Mökkivuokraajien sisäpiiri

Mökkivuokraus ja jo sen suunnittelu on haastavaa puuhaa. Miljoona eri asiaa huomioitavana, pohdittavana ja hoidettavana. Siksi vertaistuki on erinomaisen tärkeää. Ja mikä vielä parempaa, saa myös suoraan vastauksia itseä askarruttaviin kysymyksiin. Välitöntä sparrausta ja kannustusta. Olit sitten kuinka vasta-alkaja tai syväosaaja tahansa.

Mökkivuokraajan käsikirjan itselleen hankkineet (ja kurssien alettua myös kursseille osallistuneet) pääsevät mukaan suljettuun Facebook -ryhmään. Siellä voi keskustella niin, että kommentit näkyvät muualla vain ryhmässä, vain ryhmäläisille. Sisäpiirissä on lämmin, rakentava ja kannustava henki.

Sisäpiiriläisten ryhmästä antamaa palautetta:

Karoliina: ”Koen kyllä ryhmän tarpeelliseksi. Eipä tarvitse yksin puurtaa ja murehtia kaikkia asioita. Niin ja se Sari, että sinulla on jo kokemusta niin madaltaa kynnystä mökkivuokrauksen aloittamiselle.”

Heli: ”Vertaisryhmissä on hyvä pallotella ajatuksia ja vaihtaa tietoa. Mulla ei ole kaveripiirissä ketään joka vuokraisi asuntoja, saatika omistaisi mökkiä ja vuokraisi sitä. Joten täältä saa vastakaikua omille ajatuksille 

Kerron tässä Mökkivuokraajien sisäpiirissä ensimmäisenä kaiken mökkivuokraukseen liittyvän. Uutiset, selvitykset. Myös omia kuulumisiani. Tervetuloa mukaan sisäpiiriin! Kirjan pääset hankkimaan itsellesi täältä.

Facebook Comments Box

4 vastausta artikkeliin “Mökkivuokraajien sisäpiiri”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: