Neljäs uutiskirje

Julkaisen Mökkivuokraajan käsikirjan uutiskirjeet kuukauden viiveellä blogissa. Tarkoittaa sitä, että juuri lähetin 8. uutiskirjeen sähköposteihin ja nyt julkaisen täällä neljännen. Jos haluat saada uutiskirjeet, parhaat toimintatavat ja ilmaiset neuvot tuoreeltaan sähköpostiisi, käy tilaamassa uutiskirje itsellesi täältä!

Mökkivuokraajan käsikirjan 4. uutiskirje on alunperin lähetetty sähköpostitse 18.3.2017.


Tässä kirjeessä kerron
KOLME TÄRKEINTÄ ASIAA mökkivuokrauksesta sekä asian, josta olen niin innostunut, että oikein vatsanpohjaa myöten lepattavat perhoset. Haluatko kuulla? Aloitetaan!

Mökkivuokraukseen liittyy valtavasti niin asioita kuin tunteitakin. On paljon hoidettavaa ja huomioitavaa. Täytyy pitää mielessä huikea määrä erilaisia asioita samanaikaisesti ja sadoittain lankoja käsissä.

Uuden opettelu on aina haastavaa, mutta toisaalta parhaimmillaan erittäin antoisaa. Koko ajan pystyy kehittymään paremmaksi, ja on tärkeää uskaltaa aloittaa ennen kuin on ihan valmis. Koska kokonaan valmista ei tule ikinä.

Tärkeintä mökkivuokrauksessa on, että voit itse olla täydestä sydämestäsi toimintasi takana.

Tee asiat hyvin, parhaalla mahdollisella osaamallasi tavalla niin, että kehtaat katsoa itseäsi peiliin. Että toimit oikein ja tiedät itse tekeväsi oikeita asioita oikealla tavalla. Että sinulla on hyvä tunne sydämessäsi toiminnastasi, vaikka välillä ajukopassa vähän pelko viheltäisikin.

Että sydänalassasi parhaimmillaan läikähtää lämpö, kun ajattelet mökkivuokraustoimintaasi. Olet ylpeä mökistäsi ja toiminnastasi. Että haluat hoitaa, kasvattaa ja saada sen kukoistamaan. Että sinulla on paloa, innostusta ja halua tehdä asiat hyvin. Että olet sydämelläsi mukana.

Toinen erinomaisen tärkeä asia mökkivuokrauksessa on jaksaminen.

Jaksat hoitaa ja hoivata mökkiäsi ja mökkivuokraustoimintaasi riittävästi – että näet kukoistuksen etkä nuupahdusta.

Että osaat olla realisti: jos sinulla ei ole aikaa tai kiinnostusta, ymmärrät ja hyväksyt sen ja toimit sen mukaisesti. Hankit ostopalveluina mökkivuokrauksen pyörittämiseen liittyvät asiat niin, että vuokraustoimintasi on korkeatasoista ja hyvälaatuista.

Tai jos vuokraustoiminta on kiinni osaamistasostasi, kehität sitä riittävälle, ja siitäkin paremmalle tasolle.

Aito jaksaminen ja välittäminen, joko itsestä kummuten tai ostettuna, on onnistuneen mökkivuokraustoiminnan tae ja edellytys.

Kolmas, kovin tärkeä asia on toiminnan kannattavuus.

Mökkivuokraustoiminnan tulee olla riittävän kannattavaa. Niin kannattavaa, ettet ainakaan ota takkiisi – enempää kuin mihin olet varautunut.

Sesonkivaihtelut tulee ottaa huomioon, samoin käynnistysvaiheen alkukankeus. Näistä aiheutuvia pienempiä tuloja on mahdollista paikata taitavalla mökkivuokraustoiminnalla.

Kehitä osaamistasi vaikkapa seuraamalla ja toteuttamalla aktiivisesti näitä uutiskirjeitä, perehtymällä Mökkivuokraajan käsikirjaan ja opiskelemalla Mökkivuokraajan käsikirjan kursseja.

Nimittäin: ensimmäinen kurssi- ilmoittautuminen on avattu! Paljon toivottu aihe, mökkivuokrauksen aloittaminen, käsitellään juurta jaksain kurssilla.

Saat kaikki tärkeät, huomioitavat asiat videoina ja tulostettavana materiaalina, jonka saat heti itsellesi. Voit opiskella haluamaasi tahtiin ja palata asioihin aina tarvittaessa ja halutessasi.

Tämä oli se asia, josta olen ihan superhuikean innostunut! Tajusin nimittäin, että tuotto, jonka pystyn tarjoamaan kurssin oppien avulla, on aivan mahtava.

Kun kerron kaikki mökkivuokrauksen aloittamiseen liittyvät, oppimani ja kokeilemani, hyväksi havaitut neuvot ja toimintatavat kurssilla, ei sinun tarvitse opetella ja kokeilla niitä kantapään kautta, kuten itse jouduin tekemään.

Ja ei. Kurssi EI hoida puolestasi mökkisi vuokrausta. Ihan itse joudut hommia paiskomaan, käärimään hihat ja tekemään töitä. Mutta saat tarvittavat, toimiviksi testatut tiedot ja toimintatavat valmiiksi paloiteltuina ja selkeästi esitettynä – jotta hommiin ryhtyminen on helpompaa ja tuottavampaa. Ei suunnatonta suunnatonta puuhaa vaan selkeästi suunnattuja, toimivia toimenpiteitä.

Valmiilla ohjeilla sinun on mahdollista saada HETI paljon parempi tuotto mökkivuokrauksestasi kuin itse sain. Ja vaikka saisit ”vain” saman verran tuottoa

kuin minä sain, tuotto-odotus kurssista maksamallesi summalle on huikea.

Ensimmäisenä vuotena – vajaa toimintakausi ja monella tapaa aloittajan tumpulointia – onnistuin silti saamaan yli 5000€ vuokratuloja. Toisena vuotena lähes 8000€ (vaikka toiminta oli monella tapaa edelleen tuskastuttavan amatöörimaista). Nyt kun kolmas toimintakausi on alkanut, tuotto-odotukset näyttävät todella hyviltä.

Voi jos minulle olisi joku antanut kaiken tämän osaamisen, mikä minulla nyt on, jo tuolloin vuonna 2015. Luvut olisivat huikean paljon isommat, tiedän sen. Mutta. Nyt osaan paremmin, joten teen paremmin. Sinun ei tarvitse kuitenkaan aloittaa nollasta. Saat pikastartin, kun hyödynnät valmista osaamista.

Ymmärrät toivottavasti, miksi olen niin tohkeissani! Olen niin onnellinen ja iloinen, että voin tarjota tällaista tietotaitoa ja testattuja toimintamalleja juuri sinulle.

Täältä voit jo ilmoittautua kurssille.

Kiitos, että kuljet kanssani! Ihanaa viikonloppua sinulle ja rakkaillesi toivottaa

Sari/Mökkivuokraajan käsikirja

PS. Onko sinulla ystävä tai tuttava, joka voisi olla Mökkivuokraajan käsikirjan antaman avun tarpeessa? Tee hänelle palvelus ja vinkkaa näistä maanmainioista palveluista! Anna hyvän kiertää 🙂

Kopioi ja lähetä hänelle tämä linkki:
https://mokkivuokraajankasikirja.fi

Facebook Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Neljäs uutiskirje”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.