Mökkivuokraajan käsikirja lehtijutuissa

Kesällä 2016 minua haastateltiin Maaseudun Tulevaisuuteen. Siinä mainittiin minun kirjoittavan Mökkivuokraajan käsikirjaa:

Hyvärinen kirjoittaa parhaillaan Mökkivuokraajan käsikirjaa. Sille on nyt kysyntää, sillä moni vajaakäyttöisen kiinteistön omistaja miettii kuinka saada tyhjästä mökistä menojen sijaan tuloja.

”Ajatus lähti ihan omista kokemuksistani. Kun muutimme Taalintehtaalta lähemmäs Kemiön taajamaa, en halunnut laittaa vanhaa taloa myyntiin. Siitä se sitten lähti. Opettelin ihan alkutekijöistä kuinka mökkivuokraus toimii ja miten talosta tehdään vuokramökki.”

Iltalehden viikonvaihdeliitteeseen haastattelupyyntö tuli noin kuukausi sitten. Timo Kiiski kirjoitti aidosti kiinnostuneena minusta luoden minulle mitä mainioimman uuden tittelinkin: Mökkivuokrausguru.

Hyvärinen aikoo nimittäin tehdä itsestään valtakunnan ykkösasiantuntijan mökkivuokraamisessa. Hänellä on jo valmiina ”Mökkivuokraajan käsikirja” niin E-kirjana kuin kansien väliin painettunakin. Siinä hän on hyödyntänyt omia kokemuksiaan Lillanista: hän kertoo kaiken, mitä mökkinsä vuokralle laittavan pitää tietää.
– En ole löytänyt yhtään tähän alaan erikoistunutta ihmistä, Hyvärinen sanoo intoa hehkuen.

Iltalehden juttuun minua kuvasi Roni Lehti. Kuvia minusta esimerkiksi pilkkomassa puita ei sentään julkaistu, mutta tämä on mielestäni oikein mukavatunnelmainen kuva!

IL_vkonvaihde_260217

 

 

Facebook Comments Box

Yksi vastaus artikkeliin “Mökkivuokraajan käsikirja lehtijutuissa”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d