Kurssien sisällöistä

Mökkivuokraajan käsikirjassa kerron niin mökin muokkaamisesta vuokraustoimintaan sopivaksi kuin sekä vuokraustoiminnan aloittamisesta että sen pyörittämisestäkin. Koska kyseessä on valtavan laaja alue, saisi näistä kirjoitettua monta hyllymetrillistä tekstiä.

Olen saanut paljon pyyntöjä syventävistä ohjeista, neuvoista ja toimintatavoista. Osaan näistä pystyn vastaamaan esimerkiksi uutiskirjeissä mutta osa aihealueista on niin laajoja ja tärkeitä, että ne tarvitsevat syvällisemmän käsittelytavan. Kurssit.

Toteutan tällä kertaa kurssin verkkokurssimuotoisena. Yhden kurssin ehdin vielä toteuttaa ennen kesää. Kurssiin kuuluu videoita, tekstiä, harjoituksia, esimerkkejä, vinkkejä ja ideoita. Sekä tietysti pääsy suljettuun Facebook -ryhmään, jossa saat erinomaisen arvokasta vertaistukea ja minulta ilmaista konsultaatiota. Saat kaikki materiaalit käyttöösi heti maksettuasi kurssimaksun.

Kysyn siis sinulta: mikä näistä kursseista olisi juuri se, joka olisi sinun suunnitellun tai jo käynnissä olevan mökkivuokrauksesi kannalta tärkein? Mikä palvelisi sinua parhaiten? Millä toiminta-alueella tuntuu olevan eniten harmaata ja hämähäkinseittejä? Voit valita myös useamman kohdan. Tai jos mikään näistä ei tunnu erityisen vaikealta tai tärkeältä juuri sinulle, olisitko niin ihana ja täyttäisit kohtaan muu aihe juuri sen, missä itse kaipaisit eniten apua.

Kyselyyn vastaaminen ei sido sinua millään tavalla, edes sähköpostiosoitettasi ei kysytä. Haluan vain auttaa juuri sellaisessa asiassa, johon eniten kaivataan osaamista – ja sinä pääset kertomaan, mikä se on!

 

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d