Lukijan kysymys?

Mistä näissä lukijan kysymyksissä on kyse? Vastaatko todellakin kaikkiin lähetettyihin kysymyksiin? Kuinka nopeasti kysymyksiin saa vastauksen? Minkälainen kysymys kelpaa?
– Lotta, Mökkivuokraajan kirjeen tilaaja

Koko Mökkivuokraajan käsikirja -palvelussa on kyse siitä, että haluan auttaa. Sekä mökkivuokrauksen aloituksessa että sen pyörittämisessä. Haluan auttaa niin kokemattomia oppimaan aloitukseen liittyviä asioita kuin kokeneempia kehittämään toimintaa yhä paremmaksi.

Hyödyllistä, rahanarvoista osaamista - ilmaiseksi!

Kysymyksiä voi esittää jo Mökkivuokraajan kirjettä tilatessa.

Jokaiseen kirjeeseen voi lähettää vastauksena lisää kysymyksiä.

Tai voit lähettää kysymyksesi minulle vaikka tästä.

Luen joka ikisen minulle laitetun kysymyksen. Vastaan ihan jokaiseen niistä.

Monen kysymyksen kohdalla on kuitenkin niin, että Lukijan kysymyksen vastauksessa voin antaa vain melko suppean vastauksen.

Jos kysymys on yleisellä tasolla, ilman tarkempia tietoja kysyjän taustatilanteesta mökkivuokrauksessa, voin vastata vain yleisellä tasolla.

Tietystikin pyrin huomioimaan vastauksessani mahdollisimman monta näkökulmaa, kuten vastauksessani ideaaliin vuokra-ajan pituuteen.

Usein on niin, että aihetta voisi käsitellä hyvinkin syvällisesti. Tällöin saattaa olla niin, että jatkan aiheen käsittelyä, joko hieman eri näkökulmasta tai vielä tarkempaa osaamista antaen esimerkiksi Mökkivuokraajan kirjeessä, kuten tein lukijan kysyessä asiakaspalvelusta.

Toisinaan taas kysymykset ovat niin isoja ja tarkkaan juuri lukijan tilanteeseen kohdistettuja, että niihin kokonaisuudessaan vastaaminen menee jo mökkivuokraajan konsultoinnin puolelle.

Tällöin teen niin, että vastaan blogissa julkaistavaan lukijan kysymyksen vastaukseen yleisellä tasolla. Niin, että kysyjän yksityisyydenturva ja anonymiteetti ovat turvassa. Ja jatkan keskustelua kysymyksen lähettäjän kanssa yksityisesti sähköpostitse.

En vastaa kysymyksiin täällä blogin puolella välttämättä niiden saapumisjärjestyksessä. Noudatan sisällössä neljän viikon sykliä (Noviisi – Kisälli – Mestari  – Mökkiemäntä).

Jos kysymys on johonkin juuri käsiteltävissä olevaan aiheeseen hyvin istuva, voin vastata siihen blogissa hyvinkin pian. Samoin ajankohtaisiin kysymyksiin voin vastata hyvinkin pian, kuten tein levää ja jokamiehen oikeuksia käsittelevien kysymysten kohdalla.

Toisaalta joitakin vastauksia kypsyttelen hyvinkin pitkään. Pohdin, mitä vastata tai kerään tietoa. Esimerkiksi vastaus lukijan kysymykseen ”Airbnb – kyllä vai ei” kasvoi lopulliseen muotoonsa vasta kerättyäni enemmän kokemusta ja näkemyksiä aiheen ympärille.

Samoin vastaukseni parhaasta vuokrausalustasta antoi odottaa itseään. (Ja kyseisen aiheen tiimoilta on tulossa useampiakin kirjoituksia – mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Myös elämäntilanne ja omat kiinnostukset voivat vaihdella.)

Haluan pystyä auttamaan kaikissa mökkivuokraajan tilanteissa. Siksi helppoa, nopeaa ja yksioikoista vastausta ei välttämättä ole.

Yksi asia on kuitenkin varmaa: vääriä kysymyksiä ei ole. Älä siis suotta epäröi. Ole yhteydessä, laita minulle kysymyksesi. Luen ja vastaan, taatusti.

Lukijan kysymys on minulle aina hyvin tärkeä juttu: minusta on mahtavaa, että kysytte. Luotatte siihen, että vastaan. Ja näin teen.

Luen jokaikisen minulle laitetun viestin. Vastaan niistä kaikkiin. Osaan täällä blogin puolella, osaan suoraan sähköpostilla.

Ja Mökkivuokraajan kirjeessä kerron syvemmin, tarkemmin ja

vielä enemmän sinua hyödyttäviä asioita mökkivuokrauksesta.


Tämän viikon Mökkivuokraajan kirjeessä myös minä kysyn sinulta.

Haluan, että kirjeet hyödyttävät sinua aidosti. Siksi pääset vaikuttamaan merkittävästi kirjeen sisältöön ja toimintamalliin, kun olet tämän viikon kirjeen saaja.

Varmista, että pääset vaikuttamaan. Tule mukaan ja tilaa itsellesi Mökkivuokraajan kirje.

Hyödyllistä, rahanarvoista osaamista - ilmaiseksi! Lukijan kysymys jo tilatessa.


Mitä tunteita, ajatuksia tai kysymyksiä sinulla heräsi tämän kirjoituksen myötä? Olisi mahtavaa, jos kertoisit niistä alla olevissa kommenteissa! Ja jos arvelet, että joku tuntemasi saattaisi hyötyä tästä kirjoituksesta tai Mökkivuokraajan kirjeestä, muistathan vinkata näistä hänelle.

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d