Käyttöasteen nosto 20%

Haluatko todella tehostaa mökkivuokraustasi? Mikä on mökkisi käyttöaste nyt? Miltä se tuntuu? Kuinka monta tyhjilläänolopäivää vuodessa kertyy, kuinka monta euroa jää saamatta? Olisiko sinulla niille menetetyille rahoille jotain käyttöä?

Haluatko kuulla lisää, miten nostat mökkisi käyttöastetta vähintään 20% ?

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, luen sen ja otan sinuun yhteyttä 48 tunnin kuluessa!

Miten tämä etenee:

Keskustelumme perusteella päätät, onko tämä sinun juttusi. Haluatko oikeasti nostaa mökkisi käyttöastetta vähintään viidenneksellä.

Tai voit ehkä tietää sen jo nyt. Silloin voit hypätä suoraan tänne.

• Heti kun maksu on suoritettu, saat kysymyksesi sähköpostiisi.

• Vastaa kysymyksiin kahden vuorokauden kuluessa.

• Analysoin tilanteesi vastaustesi perusteella. Analyysiini perustuvat toimenpide-ehdotuksesi saat kahden vuorokauden kuluessa vastauksistasi. Toimenpide-ehdotuksia on yleensä vähintään kymmenen, mutta niitä voi olla jopa yli 20, riippuen tilanteestasi.

• Samassa viestissä saat kutsun varata itsellesi puhelu/Skype/Zoom, jossa saat sparrausta toimenpide-ehdotusten toteuttamiseen, etenemiseesi ja vastauksia kysymyksiisi. Varaathan ajan korkeintaan kuukauden päähän palvelun aloituksesta. Puheluun mennessä sinun kannattaa olla toteuttanut jo ainakin osa toimenpiteistä, jotta saat optimaalisen hyödyn sparrauksesta.

• Palvelun toinen erä maksetaan 7 vuorokauden kuluessa palvelun alkamisesta. Tähän menessä olet jo saanut toimenpide-ehdotuksesi ja olet päässyt jo aloittamaan käyttöasteen nostamistasi.

• Toinen erä on mahdollista maksaa myös kahdessa tai kolmessa erässä. Osamaksumahdollisuus on automaattisesti mukana loppulaskussa.

• Saat toteuttamiesi toimenpiteiden ansiosta tuloksia. Korkeintaan kolmessa kuukaudessa palvelun alkamisesta käyttöasteesi pitäisi olla noussut vähintään viidenneksen eli vähintään 20%.

Mitä nopeampi olet, sitä nopeammin saat tuloksia.

Jos lähetät vastauksesi heti, voit saada toimenpide-ehdotukset jopa 48 tunnissa palvelun alkamisesta! Näin pääset hyötymään tuloksistasikin nopeasti.

 

 

Mökin käyttöasteen noston tehokkuus perustuu kahteen asiaan:

Sinun tekemisiisi. Sinulla on motivaatiota, kiinnostusta ja välineet toteuttaa saamasi toimenpiteet. Haluat nostaa käyttöastetta, koska tiedät mökkisi tyhjilläänolokausien tuovan vain lisää kuluja (muusta tuskasta puhumattakaan). Tiedät, että mitä parempi käyttöaste on, sitä kannattavampaa mökkivuokrauksesi on.

Minun ammattitaitooni. Osaan antaa sinulle juuri sellaiset toimenpiteet, joilla nostat käyttöastettasi. Sparrauskeskustelussa ohjaan sinua vielä tehokkaampaan suuntaan ja toteutukseen.

Koska luotan täysin näihin kahteen elementtiin, annan Mökin käyttöasteen nosto vähintään 20% -palvelulle

täyden takuun.

Takuu tarkoittaa, että jos olet toteuttanut kaikki saamasi toimenpide-ehdotukset ja osoitat toteuttaneesi ne, eikä mökkisi käyttöaste ole noussut palvelun aloituksesta lukien kolmessa kuukaudessa vähintään 20%, saat

100% maksustasi takaisin.

Takuu ei kata mökkivuokrauksen lopetus- tai siihen rinnasteisia tilanteita.

 

Mökin käyttöasteen nosto vähintään 20% palvelun hinta

Palvelun hinta yhteensä on mökkisi kahden viikon alvillinen vuokra,
kuitenkin vähintään 1997€ (sis. alv).

Mökkisi viikkovuokra katsotaan palvelun aloitusajankohdasta.

Palvelu maksetaan kahdessa erässä:
1. erä (997€) heti palvelun alkaessa ja 2. erä 7 päivän kuluessa palvelun alkamisesta. Saat toisesta erästä laskun sähköpostitse toimenpide-ehdotusten yhteydessä. Loppulaskussa on mukana automaattisesti myös mahdollisuus maksaa se kahdessa tai kolmessa erässä.

Huomioi: olet saattanut saada erillisessä yhteydenotossa, kirjeessä tai webinaarissa mahdollisen tarjouksen, joka on voimassa erikseen yhteydenotossa mainitun ajan.

Muista: Jokainen viikko, jonka mökkisi on tyhjillään, tuo sinulle vain kuluja. Jokainen viikko, jonka saat tämän palvelun avulla vuokrattua, tuo sinulle tuloja. Tulet toimenpiteiden avulla hyvin nopeasti kattamaan palvelun hinnan ja pääset tuottamaan itsellesi puhdasta tuottoa.

Facebook Comments Box
%d bloggaajaa tykkää tästä: