Onnistu majoituksessa – superhost -tehokoulutus

Olet juuri oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Suunnitteletko Airbnb- tai muuta lyhytaikaisen majoittamisen aloittamista mökissäsi, kodissasi tai muussa tilassa? Ehkä majoitat jo satunnaisesti, mutta haluat kehittää toimintaasi? Tai kenties olet jo superhost, mutta olet valmis kehittymään ja kehittämään entisestään?

Tämä on se juttu, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Nopeasti ja tehokkaasti.

Halusit sitten kattaa kiinteistöstä aiheutuvia kustannuksia, hankkia satunnaisia lisätuloja tai vaikka täyden toimeentulon, tämä koulutus antaa sinulle täydet eväät siihen.

Myös muiden omistamien majoituskohteiden hostaukselle on huikeasti kysyntää! Mahtavat, koko ajan kasvavat markkinat odottavat.

Ainutlaatuinen intensiivikurssi tuo sinulle kaiken sen osaamisen, mitä tarvitset majoittamisen hostaamiseen.

Onnistu majoituksessa – superhost -tehokoulutus on uniikki kokonaisuus.

Materiaalit jäävät käyttöösi rajoittamattomaksi aikaa. Tilaisuutesi on koittanut.

 

Vuokramökin, Airbnb-asunnon, lyhytaikaisen majoituskohteen huolitsijana, hostina, mökkikummina, isäntänä tai emäntänä saat tulojen lisäksi saat valtavasti muita hyötyjä.

Opit kehittämään prosesseja. Tulet sujuvaksi sosiaalisissa kontakteissa. Vieraat kulttuurit tulevat luoksesi. Tehostat itseäsi ja toimintaasi. Ja ennen kaikkea, kehittymisesi ja onnistumisesi tuovat sinulle sivutuotteena itsevarmuutta. Todisteen siitä, että pystyt mihin vain, mitä haluat.

Tätä kaikkea saat majoituksen tehokoulutuksessa

Intensiivikoulutuksessa opit nopeasti, tehokkaasti ja toimivasti. Saamasi hyödyt näkyvät kaikilla elämäsi osa-alueilla, ei pelkästään majoitustoiminnassa.

Selkeys

Saat selkeät etenemisohjeet nollasta menestyksekkääseen majoitustoimintaan. Askeleet, joilla vältyt kantapään kautta oppimiselta. Saat tehtyä oikeat asiat päästäksesi tavoitteisiisi, kehittääksesi ja kehittyäksesi. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Etenet suorinta tietä onnistumiseen.

Opastus

Saat kaikki menestyksekkääseen majoittamiseen tarvitsemasi ajatusmallit, strategiat ja toimintatavat. Jotka toimivat, testatusti ja todistetusti.

Yhteisö

Opiskeluryhmässä voit luoda kontakteja, saat tukea ja voit rakentaa elinikäisiä kumppanuuksia muiden majoittajien kanssa. Saat kaiken tarvitsemasi sparrauksen ja kannustuksen. Saat vastaukset juuri sinun tilanteeseesi ja kysymyksiisi. Saat myös vinkkejä muista yhteisöistä, joihin kannattaa liittyä.

Testatut toimintamallit

Saat neuvot, jotka on testattu, hiottu ja toimivat. Niiden avulla saat kuntoon niin ajatuksesi kuin toimintamallisikin. Saat unelmavieraita ja huikeita asiakaspalautteita. Saat rakennettua itsesi näköisen, sinua parhaiten palvelevan bisneksen ja elämän.

Varmuus ja turva

Saat onnistumisen kokemuksia ja itsevarmuutta. Ei enää pimeässä hapuilua. Tiedät toimivasi laadukkaasti, oikein ja hyvin. Voit olla ylpeä toiminnastasi. Ja itsestäsi.

Opit todistetusti tehokkaat toimintatavat.

Asiakaspalautehan sen kertoo.

 • ”The perfect host”
 • ”kaikki hoitui todella helposti, ystävällisesti ja nopeasti”
 • ”Kiitos paljon ystävällisestä ja täsmällisestä palvelusta.”
 • ”viestintä sujui hyvin ja meidät otettiin ystävällisesti vastaan.”
 • ”excellent host and very helpful”
 • ”Yhteydenpito oli nopeaa ja ystävällistä.”
 • ”Asioiden hoitaminen oli helppoa ja vaivatonta. Huippu hostmama!”
 • ”Meille tuli heti tervetullut olo”
 • ”Great host, great location and great apartment. Highly recommend it!”
 • ”perfect host, she takes care of all the lovely details in the house, thank you very much!”

Ja lista vain jatkuu ja jatkuu… Vieraskirjan yläosasta muutamia sitaatteja. Lukaise itse, jos haluat. Kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan palautteen tarkemmin.

Vanha juttu? No entäpä sitten tämä tuoreempi. Avattu kesän 2019 alussa varattavaksi.

 • ”welcoming and kind host”
 • ”very friendly and helpful”
 • ”tosi ystävällinen” …jne.

 

Ok, kiva, toimii sinulla mutta entäpä muut?

Kyllä, nämä toimivat muillakin. Näitä oppeja seuraamalla onnistut varmasti. Palvelun Sisäpiiristä löytyy jo monta Superhostia <3

Tämän kaiken opit onnistuaksesi majoituksessa

Opit sekä toimivat ajatusmallit että käytännön toimintatavat onnistumiseen. Käytännössä intensiivikoulutus jakautuu kolmeen osioon:

 • Ennen vierailua
 • Vieraiden vastaanotto
 • Vierailun aikana ja sen jälkeen.

Näissä kaikissa on sekä kriittisiä elementtejä, jotka vähintään tulee olla mallillaan (tiesitkö, että esimerkiksi Airbnb sulkee ilmoituksesi, jos saamiesi palautteiden arvo on alle 4,3?) että paljon strategoita ja taktiikoita, joilla kehittää hyvin rullaavaakin toimintaa.

Kaikki menestys alkaa korvien välistä.

Omat ajatuksemme ja asenteemme, usein tiedostamattomat, hidastavat tai jopa estävät menestyksemme. Pääset kohtaamaan omat esteesi ja pelkosi – ja voittamaan ne. Kääntämään voimavaroiksesi.

Ajatuksesi, tunteesi ja tekosi ratkaisevat, miten menestyt. Näiden kaikkien tulee olla linjassa vierailun jokaisessa vaiheessa.

Viestintä on kaiken A ja O.

Miten esität asiat? Sekä sisällöltään että käytännössä? Opit sähköisen viestinnän pelisäännöt, kriittiset aikarajat ja monta käytännön neuvoa automatisoiduista viesteistä vähintään vaadittaviin materiaaleihin.

Opit myös kommunikoimaan vieraittesi kanssa kasvotusten. Olit sitten umpipuinen jännittäjä tai auttamaton hölösuu, löydät oman kultaisen keskitiesi ambivertiksi superhostiksi.

Toki kohteenkin tulee olla kunnossa.

Mitä huomioida, mihin erityisesti panostaa? Olet sitten vasta pohtimassa aloittamista tai havittelet Airbnb Plus -arvoa, opit, mitä huomioida. Mitä vähintään pitää olla kunnossa, millä tavoin pidät vieraat tyytyväisinä ja erinomaisia palautteita pulppuavina onnen ja tyytyväisyyden lähteinä.

Tiesitkö esimerkiksi, että tervetulolahjan epävirallinen suositusarvo on 10% ensimmäisen yön vierailun vuokrasta? Mahtava liuta ideoita, miten löytää täydellinen tervetuliaislahja ja hoitaa myös muut käytännön konkretiat kohdilleen.

Tämä koulutus sopii sinulle, jos

Kurssilla oppimasi taidot ovat korvaamattomia. Pystyt soveltamaan saamiasi oppeja monella elämäsi osa-alueella. Kasvanut itseluottamuksesi tukee sinua kaikissa valinnoissasi. Menestyvä bisneksesi tuo sinulle vapautta taloudellisesti, ajallisesti ja monella muulla tavoin.

Tehokurssin sisältö

* Saat linkin ryhmään jo heti kuitissasi. 

* Tervetuloa -livevideo ja valmistelevat tehtävät.

* Valmistelevat tehtävät Ennen vierailua -osioon

* Ennen vierailua -osion koulutuslive

* Valmistelevat tehtävät vieraiden vastaanotto -osioon

* Vieraiden vastaanotto -osion koulutuslive

* Valmistelevat tehtävät Vierailun aikana ja sen jälkeen -osioon

* Vierailun aikana ja sen jälkeen -osion koulutuslive

* Saat neuvot, miten edetä tämän jälkeen.

Kaikki tapahtuu netin välityksellä. Sinun ei tarvitse matkustaa. Opiskele, kun sinulle sopii.

Kurssi toteutetaan netin välityksellä, suljettuna Facebook-ryhmänä. Voit osallistua kotoa tai töistä, miten sinulle parhaiten sopii.

Sinulla on rajoittamaton pääsy kurssiin ja koulutusmateriaaleihin, joten voit palata live-videoihin ja muuhun materiaaliin silloin, kun sinulle sopii.

Voit myös kysyä kysymyksiä, saada palautetta ja verkostoitua muiden majoittajien ja majoitusta aloittavien kanssa turvallisessa, myönteisessä ja kannustavassa ympäristössä. 

Miten valitset?

1. Voit valita olla tekemättä mitään. Silloin et voi tietenkään odottaakaan mitään (ainakaan myönteisiä tuloksia). Suurin osa tulee valitsemaan tämän vaihtoehdon. Valitsemattajättäminenkin on valinta.

2. Voit myös koittaa yrityksen ja erehdyksen kautta. Ilman ohjeita ja neuvoja, ilman toimivia strategioita tai toimenpiteitä, ilman tilivelvollisuutta etenemisestäsi. Ilman tukea ja kannustusta. Ilman vastauksia kysymyksiisi. Vaikka onkin perinteisesti ollut suomalaisen kunnia-asia selvitä yksin kehdosta hautaan, se ei välttämättä aina ole fiksuin tie. Saatat päästä samaan tulokseen, mutta se voi kestää sinulta vuosia. Tai et pääse tuottaviin tuloksiin koskaan. Se ei myöskään tule olemaan helppoa, halpaa tai kovin hauskaa. Kantapääakatemia on kova koulu.

3. Hyppää aikakoneeseen. Opi tehokas ja testatusti toimiva tapa edetä nollasta ansiokkaaseen majoitustoimintaan viikossa! Työskentele suoraan majoituksen asiantuntijan kanssa ja opi selkeästi etenevä prosessi tehokkaine toimintatapoineen asenteiden muokkauksesta vieraiden ihastelevien kiitosten saamiseen ja kaikkeen muuhun, mitä majoitukseen kuuluu. Opi superhostin salat ja luo itsellesi juuri sen laajuinen bisnes, jollaisen haluat.

Jos olet aidosti valmis kehittämään itseäsi ja toimintaasi, tiedät, minkä valinnan tehdä.

Tule mukaan kasvattaaksesi omaa bisnestäsi - ja tehdäksesi merkityksellisiä valintoja tekoja myös muille

Lyhytaikainen majoitus on osa tulevaisuuden LaaS -megatrendiä (Living as a Service). Siinä asutaan ja majoitutaan juuri siellä, mikä sillä hetkellä palvelee parhaiten, sitoutumatta sen ihmeemmin kohteeseen. Jakamistalous alkaa pikkuhiljaa rantautua Suomeenkin ja yhä useampi huomaa mahdollisuuksia kääntää perinteiset kulueränsä tulolähteiksi.

Koska toiminta on uutta, se herättää myös vastustusta ja rajoituksia. Siksi onkin todella kriittistä hoitaa majoitus OIKEIN. Kaikki osapuolet ja sidosryhmät huomioonottaen. Parhaimmillaan lyhytaikainen majoitustoiminta hyödyttää kaikkia ja on todella win-win -ratkaisu. (Pahimmillaan sitä ruoditaan käräjillä ja saadaan haukkuja kaduilla.)

Sekä isommat majoittajat että pientoimijat luovat merkittävää kansantaloudellista tulosta. Suomen matkailuala ja sen kasvu vaikuttavat kaikkeen maamme hyvinvointiin. Majoittaja tukee laadukkaalla toiminnallaan paitsi omaa, myös valtakunnallista hyvinvointia.

Näiden hyötyjen lisäksi Mökkivuokraajan palvelu tukee omalla panoksellaan ja osalla tuotoistaan suoraan maailmaa yhä paremmaksi muuttavia, paikallisia ja globaaleja organisaatioita.

Kuinka paljon majoituksella voi tienata?

Keskimääräinen viikkovuokra Mökkivuokraajan palvelun asiakkailla on noin 1000€ (kohteena mökki). Kun käyttöaste on noin 40-50%, keskimäärin vuositulot ovat noin 45 000€. Ja käyttöastetta voi korottaa tuostakin, komeasti. Tuloista saa toki tehdä vähennykset ja voitosta tulee maksaa vero, mutta yhdelläkin mökillä tai muulla kohteella saa mukavasti leivän päälle särvintä.

Olisiko minusta majoittajaksi?

Jos olet halukas kehittymään ja oppimaan, valmis ottamaan vastaan toimivaksi todistettuja neuvoja ja uskallat tarttua toimeen, aivan taatusti.

Ovatko materiaalit minulla pidempäänkin saatavilla?

Kyllä. Live-tallenteet ovat ryhmässä, samoin muu oppimateriaali. Sinulle jää elinikäinen, henkilökohtainen oikeus materiaaleihin. On tilanteestasi kiinni, kuinka paljon työtä tarvitaan ja kuinka paljon haluat missäkin kohtaa opiskella materiaaleja.

Vaaditaanko kurssin suorittamiseen Facebook-profiilia?

Kyllä. Kurssiryhmä toteutetaan suljettuna Facebook-ryhmänä, jossa toimitaan omina itseinämme, aidosti. Koulutuksen yksi tärkeimpiä elementtejä on myönteisyys ja luottamus. Siksi olemme ihan itse mukana, opettamassa ja oppimassa.

Onko kurssimaksu verovähennyskelpoinen?

Kyllä vain. Se luetaan verotuksessa kokonaisuudessaan majoitustoiminnan kehittämiskuluksi ja on siten 100% verovähennyskelpoinen.

Sisältääkö kurssimaksu arvonlisäveroa?

Kyllä, 24%. Kurssin veroton hinta on 281,45€ ja arvonlisäveron osuus on 67,55€. Käytännössä maksat siis vain 281,45€, jos toimintasi on arvonlisäverotuksen piiriin kuuluvaa.

Kohteeni on muualla kuin Airbnb:ssä. Kannattaako minun osallistua?

Ehdottomasti. Hyvä majoitus on aina hyvää majoitusta, oli vieraiden lähestymiskanavana mikä tahansa. Koulutuksessa käsitellään sekä yleisellä tasolla että tietyt, kanavaspesifit huomioitavat seikat, muun muassa Nettimökki, GoFinland ja Airbnb.

En voi juuri nyt aloittaa majoitusta. Kannattaako minun silti tulla kurssille?

Kyllä. Saamasi opit jäävät kuitenkin hautumaan. Lisäksi sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin. Voit saada kurssilta myös ideoita, miten voisitkin itse asiassa sittenkin aloittaa majoituksen jo nyt.

Jos olet lukenut näin pitkälle, tee itsellesi palvelus

ja anna itsellesi rehelliset vastaukset näihin kysymyksiin, ansaitset sen:

Mitä jos vain yksikin idea tällä tehokurssilla… Auttaa sinua luomaan onnistuneen majoitusbisneksen tai hyödyttää sinua muutoin? Tuo elämääsi merkityksellisyyttä? Kohentaa taloudellista tilannettasi? Lisää osaamistasi ja ymmärrystäsi myös muilla elämänaloilla niin, että huomaat tekeväsi vain mielekkäitä tekemisiä, et joudu vaan pääset tekemään valitsemiasi asioita?

Mitä jos vain yksikin strategia tehokurssilla… Auttaa sinua kohti unelmiasi? Tuo sinulle vapautta ja itsevarmuutta, jollaisesta olet aina haaveillut? Auttaa hahmottamaan ajatuksiasi selkeämmin ja toteuttamaan tavoitteitasi tehokkaammin? Etenemään elämässäsi siihen suuntaan, mihin haluat?

Mitä jos vain yksikin toimintatapa tehokurssilla… Auttaa sinua kehittämään itseäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla? Tuo sinulle syvempiä ja aidompia ihmissuhteita? Tuo sinulle taloudellista osaamista ja rahan tuomaa valinnanvapautta?

Mitä jos vain yksikin ihminen tehokurssilla… Sanoo sinulle juuri sen kommentin, mikä tuo kaiken ratkaisevan ahaa-elämyksen? Tai tuo sen tunteen, jota olet kaivannut niin pitkään? Tai on tuleva yhteistyökumppanisi, antoisan yhteistyön, joka on iloksi ja hyödyksi teille molemmille?

Minkä arvoisia nuo muutokset realistisesti olisivat elämäsi aikana? 5000€… 20.000€… 50.000€…? Enemmän?

Sinulla ei ole mitään hävittävää ja kaikki saavutettavana.

Tartu tilaisuuteesi vihdoinkin alkaa elää sitä elämää, mistä olet unelmoinut.

Nykyinen elämäsi on tulosta tähänastisista valinnoistasi. Jos jatkat kuten tähänkin asti, tulet saamaan korkeintaan samanlaisia tuloksia kuin tähänkin asti. Kun haluat paremman tulevaisuuden, sinun täytyy uskaltaa tehdä parempia valintoja. Uskalla investoida itseesi, kehitykseesi ja bisnekseesi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olen Sari Hyvärinen, mökkivuokrauksen ja majoituksen asiantuntija. Opetan sinua selkeästi ja tarkasti. Vastaan kärsivällisesti kysymyksiisi. Sillä ymmärrän tilanteesi, omakohtaisesti. Olen itse rämpinyt aloittaessani ilman opetusta tai opettajaa. Se oli tuskaa. En halua sinun joutuvan kärsimään samaa. Teen kaikkeni, että onnistut, mahdollisimman helposti, nopeasti ja kannattavasti.

Arvostan sinua valtavasti. Sitoutumisesi ilahduttaa ja liikuttaa minua. Ajattelen sinua lämmöllä. Tulen auttamaan sinua kurssilla kaikin keinoin. Ja niitä keinoja on paljon. Olet sinnikäs, kärsivällinen ja sitoutunut, koska luit tänne asti. Sinussa on toden totta ainesta huippumajoittajaksi. Aidoksi onnistujaksi. Ihailen sinua jo nyt.

Nähdään pian ryhmässä. Saat liittymislinkin heti maksettuasi kurssimaksun. En malta odottaa, että pääsemme aloittamaan luomaan sinulle majoitusbisnestä ja unelmiesi elämää!

Nähdään koulutusryhmässä!

Facebook Comments Box
%d bloggaajaa tykkää tästä: