Tutustu Sari Hyväriseen, mökkivuokrauksen asiantuntijaan.

img_1082
Sari Hyvärinen, Mökkivuokrausguru.

Olen menestyksekkäästi vuokrannut omistamaani taloa, Lillania, vuodesta 2015. Ensin yksityisenä, vuodesta 2016 alkaen yritykseni kautta. Ensimmäiset vieraat tulivat juhannuksena 2015, kaksi viikkoa toiminnan käynnistymisen jälkeen. Vuokraustoiminta on ollut kannattavaa alusta alkaen. Lillan on toiminut samaan aikaan sekä lippulaivana että koekaniinina Mökkivuokraajan käsikirja -palvelulle. Nykyään monet verkostoni ja esimerkiksi Mökkivuokraajan Sisäpiiriläisten mökit ovat mukana testauksissa ja kehitystyössä.

Kun Lillanin vuokraus alkoi rullata, sain pyyntöjä auttaa muitakin aloittamaan ja kehittämään mökkivuokraustaan. Pian käteni ja vuorokauden tunnit eivät enää riittäneet, joten kirjoitin Mökkivuokraajan Käsikirjan. Joka laajeni Mökkivuokraajan palveluksi.

Olen oman mökkivuokraustaipaleeni lisäksi auttanut tuhansia muitakin aloittamaan ja kehittämään mökkivuokraukstaan.

Kun löydän erinomaisen toimivan tavan hoitaa asioita, palastelen siitä onnistumisen avaintekijät ja opetan ne sinulle. Kaikki palvelun sisältö on käytännössä testattua ja toimivaksi havaittua. Sinun ei tarvitse kokeilla kalliisti hermojasi, aikaasi tai rahaasi hassaten.

Muutaman vuoden omalla kokemuksella mökkivuokrauksesta? Työtaustani projekti- ja prosessimaailmassa, kouluttaen, johtaen ja kehittäen, on opettanut minut erottamaan jyvät akanoista. Poimimaan parhaat toimintatavat ja monistamaan niitä. Samoin olen oppinut löytämään palveluissa ja prosesseissa puutteita, jotka korjaamalla asiat rullaavat huomattavasti sujuvammin. Sadat keskusteluni ja sparraustuokioni niin aloittavien kuin kymmeniä vuosia mökkejä vuokranneiden kanssa ovat opettaneet myös valtavasti mökkivuokrausalasta, kiitos teille kaikille kokemuksianne jakaneille!

Seuraan myös aktiivisesti mökkivuokraukseen liittyviä tilastoja, tutkimuksia, uutisia ja trendejä.

Markkinat ovat muuttumassa.

Enää ei haluta niinkään omistaa mökkiä, vaikka mökkeilyyn käytetty aika ja raha ovat kasvussa. Erinomainen markkinaennuste siis.

Pidemmittä puheitta: lämpimästi tervetuloa mukaan Mökkivuokraajan palveluun! Toivottavasti löydät täältä paljon sinulle hyödyllistä tietoa ja materiaalia. Vastaan mielelläni myös mahdollisiin kysymyksiisi.

Ihanaa, että olet täällä <3

Sari_MVKK
Sari Hyvärinen
Orava Consulting
puh. 0505164543
sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Facebook Comments Box
%d bloggaajaa tykkää tästä: