Luotsaatko elämääsi?

Luotsaatko elämääsi haluamaasi suuntaan vai ajelehditko ajopuuna elämän virrassa?

Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu todennäköisesti EI sovi sinulle, jos et halua vuokratuloja, et ole millään tavalla kiinnostunut kehittämään tai kehittymään etkä olemaan oman elämäsi ohjaksissa.

Tällöin Mökkivuokraajan käsikirjaa luultavasti myöskään EI voi soveltaa mökkiisi tai muuhun vuokrattavaan kohteeseesi. Se ei nimittäin tee työtä puolestasi, se vain neuvoo, mitä sinun kannattaisi toimia.


Oletko fiksu? Haluatko lisää tuloja? Haluatko tehdä itse jotain asialle pelkän valittamisen sijaan? Luotsata elämääsi toivomaasi suuntaan? Hienoa. Lue eteenpäin.


Onko sinulla mökki? Tilastollisesti se on käytössä 79 vuorokautta vuodessa. Tarkoittaa sinulta, kotitaloutesi henkilöltä tai joltakin muulta vähintään puolen vuorokauden oleskelua siellä. Tinkimättä tuosta määrästä sinulle jää 286 tulosta tuottavaa vuorokautta vuodessa.

Onko sinulla piharakennus tai useampi? Todennäköisesti tavaraa karsimalla, siivoamalla ja kenties hieman remontoimalla saat rakennuksen vuokrattavaan kuntoon. Kesän ajaksi tai jopa ympärivuotiseen käyttöön.

Onko sinulla kotinasi kiinteistö tai asunto-osake? Tilastollisesti sinulla on yli 40 neliömetriä asukasta kohti, yli 100 kuutiota per asukas käytettävissäsi. Erilaisilla nukkumis- ja huonejärjestelyillä, vaikkapa huonetta myös korkeussuunnassa hyödyntäen, pystyt vapauttamaan (tai rakentamaan) vähintään yhden huoneen pelkästään vuokratuloja tuottamaan.

Onko suvullasi (maa)tila tai muu yhteisomistuksessa oleva, esimerkiksi perikunnan hallinnoima ala? Yhteisomistuksellista tilaa voi hyödyntää myös vuokrakäyttöön, kun pelisäännöt on sovittu selkeiksi. Olemassaolevan rakennuskannan hyödyntäminen tai uuden rakennuksen rakentaminen ja käyttö vuokraustoimintaan voi tuottaa tilalle merkittäviäkin lisätuloja.

Suunnitteletko minkä tahansa kiinteistön hankintaa? Pankki todennäköisesti myöntää auliimmin ja paremmilla ehdoilla lainaa, kun menet neuvotteluihin hatun sijasta kourassasi valmiit tuottolaskelmat vuokraustoiminnallesi realistisine tulo- ja menoarvioineen. Kiinteistön jonkin osan vuokraus osa- tai kokoaikaisesti on erinomainen keino saada lainanlyhennyksiä katettua osittain tai kokonaan.

Mökkivuokraajan käsikirjan ohjeita soveltaen voit toteuttaa suunnitelmasi ja saavuttaa unelmasi. Luotsata elämääsi.

Kattava tietopaketti (mökki)vuokrauksesta.
Mökkivuokraajan käsikirjasta testatusti toimivat ohjeet vuokrauksen aloittamiseen ja pyörittämiseen. Lue tai kuuntele missä ja milloin haluat. Saat kirjan itsellesi heti!

Käytännössä jokainen saamani yhteydenotto alkaa seuraavasti:

tilanteeni on epätyypillinen, enkä tiedä, sopivatko ohjeet siihen.

Normaali ja keskiarvo ovat vain tilastollisia määreitä, jotka löytyvät sanakirjoista. Oikeassa elämässä harva asia on tyyppiesimerkin mukainen.

Jokainen mökki, kiinteistö, sukutila ja suunnitelma on erilainen, omanlaisensa.

Oma yksilönsä, kuten sinäkin. Tietenkään yleispätevät ohjeet eivät ole sellaisenaan, sataprosenttisesti, sopivia. Valitse omaan tilanteeseesi sopivat osiot ja sovella tarvittavilta osin.


Tuntuuko sinusta, ettet ole ihan varma miten edetä? Että jokin kohta toteutuksessa tökkii tai on liian haastava?

Kaikki vaikeudet ovat käännettävissä voitoiksi. Kaikki haasteet selätettävissä. Kaikki pulmat ratkaistavissa.

Sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin. Autan sinua, jos haluat.

Haluatko ottaa elämäsi ja taloutesi omiin käsiisi? Ohjata elosi toivomillesi raiteille? Luotsata elämääsi?

Dreams don’t work unless you do.

Autan sinua toteuttamaan unelmasi.
Henkilökohtaisessa konsultoinnissa saat tukea kannustusta ja sparrausta. Saat vastaukset juuri sinua askarruttaviin kysymyksiisi, juuri sinun tilanteeseesi.
Facebook Comments Box

2 vastausta artikkeliin “Luotsaatko elämääsi?”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: