Mistä Mökkivuokraajan käsikirja -palvelussa on kyse?

Suomenkieli on siitä hassu, että vuokraajalla voidaan tarkoittaa niin vuokralleantajaa kuin vuokralletulijaakin. Kun kirjoitin Mökkivuokraajan käsikirjaa kesällä 2016, en tullut ajatelleeksi tätä sanallista kommervenkkiä lainkaan. Kirjoitin innoissani kaikkea siihen mennessä oppimaani kirjan muotoon enkä ajatellut, että kirjan nimen voisi käsittää jotenkin muutenkin kuin miten itse sen tarkoitin.

Vaikka Mökkivuokraajan käsikirja palveleekin välillisesti myös vieraaksi tulevia vuokranantajan paremman osaamisen kautta, ensisijaisesti palvelu on tarkoitettu mökin omistajille. Kaikille niille, jotka suunnittelevat tai toteuttavat mökki(e)nsä vuokrausta.

Koko Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu on rakennettu fiksuille, mökkinsä ja oman taloutensa hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille. Niille, jotka ymmärtävät hyvän tilaisuuden sen osuessa kohdalle. Jotka ymmärtävät, että kun kaikki tilastot ja tutkimukset osoittavat, että mökkeily ja siihen käytetty aika ja raha lisääntyvät jatkuvasti mutta mökkiä ei enää halutakaan omistaa, on kyseessä mahtava markkinarako, jota kannattaa hyödyntää. Hypätä kelkkaan nyt, kun se on edelläkävijöiden hommaa.

Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu on tehty niille, jotka haluavat ottaa vetovastuun omasta elämästään eivätkä vain mennä ajopuuna virran vietävänä. Jotka uskaltavat tarttua härkää sarvista ja ymmärtävät, että mökin tyhjilläänoloaika kannattaa hyödyntää.

Kokonaisuudessaan Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu auttaa toteuttamaan onnistuneesti mökkivuokrausta, saamaan vuokratuloja, pitämään huolta mökistä ja saamaan kannattavia asiakkaita, sitoutuneita ja mökistäsi hyvää huolta pitäviä vieraita.

Mökkivuokraukseen liittyvä tieto on sirpaleina maailmalla ja verkossa, vajavaisena ja hahmottomana. Osaamista ei ole missään muualla esitelty tai opeteta samalla tavoin kuin Mökkivuokraajan käsikirja -palvelussa. (Tai jos on, en ole sitä onnistunut löytämään – olisin todella kiitollinen jos voisit vinkata minulle siitä!) Tämä palvelu on monella tapaa erinomaisen ainutkertainen.

Tulen jaottelemaan sisältöä yhä enemmän mökkivuokrausta aloittavien ja jo sitä pyörittävien kesken. Iso osa sisältöä sopii molemmille ryhmille, mutta pystyt tulevaisuudessa löytämään yhä paremmin juuri sinun tilanteeseesi sopivia apuja ja hyödyllistä materiaalia. Hyödyllinen sisältö laajenee joka viikko, jokaisen blogipostauksen, tutkimuskartoituksen ja oppimiskokemukseni analysoinnin ja avaintekijöiden löytämisen myötä.

Mökkivuokraajan käsikirja -palvelusta on aidosti hyötyä niin mökkivuokrauksen suunnittelijalle kuin toteuttajallekin. Oli vuokraustoiminnassa sitten kyse muutamasta päivästä vuodessa tai useasta mökistä ympärivuotisesti tehovuokrauksessa – aina oppii jotain uutta, aina tarvitsee vertaistukea, toiminta ja toimintaympäristö kehittyvät jatkuvasti, omaa toimintaa kannattaa kehittää koko ajan.

Vieraita, mökkivuokraajia siis hekin, ei ole tarkoitus jättää tukiverkoitta. Suomen Mökkivuokraajat ry palvelee niin mökin omistajia kuin vieraitakin. Laadukas mökkivuokraustapa palvelee molempia. Toiminnan kehittyessä myös palvelutavat syventyvät ja tarkentuvat.

Olen todella onnellinen ja iloinen, että jo nyt pystyn auttamaan ja palvelemaan niin monia mökkinsä vuokrauksesta kiinnostuneita, sitä suunnittelevia ja siihen sitoutuneita onnistumaan mökkivuokrauksessa. Toivon, että Mökkivuokraajan käsikirja -palvelua hyödyntävien määrä kuitenkin kasvaa vielä roimasti. Uusimman Mökkibarometrin mukaan 30 000 mökinomistajaa suunnittelee mökkinsä vuokraamista. Se on haastava polku yksin kuljettavaksi. Minä autan. Olen aidosti ja sydämelläni tässä mukana, kädet savessa kyynärpäitä myöten. Mökkivuokraajan käsikirja palvelee.

Vuokratuloja. Mökkisi pysyy kunnossa. Onnistumisen askeleet toimivaan mökkisi vuokraukseen.
Mökkivuokraajan käsikirja. Palvelu fiksuille mökinomistajille. Tätä tietoa et löydä koulun penkiltä!
Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: