Mökkivuokraajan Miniopas julkaistu

Hyvän tovin odotettu, mahtavasti ennakkotilauksia kerännyt Mökkivuokraajan Miniopas on nyt julkaistu.

Mökkivuokraajan Minioppaassa vastataan viiteen yleisimpään kysymykseen mökkivuokrauksesta. Tilaa itsellesi erinomaisen hyödyllinen Miniopas täältä.

Saat Mökkivuokraajan Minioppaan lisäksi vielä muutaman hyödyllisen syventävän osion, joiden avulla voit soveltaa Minioppaan tietoja juuri omalla kohdallasi. Pääset soveltamaan käytäntöön teoriaa, todistetusti toimivilla tavoin.

Saat jatkossa myös viikoittain ilmestyvän Mökkivuokraajan käsikirjan uutiskirjeen. Kerron siinä(kin) täyttä asiaa: parhaat neuvoni, tosielämässä testaamani toimintatavat ja toimivat ohjeeni menestyksekkääseen mökkivuokraukseen.

Haluan nimittäin auttaa sinua. Olen itse aloittanut tyhjästä ja monen epäonnistumisen kautta löytänyt toimivat keinot. Sinun on turhaa käydä samaa hapuilua läpi.

Siksi kirjoitan myös uutiskirjeeseen täyttä asiaa: parhaat neuvoni, tosielämässä testaamani toimintatavat ja toimivat ohjeeni menestyksekkääseen mökkivuokraukseen. Voit myös lähettää minulle omia kysymyksiäsi, lupaan vastata niistä ihan jokaikiseen.

Tutkimukset osoittavat, että mökkivuokraus on kasvava ala. Mökkiä ei enää haluta omistaa mutta samaan aikaan mökkeilyyn käytetään koko ajan enemmän rahaa ja aikaa. Mahtava markkinatilanne siis.

Tervetuloa mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!


Päivitya 31.7.2017: Mökkivuokraajan Miniopas ei enää ole saatavilla. Kannattaa kuitenkin seurata aktiivisesti Mökkivuokraajan käsikirja -palvelua. Saat jatkuvasti uutta, hyödyllistä tietoa ja osaamista onnistumisesi tueksi!

Facebook Comments

Vastaa