Muunneltavat vuoderatkaisut

Nukkuminen vie kolmanneksen mökillä vietetystä ajasta.

Vuoteisiin – ja niiden sopivuuteen juuri kyseiselle seurueelle – on syytä panostaa.

Mikäli vieras ei kerro mökkivarausta tehdessään joukkonsa kokoonpanosta, kysy itse.

Vieraat eivät tule määrämuotoisissa paketeissa.

Vieraiden määrä, pari- tai yksittäisvuoteita, aikuisia vai lapsia, iät, ehkä jopa sukupuolet (ainakin mikäli käytät vaaleanpunaisia lakanoita..).

Näin tiedät, minkälaiset vuoderatkaisut sopivat juuri seuraaville vieraille. Esimerkiksi Lillaniin vieraiksi tulevilta kyselen muun muassa nämä (ja paljon muuta) ja myös kerron, miksi kysyn. Jotta voin palvella paremmin.

Vuoteiksi kannattaa hankkia hyvälaatuisia, muunneltavia kalusteita.

Tilaa tästä itsellesi inspiroiva, ilmainen muistilista
Onnistuneen vierailun vuoderatkaisut.

Siinä käsitellään sekä vierailun perusasioita että autetaan huomioimaan tarpeelliset asiat niin, että toteutettavat vuoderatkaisut ovat mukavia ja toimivia. Saat muistilistan heti itsellesi.

Hyvälaatuisiin ja toimiviin vuoderatkaisuihin kannattaa panostaa.

Esimerkiksi yksi kaluste voi muuntua näin: sohva – yhden hengen vuode – kahden hengen vuode.

Pituudeltaan säädettävät vuoteet muuntuvat erikokoisilla patjoilla ja jatkopaloilla taaperon sängyistä aikuisten vuoteiksi. Ja erilaisilla sijoitteluilla lähes parivuoteiksi.

Laadukkaisiin varavuoteisiin kannattaa panostaa. Niitä pystyy ottamaan esille ja sijoittamaan sopiville kohdin tarvittaessa.

Myös muut tarvittaessa esille otettavat vuodevaihtoehdot kannattaa miettiä huolella ja toteuttaa. Vaikkapa tukeva punkkapeti, jonka yläsängyn saa taitettua kokonaan pois ja alasängyn nostettua sivuun liukuovien taakse. Tukevista koukuista ripustettava kehto pienimmille vieraille. Kunnollinen, puinen pinnasänky, joka voidaan nostaa esille, kun sille on tulossa sopiva nukkuja.

Vuodevaatteisiin kannattaa myös panostaa.

Niiden laatuun, käyttömukavuuteen ja muunneltavuuteen. Helpointa on toki käyttää valkoista, mutta värit tuovat persoonaa ja apua sisustukselliseen mukauttamiseen.

Olennaisinta on puhtaus, hyvä tunnelma ja vieraiden viihtyminen. Liinavaatteiden merkityksestä voit lukea tarkemmin täältä.

Tilaa itsellesi ilmainen, inspiroiva ja tarpeellinen muistilista

Onnistuneen vierailun vuoderatkaisut


Mitä ajatuksia ja tunteita kirjoitus sinussa herätti? Olisi mahtavaa, jos kertoisit niistä, vaikkapa alla olevissa kommenttikentissä! Entä arveletko, että kirjoituksesta olisi apua tai hyötyä jollekin toiselle(kin)? Välitä välittämällä.

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d