelustandardeista: että 5/5 tarkoittaa vain kohteessa olevan kaikki kuten kuvauksissa kerrottiinkin, ei viiden tähden hotellia.

Mutta keinoja on valtavasti muitakin. Niin paljon strategioita ja taktiikoita joiden avulla kehität itseäsi, majoitustoimintaasi ja kohdettasi, että lukisit tätä kirjettä vielä viikon päästäkin, jos kirjoittaisin ne kaikki tähän.

Siksi kokosin ne kaikki yhteen paikkaan, jossa voin varmistaa, että opit ne taatusti. Loin

Onnistu majoituksessa -tehokurssin.

Nämä asiat ovat oikeasti tärkeitä. Himputin tärkeitä. Ratkaisevia asioita siinä, onnistutko vai et. Siksi en halua kuitata niitä ylimalkaisesti muutamalla ranskalaisella viivalla vaan haluan opettaa ne sinulle kasvotusten. Haluan sinun onnistuvan.

Pidän kurssista Q&An Mökkivuokraajan palvelun Facebook -sivulla torstaina 8.8. klo 12 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Kehittymisesi majoittamiseen liittyvissä asioissa heijastuu kaikille elämäsi osa-alueille. Kun saat asenteesi tukemaan myönteistä kasvua ja kehitystä, näet kaiken eri tavoin. Kun opit viestimään rakentavasti ja kannustavasti, kaikki ihmiskontaktisi jalostuvat. Ja kun silmäsi kehittyy huomioimaan niin laajat kokonaisuudet kuin pienimmät yksityiskohtasi.. niin. Mihin kaikkeen muuhunkin voisit tuota taitoa käyttää?


Itsevarmuus ei ole samaa kuin (negatiivinen) itserakkaus tai katteeton ylpeys. Itsevarmuus on sitä, että tiedät osaavasi, tiedät olevasi hyvä ja tiedät kykeneväsi toimimaan fiksusti ja haluamallasi tavalla, tilanteessa kuin tilanteessa. Kehityt, sopeudut, osaat hakea tietoa ja tukea, ja samalla seisot vahvasti omilla jaloillasi, ammentaen voimaa aiemmista onnistumisistasi.

Itsevarmuutta ei nimittäin voi saada pelkiltään. Se on aina onnistumisten myönteinen sivutuote. Ja se paistaa kaikesta sinussa. Siinä, miten kävelet, miten puhut, miten toimit, mitä ajattelet, itsestäsi, muista, maailmasta ylipäänsä. Siksi onnistumisiin kannattaa panostaa ja huomioida pienimmätkin onnistumisesi. Koska siten pystyt vahvistamaan luontaista itsevarmuuttasi.


Mikä on alin hyväksyttävä tasosi itsellesi ja toiminnassasi nyt? Entä korkein saavutettavissa oleva huippusi? Ole rehellinen, vähintään ja ennen kaikkea itsellesi. Missä olisi parantamisen varaa? Koska aina on. Löydätkö ne kriittisimmät elementit, mitkä sinun kannattaisi hioa kohdilleen ensimmäiseksi? Mitkä kehittymisalueet jätät suosiolla odottamaan parempaa päivää ja tekemisen puutetta?

Miten onnistut majoituksessa nyt? Mitä voisit tehdä vielä hieman paremmin?


Airbnb lyhytaikainen majoitus superhost lisätuloja rahaa

Intensiivikurssilla tehokkaita tuloksia. Koska ansaitset saada huippuarvioita, merkityksellisiä kohtaamisia ja itsevarmuutta.

Tule mukaan NYT. Odotamme sinua jo kurssiryhmässä.

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: