Mökkivuokrauskirja

Mökkivuokraus – sinulle, joka pohdit tai jo toteutat ja ennen kaikkea haluat kehittyä.

Oletko valmis hoitamaan ja kehittämään omaisuuttasi, kääntämään kulueräsi tuottavaksi investoinniksi, kehittymään itse ja tarjoamaan unelmiesi vieraille puitteet ihanille elämyksille?

Mökkivuokraajan palvelu

Tätä kaikkea voi parhaimmillaan olla onnistunut mökkivuokraus.

Se voi olla myös ahdistavaa ja pelottavaa. Huolta mökkisi kohtelusta ja omasta maineestasi. Kauhua verokarhun terävistä hampaista tai viranomaisista kolkuttamassa ovellasi puuttuvien asiakirjojen vuoksi. Pelko voi lamauttaa niin, että jätät kokonaan hyödyntämättä mahdollisuuden, jonka mökkisi sinulle tarjoaa.

Mökkibarometrin mukaan suomalainen mökki on tilastollisesti 262 vuorokautta vuodessa tyhjillään. Omistamasi kiinteistö saattaisi hyvin pienin investoinnein tai jopa pelkällä pienellä vaivannäöllä tuottaa sinulle keskimäärin 1155 € viikossa. (Tilastokeskus: vuokramökkien keskihinta 165€/vrk 12/2022)

Joka tapauksessa tyhjilläänolo ei tee mökille hyvää. Eikä pahitteeksi välttämättä ole myöskään mökin, sen irtaimiston ja pihapiirin läpikäynti ja kunnostaminen kirjan vinkein, jos ei muuta niin omaksi iloksi, eikö?

Aukeamaesimerkki Mökkivuokrauskirja

Kirjan neuvoin saat kuntoon niin konkretian kuin viralliset asiatkin. Opit, mitä huomioida asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja hinnoittelussa. Pääset luomaan realistisen tehtävälistan ja ennakoimaan tulevaa. Omasta hyvinvoinnistasi tinkimättä.

Vuodesta 2016 alkaen tuhansia suomalaisia mökkivuokrauksen aloittamisessa ja kehittämisessä kouluttanut Sari Hyvärinen on valtakunnallisesti tunnettu ja tunnustettu mökkivuokrausasiantuntija. Hänen perustamansa Suomen Mökkivuokraajat ry on laatinut Yleiset mökkivuokrausehdot, Kilpailu- ja kuluttajaviraston kommentoimat ja tarkentamat ehdot, jotka ovat edelleen Suomessa ainoa laatuaan oleva määritelmä- ja ehtokokoelma lyhytaikaiseen majoitukseen.

Kirja on kirjoitettu loogisesti eteneväksi kokonaisuudeksi, joka noudattaa Hyvärisen kehittämää, testatusti toimivaa mallia aloittaa ja kehittää mökkivuokrausta ja muuta lyhytaikaista majoitusta.

Hanki kätevä ja helppolukuinen eKirja, jonka saat heti itsellesi PDF-muodossa (voit pyytää myös EPUB-version, ohjeet kuitissa), joka kulkee aina mukanasi ja skaalautuu helposti luettavaksi niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin tai tilaa itsellesi perinteinen paperiversio.

Mökkivuokrauskirja

Niin tai näin, saat itsellesi kattavan, jouhevasti etenevän luku- ja oppimiskokonaisuuden.

Mökkivuokrauskirja sisällysluettelo

Kirjassa on myös kutsulinkkisi Mökkivuokraajan Sisäpiiriin, johon voit halutessasi liittyä.


Kirjaesittely

Mökkivuokrauskirja vie lukijansa kannustavalle, loogisesti etenevälle ja täysin toteutettavissa olevalle matkalle, jonka lopputuloksena on onnistunut mökkivuokraus. Askel askeleelta rakentuva kokonaisuus perustuu Hyvärisen luomaan, testatusti toimivaan malliin, jonka avulla lukija oppii kaikki lyhytaikaisessa majoituksessa tarvittavat osa-alueet asiakaspalvelusta hinnoitteluun, unohtamatta virallisia asioita tai markkinointia. Kirjassa seurataan myös yhden mökkivuokrausta aloittavan henkilön tarinaa mökin lapsuushistoriasta ensimmäisen majoituksen jälkitunnelmiin saakka.

Mökkivuokrauksessa kohtaavat kaksi aikamme isoa ilmiötä: eläminen palveluna ja älykkään sopeutumisen hyödyntäminen asumisomistamisessa. Risteyskohdan maisemaksi istuu luontevasti suomalainen mökki, olemmehan tunnetusti mökkikansaa. Enimmäkseen tyhjillään olevien mökkien hyödyntäminen lyhytaikaiseen vuokraukseen mukavilla tuotoilla on monella tapaa fiksua ja kannattavaa. Lue kirjasta, miten sinäkin onnistut!

Kirjailijan esittely

Sari Hyvärinen on vuodesta 2016 lähtien kouluttanut tuhansia aloittamaan ja kehittämään mökkivuokrausta sekä muuta lyhytaikaista majoitustoimintaa. Valtakunnallisesti tunnettu ja tunnustettu mökkivuokrauksen syväosaaja on luonut testatusti toimivan mallin, joka kattaa mökkivuokrauksen kaikki teemat.

Hyvärisen perustama Suomen Mökkivuokraajat ry on laatinut KKVn tarkentamat yleiset mökkivuokrausehdot, jotka ovat valtakunnallisesti ainoa koko lyhytaikaisen majoitusprosessin kattava määritelmä- ja ehtokokoelma. Kirjailija itse perustelee mökkivuokrauksen suosiota näin: ”parhaat ratkaisut ovat sellaisia, joissa kaikki voittavat. Mökkivuokrauksessa yleensä hyödynnetään jo olemassaolevaa kiinteistökantaa ja saadaan suhteellisen vähäisin investoinnein tuotettua taloudellista, henkistä, sosiaalista ja fyysistä hyötyä. Toiminnan myönteiset alueelliset ja laajemmatkin kerrannaisvaikutukset voivat olla merkittävät. Vieraille, mökkivuokrauksen toimiessa kuten sen kuuluukin toimia, majoitus on antoisa, turvallinen ja ehdottoman positiivinen kokemus.”

Sari Hyvärinen, mökkivuokrausasiantuntija

LKV, tradenomi Sari Hyvärinen  (s.1977) on yrittäjä, joka asuu Kemiönsaarella kolmen lapsensa kanssa. Alunperin espoolainen prosessikehittäjä ja projektivetäjä on monialaosaaja, joka on muun muassa toiminut kolumnistina Maaseudun Tulevaisuudessa usean vuoden ajan.

Kiitos, että annat minun auttaa itseäsi kehittymään ja kehittämään!

Facebook Comments Box

6 vastausta artikkeliin “Mökkivuokrauskirja”

  1. Paluuviite: Mökkivuokrauskirja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: