Miksi sinullakin pitäisi olla mökkiblogi?

Mökkiblogi on erinomainen markkinointikeino.

Lue tarkemmin, miksi.

Bloggaaminen saattaa tuntua ajanhukalta. Sinusta saattaa tuntua, ettei sillä ole mitään tekemistä mökkivuokraustoiminnan kanssa.

Jos ja kun olet luonut mökillesi nettisivut, olet todennäköisesti saanut samassa mahdollisuuden blogin pitämiseen. Jokunen tovi sitten vastasin tällaisessa tilanteessa olevan lukijan kysymykseen, miten hyödyntää blogia.

Monellekaan mökinomistajalle ei tule ensimmäisenä (tai ollenkaan) mieleen mökkivuokrausta aloittaessa tai pyörittäessä ryhtyä kirjoittamaan blogia. Kaikkien muiden tehtävien listalla se jää usein viimeiseksi – ja toteuttamatta.

Sen lisäksi, ettei blogin kirjoittamiselle tunnu löytyvän aikaa, ei sille usein tunnu löytyvän osaamistakaan. Eikä opettelu tunnu tärkeältä, koska blogi ei tunnu tärkeältä.

Entä jos väittäisin, että mökkiblogi tuo sinulle lähes ilmaiseksi koko maailman markkinat eteesi? Että mökkiblogin avulla lisäät ja syvennät mökkisi tunnettuutta uskottavalla tavalla?

Mökkiblogi on tehokkaampi ja vaikuttavampi kuin mainos.

Blogin pitäminen voi pitkällä tähtäimellä olla paras markkinointikeinosi.

Mökkiblogi avaa sinulle huikean potentiaalin

  • brändätä ja profiloida mökkiäsi
  • tuoda kävijöitä mökkisi sivulle
  • mökillesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa
  • nousta esiin Google -hauissa
  • saada sisältöä mökkisi markkinointiin
  • mökillesi näkyvyyttä
  • kasvattaa markkinointilistaasi ja luoda suhdetta potentiaalisiin vieraisiisi.

Joudut luonnollisesti priorisoimaan jatkuvasti tekemisiäsi. Blogi on helppo ja lukijalle luotettava tapa syventää mökistäsi muodostuvaa mielikuvaa.

Tuttuus myy.

Kun mökkisi tuntuu blogiasi lukevalle jo valmiiksi tutulta, kiinnostavalta ja mieluisalta paikalta, hän tulee hyvin paljon todennäköisemmin vieraaksesi. Maksavaksi asiakkaaksesi.

Eikä sinun tarvitse kirjoittaa yhdelle potentiaaliselle vieraalle kerrallaan. Kirjoittamalla blogiisi tavoitat koko maailman.

Haluatko saada syventäviä perusteluita mökkibloggaamiselle? Saat seitsemän viestiä, yhden viikossa, kun liityt mukaan tästä. Pääset pohtimaan, olisiko mökkiblogi sinun juttusi. Saat lisävalaistusta sen toteuttamiselle.


Tämä blogipostaus on kirjoitettu mökkivuokrausnäkökulmasta tätä artikkelia hyödyntäen ja sen kirjoittajan, Anja Kadziolkan luvalla.

Blogi mökkisi markkinoinnin apuna

Facebook Comments Box

3 vastausta artikkeliin “Miksi sinullakin pitäisi olla mökkiblogi?”

  1. Paluuviite: Luo omat sesonkisi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: