Onnistu aloituksessa – oikopolkusi menestykseen

Onnistu lyhytaikaisen majoituksen aloituksessa - oikopolkusi menestykseenEt ole täällä vahingossa. Olet täällä tietystä syystä.

Ehkä sisälläsi pieni ääni kuiskaa: ”Pystyt parempaan. Sinut on tarkoitettu tekemään merkityksellisiä asioita…”

Tai  ehkä tunnet sen tietyn odotuksen ja pelon sekoitusta, koska sinulla on jotain tärkeää jaettavaa maailmalle – mutta et ole vielä keksinyt, miten muokata se tuottavaksi, kestäväksi bisnekseksi.

Sisäinen äänesi on oikeassa. Tunteesi osuvat napakymppiin.

Olet vasta raapaissut pintaa siitä, mitä voit saavuttaa, ja tiedät sen. Mutta arvaukseni on, että koska luet tätä, olet valmis muuttamaan tuon kaiken. Oletpa sitten täysin vasta-alkaja, osa-aikainen yrittäjä, yksinhuoltajaäiti tai ihan tavallinen Maija Meikäläinen parisuhteessa ja normiduunissa, akateeminen taitaja tai käsityöläiskonkari, jonkin ihan muun alan yrittäjä tai jo eläkeläinen, ehkäpä jopa lyhytaikaisen majoituksen ammattilainen mutta kaipaat jotakin lisää, enemmän, syvemmin – olitpa kuka tahansa ja teitpä mitä tahansa, yksi asia on varma:

Tuottavan, arvojesi mukaisen bisneksen toteuttaminen voi perusteellisesti muuttaa elämäsi laadun.

Tiedän sen omakohtaisesti.  Aloitettuani mökkivuokraajana, saatuani kaikki ne ihanat vieraat ja heidän mahtavat palautteensa, tienattuani leivän itselleni ja lapsilleni ja autettuani tuhansia muita tekemään saman, voin rehellisesti sanoa: itselle mielekkään ja merkityksellisen bisneksen rakentaminen on yksi antoisimpia ja palkitsevimpia seikkailuja mitä elämän aikana voi kokea. Kasvu ja kehitys, mitä itsessä tapahtuu niin usealla osa-alueella, heijastuu myös ulospäin. Se näkyy ja loistaa, valaisten muutkin. Uskon myös, että maailmastamme tulee parempi paikka kaikille – sosiaalisesti, poliittisesti, taloudellisesti ja ympäristö huomioiden – kun yhä useampi kaltaisemme rakentaa ja pyörittää bisnestä, joka huomioi itsen ja muut.

Kenties sinulla tai lähipiirissäsi on mökki, joka ei ole käytössä kaikkina vuoden päivinä, tai koti, jossa on tyhjillään oleva huone (ehkäpä vasta tavaroiden järjestelyn myötä), ehkä jokin muu tila, jota voisit vuokrata majoitukseen. Tila, joka ainakin osan ajasta on itse asiassa tarpeeton ja tuottaa kuluja, huolta tai vaivaa, kun se voisikin olla tuottamassa tuloja, kokemuksia, osaamista, itsevarmuutta ja onnistumisen elämyksiä. Olet mahdollisesti alkamassa ymmärtää jakamistalouden hyödyt ja haluat oppia surffaamaan sen aalloilla, et jäädä sen jalkoihin. Olet kykenevä muuttumaan ja kehittymään mutta kaipaat tukea, neuvoja, varmuutta ja vertaisverkostoja.

Omasta, merkityksellisestä toiminnasta kummunnut raha ja vapaus tuovat huikeaa itsevarmuutta ja turvaa.

Kun saat tuloja, jotka ovat suoraa seurausta kokonaan itse rakentamastasi bisneksestä ja virtaavat sinulle suorassa suhteessa onnistumisiisi, pystyt vaikuttamaan aivan eri tavalla taloutesi hyvinvointiin. Ja se raha tuo valtaa ja vapautta. Sinulla on mahdollisuus sanoa kyllä tai ei juuri niille asioille, mille haluat. Kun saat omien tekojesi kautta menestystä ja tiedostat onnistumisesi, luotat itseesi aivan uudella tavalla. Itsevarmuuden kasvaessa kaikki tekemisesi ja valintasi saavat uutta pontta.

Teoillasi muutat tarpeettoman, ehkä jo nuhjuisen kuluerän kauniiksi ja tuottavaksi elämysten (ja tulojen) lähteeksi. Näytät mallia lähipiirillesi, vaikutat alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tuot toivoa ja inspiraatiota. Opit taitoja, jotka kulkevat aina sinussa. Neuvokkuutesi, kykysi ja resilienssisi voit jatkossa laajentaa mihin tahansa tekemiseen, mitä haluat. Sinun ei enää tarvitse olla peloissasi, kun tiedät, että sinussa on kaikki, mitä tarvitaan menestyksekkään elämän rakentamiseen.

Kaiken tämän vuoksi toivon, että liityt mukaan tälle ainutlaatuiselle matkalle. Saat selkeyttä ja osaamista asiantuntevasti ja sydämellisesti. Autan sinua nopeuttamaan kasvuasi, saamaan poikkeuksellisen hyviä tuloksia ja säästämään sinulta vuosien kalliin virheiden kautta oppimisen.

Onnistu lyhytaikaisen majoituksen aloituksessa - oikopolkusi menestykseen

Kaikki tarvittavat tiedot ja materiaalit onnistuneeseen aloitukseen.

Jos sinulla on mökki, kodissasi ylimääräinen huone tai jotain muuta tilaa, jota voisit hyödyntää lyhyt- tai pidempiaikaiseen vuokraukseen, saat tältä kurssilta kaiken sen, mikä on elintärkeää menestyksellesi.

Selkeys

Saat selkeät etenemisohjeet nollasta menestyksekkään mökkivuokrauksen aloittamiseen. Askeleet, joilla vältyt kantapään kautta oppimiselta. Saat tehtyä oikeat asiat saavuttaaksesi unelmasi. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Etenet suorinta tietä onnistumiseen.

Opastus

Suomen ainoassa mökkivuokrausta opettavassa palvelussa saat menestykseen tarvitsemasi ajatusmallit, strategiat ja toimintatavat. Kurssilla saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja osaamisen mökkivuokrauksen aloittamiseen. Myös ne lakisääteiset, viranomaisten vaatimat.

Yhteisö

Mökkivuokraajan Sisäpiirissä voit luoda kontakteja, saat tukea ja voit rakentaa elinikäisiä kumppanuuksia muiden mökkivuokraajien, niin vasta-alkajien kuin konkareidenkin, kanssa. Saat kaiken tarvitsemasi sparrauksen ja kannustuksen. Saat vastaukset juuri sinun tilanteeseesi ja kysymyksiisi. Kuulet myös lyhytaikaiseen majoitukseen liittyvistä uutisista ja muista kuulumisista. Tulossa myös: • Sisäpiiri VIP •

Testatut toimintamallit

Saat neuvot, jotka on testattu, hiottu ja toimivat. Niiden avulla saat kuntoon niin ajatuksesi kuin kohteesikin. Saat unelmavieraita haluamasi määrän. Saat rakennettua itsesi näköisen, sinua parhaiten palvelevan bisneksen ja elämän.

Sinulle sopiva opiskelu

Et reputa. Et ole myöhässä. Et epäonnistu. Voit edetä omaan tahtiisi. Opiskella silloin kun sinulle sopii. Siellä missä sinulle sopii. Saat kaiken materiaalin heti käyttöösi ja voit tutustua siihen sitä mukaa kun haluat. Materiaalit ja tuki ovat aina käytettävissäsi. Voit palata aiempiin askeliin aina halutessasi. Verkossa, aina saatavillasi.

Varmuus ja turva

Saat onnistumisen kokemuksia ja itsevarmuutta. Ei enää pimeässä hapuilua. Selkeät etenemisohjeet tuovat varmuutta askeliisi. Tiedät toimivasi laadukkaan mökkivuokrauksen standardeilla. Voit olla ylpeä omasta mökkivuokraustoiminnastasi. Ja itsestäsi.

Jokainen sekunti on arvokas. Jokainen hetki voisit olla rakentamassa unelmiesi elämää.

Kurssi on jaettu kahdeksaan kokonaisuuteen. Kaikki kurssimateriaalit, mukaanlukien videot, bonukset ja muut oppimistasi tukevat materiaalit ovat saatavillasi kurssisivullasi, jaettuna kokonaisuuksien mukaisiin oppimiskokonaisuuksiin, askeliin.

Saat kaiken materiaalin heti käyttöösi. Voit siis edetä haluamaasi tahtiin. Oppimistasi tukevat sähköpostit tulevat kuitenkin kerran viikossa, kokonaisuus kerrallaan omaksuttavaksesi. Voit kysyä ja pohtia kurssin sisältöä sekä suoraan minulta että Mökkivuokraajan Sisäpiirissä. Myönteinen, kannustava ryhmä on arvokas tsemppaus- ja vertaistuki.

ONNISTU ALOITUKSESSA askel1

Kaikki menestys alkaa korvien välistä.

Usein pelkomme estävät meitä menestymästä. Onko minusta mökkivuokraajaksi? Opinko kaikkia tarvittavia asioita? Entä jos vieraat eivät pidäkään mökistämme tai hajottavat ja varastavat paikkoja? Pidetäänkö minua rahanahneena, jos alan vuokrata mökkiämme?

Opit, miten ajatuksesi, tunteesi ja tekosi ovat linjassa arvojesi kanssa ja valjastat ne unelmiesi elämän saavuttamiseen. Opit, miten

 • käännät sinua palvelemattomat ajatusmallisi ja asenteesi sinua palveleviksi.
 • ylitsepääset pelkosi ja muunnat ne voimavaroiksesi.
 • osaat perustella itsellesi ja muille, miksi uskallat ryhtyä mökkivuokraajaksi.
 • hyödynnät toimintatapaa, joka auttaa sinua tehostamaan kaikkia tuloksiasi, kaikilla elämäsi osa-alueilla.
Ensimmäisen askeleen jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, miten saat sisäisen maailmasi aidosti palvelemaan sinua. Sinulla on konkreettinen työkalu, jonka avulla kehität itseäsi ja seuraat kehitystäsi.
ONNISTU ALOITUKSESSA askel2

Mökkisi merkittävimmät ominaisuudet saattavat yllättää. 

Toisessa askeleessa tarkastellaan mökkiä. Kaikin puolin. Sijainnista siisteyteen. Varmistetaan, että osaat hyödyntää mökkisi parhaimmat puolet ja karsia heikommat ominaisuudet minimiin. Löydät mökkisi tärkeimmät ominaisuudet. Saat osaamista ja neuvot mökkisi vuokrauskuntoon laittamiseen. Opit,

 • mitä erityisesti kannattaa huomioida mökissäsi ja sen ympäristössä
 • mitä kannattaa korostaa, mitä vähentää
 • minkälainen mökin vähintään tulee olla
 • priorisoit tarvittavat ja haluamasi tekemiset järkevästi.
Toisen askeleen jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä mökissäsi oikeasti tarvitsee tehdä ennen mökkivuokrauksen aloitusta. Sinulla on konkreettinen ja realistinen etenemissuunnitelma.

Bonus: Irtaimistolistaus

Kattava lista KAIKESTA, mitä mökiltäsi olisi hyvä löytyä. Voit hyödyntää listaa ideointiin, irtaimiston tarkistamiseen, budjetin ja toteutuksen suunnitteluun.

Bonus: Ohjeita lakanarumbaan

Miten hoitaa parhaiten vuodevaatteisiin liittyvä ruljanssi? Liinavaatteet ovat merkittävä osa vierailun kokonaiselämystä. Bonuksen ja neuvojen avulla saat tehtyä siitä itsellesi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa ja vieraillesi parhaan mahdollisen vierailun.

Bonus: Mökkisi vieraan silmin

Tarkistuslista ja harjoitus, jonka avulla pystyt käymään mökkisi läpi vieraan silmin. Yllättäviä havaintoja ja oivalluksia, joita et välttämättä olisi itse huomannut tarkistaa tai tarkastella. Sukellat syvälle yksityiskohtiin ja tarkastelet myös kokonaisuutta.

Onnistu lyhytaikaisen majoituksen aloituksessa askel 3: opi asiakaspalvelun sankariksi

Hyvä asiakaspalvelu on onnistuneen mökkivuokrauksen kulmakivi.

Kolmannessa askeleessa pääset hiomaan omia ihmisten kohtaamis- ja asiakaspalvelutaitojasi. Tyytyväinen vieras on paras käyntikorttisi ja puskaradio, digitaalinen tai perinteinen, erinomaisen tehokas keino siivittää menestystä bisnekseesi. 

Saat selkeät toimintaohjeet, miten

 • toimia ennen vierailua
 • vieraita vastaanottaessasi
 • vierailun aikana
 • vierailun jälkeen
 • kannattaa kerätä palautetta
 • ylläpitää asiakassuhdetta vierailun jälkeen
 • ennakoida ja varautua kielteiseen palautteeseen
 • toimit jos jännität asiakaskohtaamisia.
Kolmannen askeleen jälkeen sinulla on selkeä ymmärrys aidosta asiakaspalvelusta, miten kehittyä siinä ja miten toteutat asiakaspalvelua parhaalla mahdollisella tavalla bisneksesessäsi.

Bonus: Sähköpostin pelisäännöt

Miten tavoittaa juuri oikea sävy netin välityksellä tai sähköpostitse viestiessä? Mitä huomioida, mitä muistaa? Emojit, osoite, tervehdykset, aikataulut... Kaikki tarvittava ohjeistus asiakaspalveluhenkiseen viestintään.

Bonus: Onnistuneiden vuoderatkaisujen muistilista

Vieraat tulevat eri kokoonpanoilla eikä yksi ratkaisu sovi aina kaikille. Mitä kaikkea huomioida ennen vierailua? Mitä varmistaa vierailta, entä minkälaisia vuoderatkaisuja on mahdollista toteuttaa? Muistilista auttaa.

Bonus: Jokamiehenoikeudet

Miten viestiä jokamiehenoikeuksista vieraille ystävällisesti ja rakentavasti, ohjaten toivotunlaiseen toimintaan ja samalla kannustaen luonnosta nauttimiseen ja siellä viihtymiseen? Kauniit ohjeet suomeksi ja englanniksi.

Bonus: Saunanlämmitysohjeet vieraille

Monille vieraille sauna kaikkinensa on hyvin eksoottinen ja täysin vieras asia. Selkeät ja kauniit, englanninkieliset ohjeet, joissa kerrotaan saunasta ja sen toiminnasta yleisesti sekä neuvotaan, miten lämmitetään sähkö- ja puusauna.

Onnistu lyhytaikaisen majoituksen aloituksessa askel 4: Opit hoitamaan kaikki viralliset asiat kuntoon

Lakisääteiset velvollisuudet on hoidettava.

Mökkivuokrauksessa on useita velvollisuuksia, joita monikaan ei tule edes ajatelleeksi. Mökissä ja toiminnassa huomioitavia asioita. Viranomaisilmoituksia. Vaadittavia dokumentteja. Asioita, joissa huolimattomuus voi olla kohtalokasta. Opit,

 • mitä lakisääteisiä velvollisuuksia toiminnassasi on
 • mitä viranomaisilmoituksia sinun tulee tehdä
 • mitä dokumentteja toiminnassasi tarvitaan
 • miten huolehdit näistä kaikista sujuvasti ja luontevasti.
Neljännen askeleen jälkeen sinulla on selkeä tieto ja osaaminen lakisääteisistä velvollisuuksistasi ja vähintään tarkka suunnitelma, miten toteutat ne kaikki.

Bonus: Muokattava matkustajailmoituspohja

Matkustajailmoitus (tunnetaan myös nimellä matkustajakortti, Passenger Card) on yksi velvollisuutesi. Sen perusmalli vaatii monotonista käsityötä eikä sovi hiottuun toimintamalliin. Saat helpot, toimivat pohjat jotka sujuvoittavat käytännön toimintaasi merkittävästi.

Bonus: Turvakortti

Henkiä pelastava kooste mökkisi turvallisuuteen liittyvistä tiedoista. Kauniisti ja helposti kaikki olennainen yhdellä silmäyksellä.

Bonus: Talon säännöt

Mallit ja valmis pohja mökkisi tärkeimmistä säännöistä viestimiseen vieraille. Asiakaspalveluhenkisesti ja kohteesi tyyliin sopivasti.

Bonus: Talomappi

Kokoa yksiin kansiin vieraillesi tiedot, opasteet ja ohjeet. Kädenojennuksesi vieraillesi kun et ole itse paikalla.

Bonus: Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tietosuojalain mukainen pohja hyödynnettäväksesi. Kerro GDPRn mukaisesta toimintatavastasi kerätä, säilyttää, hyödyntää ja poistaa tietoja.

Bonus: Vuokrasopimuspohja

Erityisesti mökkivuokraukseen sopiva vuokrasopimuspohja.

Onnistu lyhytaikaisen majoituksen aloituksessa askel 5: Löydä paras ja kannattavin hinta

Hinnoittelusi ratkaisee toimintasi kannattavuuden.

Mökkivuokraus voi olla kannattavaa alusta lähtien. Hinnoitteluun liittyvät valinnat ovat kriittisiä. Ne ratkaisevat kysynnän, saamasi tulot ja ovat tärkein tekijä toimintasi kannattavuudessa. Opit,

 • minkä hintatason asetat mökillesi
 • kuinka pitkiä ajanjaksoja haluat vieraittesi olevan
 • miten ja minkäsuuruiset varaus- ja peruutusmaksut asetat
 • miten veloitat vuokrat
 • miten korotat hintoja.
Viidennen askeleen jälkeen sinulla on selkeä käsitys mökkisi vuokrasta ja siitä, miten käsittelet sen.

Bonus: Hinnoittelulaskuri

Objektiivinen ja helppokäyttöinen laskuri kertoo arvion mökkisi vuokrasta.

ONNISTU ALOITUKSESSA 6askel

Ilman vieraita ei ole mökkivuokraustatoimintaa.

Miten tavoitat juuri haluamasi määrän juuri sellaisia vieraita kun haluat? Miten ja missä toimia? Kuudennessa askeleessa opit

 • tunnistamaan unelmavieraasi
 • miten viestit mökistäsi
 • missä viestit mökistäsi
 • miten tavoitat juuri sinun unelmavieraasi.
Kuudennen askeleen jälkeen sinulla on tarkka käsitys unelmavieraastasi ja konkreettinen suunnitelma, mitä ja missä viestit mökistäsi.

Bonus: Kuntoluokituskuvat

Objektiivinen apusi mökkisi varustelu- ja kuntotason määrittelyssä ja siitä kertomisessa.

Bonus: Facebook -sivut mökillesi eOpas

eOpas, jonka avulla teet Facebook -sivut mökillesi nopeasti ja helposti.

Onnistu lyhytaikaisen majoituksen aloituksessa askel 7: Hio ja varmista, että kaikki on mallillaan

Varmistetaan, että kaikki menestyksesi osatekijät ovat mallillaan.

Aiemmassa kuudessa askeleessa on tullut paljon läpikäytäviä ja hoidettavia asioita. Nyt viimeistellään, hiotaan ja varmistetaan, että onnistut. Opit,

 • mitä vähintään pitää olla hoidettuna
 • miten luot tärkeysjärjestyksessä olevan, realistisen etenemissuunnitelman
 • miten hoidat itseäsi ja pidät langat käsissäsi.
Seitsemännen askeleen jälkeen sinulla on välttämättömimmät tekemiset hoidettu ja selkeä etenemissuunnitelma muiden tekemisten osalta.
Onnistu lyhytaikaisen majoituksen aloituksessa +askel: Tarkastele saavutuksiasi ja suunnittele tulevaisuuttasi

Elämää on mökkivuokrauksen aloituksen jälkeenkin.

Maailma ei pysähdy aloitukseen vaan nyt ovet toden teolla vasta avautuvat sinulle. Nyt mökkivuokrauksesi voi alkaa. Mutta mitä sen jälkeen tapahtuu? Opit, miten

 • toimia mökkivuokrauksessa vuodenkierron aikana
 • kehittää toimintaasi edelleen
 • pystyt näkemään kaiken tekemisesi arvon.
Ekstra-askeleen jälkeen olet sinä ja mökkisi olette valmiit aloittamaan mökkivuokrausbisneksen. On aika juhlistaa saavutuksiasi!

Bonus: Mökkivuokraajan Sisäpiiri

Muiden mökkivuokraajien tuki ja kannustus, ajankohtaiset ryhmässä jaetut uutiset, Mökkivuokraajan vuosikello ja Kuukauden kyselytunti apunasi. Tulossa: Sisäpiiri VIP

Bonus: Mökkivuokraajan Kirjearkisto

Ensimmäiset sata Mökkivuokraajan kirjettä. Huikea lukupaketti, tieto- ja osaamisarkisto. Erikseen ostettuna arvo 89,90€.

Bonus: Mökkivuokraajan Vuosisuunnitelma

Antoisa harjoitus, jolla pystyt rakentamaan MAHTAVAN vuoden itsellesi! Vuosisuunnitelma auttaa sinua saavuttamaan huipputuloksia, onnistumisen elämyksiä ja kauaskantoisia, merkityksellisiä asioita. (Toteutettavissa minä tahansa ajankohtana vuotta 🙂

Valitse sinulle sopiva maksuvaihtoehto.

Tarvitsetko apua tai onko sinulla kysyttävää?

Autan sinua mielelläni. Jos voin olla avuksesi tai sinulle nousee mieleen mitä tahansa kysymyksiä, voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen

sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Vastaan viestiisi <3

Olen oman mökkivuokraustaipaleeni lisäksi auttanut tuhansia muitakin aloittamaan ja kehittämään mökkivuokrausta. Mahtavaa, että seuraavaksi pääsen auttamaan myös sinua!

Sinua, mökkiäsi ja vieraitasi arvostaen. Onnistu mökkivuokrauksen aloituksessa.

Keskimäärin mökkivuokraus tuottaa 1000 euroa viikossa. Enemmän kuin koko kurssin hinta!

Kurssilla oppimasi taidot ovat korvaamattomia. Pystyt soveltamaan oppejasi asiakaspalvelusta hinnoitteluun ja markkinointiin monella elämäsi osa-alueella. Kasvanut itseluottamuksesi tukee sinua kaikissa valinnoissasi. Menestyvä bisneksesi tuo sinulle vapautta taloudellisesti, ajallisesti ja monella muulla tavoin.

Saat mökkivuokrauksen asiantuntijan konkreettiset neuvot juuri sinun tilanteeseesi ja kysymyksiisi.

45 minuutin konsultaatio maksaa tavallisesti 195 €. Kurssilaisena sinulla on asiantuntija käytössäsi ja saatavillasi Sisäpiirin kautta tai yksityisviestillä aina.

Helppoa ja aikatauluusi sopivaa opiskelua.

Miten valitset?

1. Voit valita olla tekemättä mitään. Silloin et voi tietenkään odottaakaan mitään (ainakaan myönteisiä tuloksia). Suurin osa tulee valitsemaan tämän vaihtoehdon. Valitsemattajättäminenkin on valinta.

2. Voit myös koittaa yrityksen ja erehdyksen kautta. Ilman ohjeita ja neuvoja, ilman toimivia strategioita tai toimenpiteitä, ilman tilivelvollisuutta etenemisestäsi. Ilman tukea ja kannustusta. Ilman vastauksia kysymyksiisi. Vaikka onkin perinteisesti ollut suomalaisen kunnia-asia selvitä yksin kehdosta hautaan, se ei välttämättä aina ole fiksuin tie. Saatat päästä samaan tulokseen, mutta se voi kestää sinulta vuosia. (Keskimääräinen mökkivuokrauksen yksinaloittajan kukoistuskausi koittaa viisi vuotta toiminnan aloituksesta.) Tai et pääse tuottaviin tuloksiin koskaan. Se ei myöskään tule olemaan helppoa, halpaa tai kovin hauskaa. Kantapääakatemia on kova koulu.

3. Hyppää aikakoneeseen. Opi tehokas ja testatusti toimiva tapa edetä nollasta ansiokkaaseen mökkivuokrauksen aloitukseen oikopolun avulla keskimäärin 8 viikossa tai jopa nopeammin, riippuen tilanteestasi ja etenemistahdistasi. Työskentele suoraan mökkivuokrauksen asiantuntijan kanssa ja opi askel askeleelta etenevä prosessi tehokkaine toimintatapoineen asenteiden muokkauksesta vieraiden ihastelevien kiitosten saamiseen ja kaikkeen muuhun, mitä mökkivuokraukseen kuuluu. Luo itsellesi keskimäärin 1000 € viikossa tuottava rahakone, jolla voit kustantaa unelmiesi elämän. Ja kaikki ne asiat, joille voit nyt sanoa kyllä tai ei, toiveittesi mukaan.

Oletko aidosti valmis kehittämään itseäsi ja mökkiäsi? Jos vastaat kyllä, tiedät, minkä valinnan tehdä.

Todisteita siitä, että kurssin opit todella toimivat

Annetaan kurssilaisille itselleen suunvuoro:

”Kokonaisuus on looginen ja esitetty hyvin. Osat ovat hyviä omia kokonaisuuksia. Toivottavasti myös ne, jotka ovat tehneet vuokrausta pitkään löytävät polulle. Suosittelen kurssia!” -Matti

”Kurssi on todella hyvä ja uskon, että saan tarkoilla ja loistavilla mökkivuokrauskurssin tiedoillasi asian aluilleen. Kiitos Sinulle <3 ! – – Yllätys tapahtui! Olin jo luopunut mökkivuokrauksen aloittamisesta tälle talvelle kun minulta sitten kysyttiinkin mökkiä vuokralle! Eli pää höyrysi kun mietin vuokraanko vai en ja päädyinkin pelkojen kera jo vahvasti Ei:n kannalle, kunnes juttelin muilekin ja päädyin ajattelemaan tätä mahdollisuutena aloittaa ja alkaa tehdä ja oppia !! Kaivoin Oppisi esiin ja olen niin kiitollinen kaikesta tiedosta <3 Kiitos <3 ” –Anri

”Kurssi on antanut monia hyviä ohjeita mökkivuokrauksesta. Kiitos kurssista.” –Anneli

”Todella loistavaa tietoa! Kurssi on hyvä.” –Satu

”Kiitos, sain paljon hyödyllistä tietoa mökkivuokrauksen aloittamiseksi. Nyt tarkoitus edetä askel askeleelta eteenpäin kohti ensimmäistä vuokrausta!

Sain itseni liikkeelle kun nyt tiedän paremmin mitä pitää tehdä esim turvallisuuden takaamiseksi, erilaiset viranomaissäädökset, vakuutukset, sopimukset yms.

Suosittelen kurssia muillekin!” –Mervi

”Päällimmäisenä tulee mieleen rohkaisu omaan tekemiseen ja herääminen siihen, että tästä saa tuottavan bisneksen, pikku vuokrailun sijaan. Käytännön tekeminen on vahvuuteni ja siihen tuli myös mahtavaa kannustusta, mitä kaipasin ja kurssin aikana mökki on kokenut jo melkoisen kasvojenkohotuksen sisältä ja ulkopuolikin tehdään tänä kesänä. Ja mikä parasta hyvin edukkaasti omalla poppoolla kaikki tehty 🙂 . Todella rahanarvoisia neuvoja, heräämisiä hinnoitteluun! Samoin markkinointiin, -kanaviin. Ja vielä kuukausi sitten ajatus blogin kirjoittamisesta oli todella kaukainen, mutta aloitan sen tässä kesällä. Tämä menee pois mukavuusalueeltani, mutta sehän on edistystä 🙂 . Kurssi on antanut todella kokonaisvaltaisesti apuja monella saralla, yksi tärkeimmistä aikataulutus tarpeeksi löysästi, ettei tule stressiä ja tekemisen priorisointi. ISO KIITOS Sari <3

Erityisesti sain itsevarmuutta tekemiseen. Järkevän pohjan hinnoittelulle, olen tajunnut markkinoinnin tärkeyden ja että se suunnataan oikealle kohderyhmälle ja se on paljon enemmän kuin hinnan kertominen eri sesonkina. Asiakaspalvelun tärkeyden alusta loppuun saakka ja vielä sen jälkeen. Muistan nyt hymyillä puhelimessa, se todella kuuluu äänessä.

Suosittelen ehdottomasti kurssia!” –Terhi

”Epäröin lähteä mukaan, koska oli niin monenlaista asiaa keväällä päällekkäin. Kiitos kurssista, tunnen itseni nyt paljon innokkaammaksi mökkivuokraajaksi kuin ennen kurssia. Pelkäsin vähän koko vuokraus hommaa, parin vuoden aikana tullut väsymys painoi vielä psyykettä. Tänä keväänä sain levätä, ja hyvillä mielin on mökkiä nyt laitettu. Mökki on myös lähettänyt perhettä, kun perheen melkein aikuiset lapset on ottaneet vastuuta sisustamisesta, sanamuodoista, kuvaamisesta yms.yms.

Tykkäsin kurssin tyylistä lähteä rakentamaan mökkivuokraajaa sisältäpäin.

Suosittelen kurssia muillekin!” -Heli

Tätä tietoa ja osaamista et löydä mistään muualta.

Tule mukaan kasvattaaksesi omaa bisnestäsi - ja tehdäksesi merkityksellisiä valintoja tekoja myös muille.

Mökkivuokrauksella on tutkituksti (ja tietysti myös maalaisjärjellä ajatellen) alueellisesti kehitystä myönteisesti tukevaa merkitystä. Vuokramökki paitsi lisää alueella majoittuvien määrää, myös muiden alueen palveluiden ja tuotteiden kulutusta. Alueellinen yhteistyö onkin merkittävässä roolissa, kun käymme läpi, mihin suuntaan sinun kannattaa kehittää mökkivuokraustoimintaasi jatkossa.

Alueellisen merkityksen lisäksi koti- ja mökkivuokrauksella on myös valtakunnallista merkitystä. Muihin teollisuudenaloihin verrattuna matkailu on sama kokoluokkaa kuin metsäteollisuus ja suurempi kuin elintarviketeollisuus. Kotimaanmatkailu on paitsi ympäristöteko, myös kannanotto Suomen hyvinvoinnin puolesta. Ja ulkomailta Suomeen suuntautuvasta matkailusta saadaan kokonaistaloudellisestikin erittäin merkittävä osa Suomeen muualta virtaavista rahoista. 

Jakamistalouden yleistyessä yhä useammalla on kiinnostusta ja mahdollisuus hyödyntää omaa kotiaan tai osaa siitä sekä yhtä tai useampaa Suomen yli 600 000 mökistä, jotka ovat keskimäärin 289 vuorokautta vuodessa tyhjillään, kehittääkseen omalta osaltaan Suomen matkailualaa, sen tuottoja ja siten välillisesti paitsi omaa, myös valtakunnallista hyvinvointia.

Näiden hyötyjen lisäksi Mökkivuokraajan palvelu tukee omalla panoksellaan ja osalla tuotoistaan suoraan maailmaa yhä paremmaksi muuttavia, paikallisia ja globaaleja organisaatioita.

Suosituimmat UKKt (Usein Kysytyt Kysymykset)

Kuinka paljon mökkivuokrauksella voi tienata?

Keskimääräinen viikkovuokra Mökkivuokraajan palvelun asiakkailla on noin 1000€. Kun käyttöaste on noin 40-50%, keskimäärin vuositulot ovat noin 45 000€. Ja käyttöastetta voi korottaa tuostakin, komeasti. Tuloista saa toki tehdä vähennykset ja voitosta tulee maksaa vero, mutta yhdelläkin mökillä saa mukavasti leivän päälle särvintä.

Olisiko minusta mökkivuokraajaksi?

Jos olet halukas kehittymään ja oppimaan, valmis ottamaan vastaan toimivaksi todistettuja neuvoja ja uskallat tarttua toimeen, aivan taatusti.

Minulla on juuri nyt muutakin tekemistä. Ovatko materiaalit myöhemminkin saatavilla?

Kyllä. Saat kaikki kurssimateriaalit heti käyttöösi, opiskelet niitä siihen tahtiin kun itsellesi sopii. Sinulle jää elinikäinen, henkilökohtainen oikeus materiaaleihin. Voit valita käyttää kurssin keskimääräisen keston, kahdeksan viikkoa varsin hyvin aloitukseen uppoutuen, mutta se ei ole välttämätöntä. On tilanteestasi kiinni, kuinka paljon työtä tarvitaan ja kuinka paljon sinun on juuri nyt mahdollista panostaa kurssiin. Voit palata kurssimateriaaleihin koska tahansa, missä tahansa.

Vaaditaanko kurssin suorittamiseen Facebook-profiilia?

Ei. Tarvitset vain nettiyhteyden ja jonkin laitteen (älypuhelin, tabletti, tietokone) jolla tutustua materiaaleihin. Mökkivuokraajan Sisäpiiri on kuitenkin suljettu Facebook-ryhmä, jossa toimimme omina itseinämme, aidosti. Facebook on myös yksi tehokkaimmista markkinointikanavista, joten jossain vaiheessa sinun voi olla ihan hyvä joka tapauksessa luoda itsellesi Facebook-käyttäjäprofiili. Vaikkapa heti kurssin ostettuasi. Facebook-profiilin luonti on ilmaista.

Onko kurssimaksu verovähennyskelpoinen?

Kyllä vain. Se luetaan verotuksessa kokonaisuudessaan mökkivuokraustoiminnan kehittämiskuluksi ja on siten 100% verovähennyskelpoinen.

Sisältääkö kurssimaksu arvonlisäveroa?

Kyllä, 24%. Kurssin veroton hinta maksaessasi sen kerralla on 804,03€ ja arvonlisäveron osuus on 192,97€. Käytännössä maksat siis vain 804,03€, jos toimintasi on arvonlisäverotuksen piiriin kuuluvaa. Vastaavat summat kuuden kerran osamaksulla (yhteishinta 1122€) ovat veroton 904,84€ ja alv24% 217,16€.

En voi juuri nyt aloittaa mökkivuokrausta. Kannattaako minun silti tulla kurssille?

Ehdottomasti. Sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin. Saamasi opit jäävät hautumaan ja hyödyttävät sinua myös monella muulla elämänalueella. Voit saada kurssilta myös ideoita, miten voisitkin itse asiassa sittenkin aloittaa mökkivuokrauksen jo nyt.

Voinko maksaa kurssimaksun useammassa osassa?

Voit. Ymmärrän, että kertainvestointina summa voi tuntua suurelta, vaikka odotettavissa olevat tuotot ovatkin selkeästi isommat. Voit maksaa 187 euroa ja saat täyden pääsyn kaikkiin kurssimateriaaleihin. Saat sähköpostiisi seuraavat laskut, ja maksat kuuden kuukauden maksuajalla yhteensä koko kurssista 1122 euroa. Kurssi ja kaikki tuki ovat käytettävissäsi tämän puolen vuoden jakson jälkeenkin.

Saanko apua kurssin aikana?

Kyllä. Apunasi ovat sekä kurssin etenemistä tukevat sähköpostit että sisäpiiri, kuukauden kyselytunnit sekä suora yhteydenpito kanssani.

Mökkini on pieni/suuri/vähillä mukavuuksin/saaressa/kaukana kaikesta/poikkeuksellinen/itse asiassa asunto, ei mökki laisinkaan. Sopiiko kurssi silti minulle?

Kyllä. Kaikki kurssin opit ovat sovellettavissa mihin tahansa mökkiin ja käytännössä mihin tahansa muuhunkin asumiseen käytettävään kohteeseen. Jokainen paikka on omanlaisensa. Voit kysyä juuri sinun mökkiisi ja tilanteeseesi liittyvistä erityispiirteistä myös sisäpiirissä tai suoraan minulta.

Minulla ei ole juurikaan rahaa käyttää mökkivuokrauksen aloittamiseen. Onko kurssista mitään hyötyä minulle?

Kyllä vain. Suurin osa saamistasi neuvoista ja ohjeista on joko ilmaisia tai edullisia toteuttaa.

Kuinka nopeasti kurssin aloittamisen jälkeen alan saada vuokratuloja?

Se on täysin itsestäsi kiinni. Mikään ei estä sinua tarttumasta toimeen vaikka heti. Kaikki materiaalit ovat välittömästi käytettävissäsi ja voit hyödyntää niitä kaikkia saman tien. Voit palata haluamiisi materiaaleihin aina tarpeen mukaan ja täydentää ja hioa toimintaasi edetessäsi.

Jos olet lukenut näin pitkälle, tee itsellesi palvelus

ja anna itsellesi rehelliset vastaukset näihin kysymyksiin, ansaitset sen:

Mitä jos vain yksikin idea tällä kurssilla… Auttaa sinua luomaan onnistuneen mökkivuokrausbisneksen tai hyödyttää sinua muutoin? Tuo elämääsi merkityksellisyyttä? Kohentaa taloudellista tilannettasi? Lisää osaamistasi ja ymmärrystäsi myös muilla elämänaloilla niin, että huomaat tekeväsi vain mielekkäitä tekemisiä, et joudu vaan pääset tekemään valitsemiasi asioita?

Mitä jos vain yksikin strategia kurssilla… Auttaa sinua kohti unelmiasi? Tuo sinulle vapautta ja itsevarmuutta, jollaisesta olet aina haaveillut? Auttaa hahmottamaan ajatuksiasi selkeämmin ja toteuttamaan tavoitteitasi tehokkaammin? Etenemään elämässäsi siihen suuntaan, mihin haluat?

Mitä jos vain yksikin toimintatapa kurssilla… Auttaa sinua kehittämään itseäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla? Tuo sinulle syvempiä ja aidompia ihmissuhteita? Tuo sinulle taloudellista osaamista ja rahan tuomaa valinnanvapautta?

Mitä jos vain yksikin ihminen kurssin aikana tai sen jälkeen, muututtuasi itse… Sanoo sinulle juuri sen kommentin, mikä tuo kaiken ratkaisevan ahaa-elämyksen? Tai tuo sen tunteen, jota olet kaivannut niin pitkään? Tai on tuleva yhteistyökumppanisi, antoisan yhteistyön, joka on iloksi ja hyödyksi teille molemmille?

Minkä arvoisia nuo muutokset realistisesti olisivat elämäsi aikana? 5000€… 20.000€… 50.000€…? Enemmän?

Sinulla ei ole mitään hävittävää ja kaikki saavutettavana.

Tartu tilaisuuteesi vihdoinkin alkaa elää sitä elämää, mistä olet unelmoinut.

Valitse sinulle sopiva maksuvaihtoehto.

Nykyinen elämäsi on tulosta tähänastisista valinnoistasi. Jos jatkat kuten tähänkin asti, tulet saamaan korkeintaan samanlaisia tuloksia kuin tähänkin asti. Kun haluat paremman tulevaisuuden, sinun täytyy uskaltaa tehdä parempia valintoja. Uskalla investoida itseesi, kehitykseesi ja bisnekseesi.

Olen Sari Hyvärinen, mökkivuokrauksen asiantuntija. Opetan sinua selkeästi ja tarkasti. Vastaan kärsivällisesti kysymyksiisi. Sillä ymmärrän tilanteesi, omakohtaisesti. Olen itse rämpinyt aloituksen suossa ilman opetusta tai opettajaa. Se oli tuskaa. En halua sinun joutuvan kärsimään samaa. Teen kaikkeni, että onnistut, mahdollisimman helposti, nopeasti ja kannattavasti.

Arvostan sinua valtavasti. Sitoutumisesi ilahduttaa ja liikuttaa minua. Ajattelen sinua lämmöllä. Tulen auttamaan sinua kurssilla kaikin keinoin. Ja niitä keinoja on paljon. Olet sinnikäs, kärsivällinen ja sitoutunut, koska luit tänne asti. Sinussa on toden totta ainesta huippumökkivuokraajaksi. Aidoksi onnistujaksi. Ihailen sinua jo nyt.

Nähdään pian kurssilla. Saat tunnuksesi heti maksettuasi kurssimaksun. En malta odottaa, että pääsemme aloittamaan luomaan sinulle menestyvää mökkivuokrausbisnestä ja unelmiesi elämää!

Tulethan pian mukaan, etusi päättyy pian!

Valitse sinulle sopiva maksuvaihtoehto.

Nähdään kurssilla ja sisäpiirissä!

14 vastausta artikkeliin “Onnistu aloituksessa – oikopolkusi menestykseen”

 1. Onko kurssin alkamisajankohdasta tietoa?

  1. Hei Satu, ihanaa että kurssi kiinnostaa! Onnistu mökkivuokrauksen aloituksessa -kurssi on nyt lanseerausvaiheessa. Iso osa materiaaleista on jo julkaistu. Tässä vaiheessa mukaan tullessasi pääset mukaan edullisemmin. Saat kaiken tähänastisen materiaalin sekä uuden sitä mukaa, kun sitä valmistuu. Lämpimästi tervetuloa Oikopolulle onnistumiseen, ottamaan 7 askelta menestykseesi! PS. Kun kurssi on täysin valmis, kerron kyllä siitäkin tällä sivulla 🙂

Kommentit on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: