Juuri nyt

Digikurssi

Paljon toivottu digikurssi on vihdoin täällä!

Selkeästi, kohta kohdalta etenevät kurssiosiot auttavat vasta-alkajaakin onnistumaan. Sinun ei tarvitse koodata bitin bittiä. Kurssin lopputuloksena ovat toimivat, käytössä olevat, kaikille laitteille skaalautuvat nettisivut ja blogi. Juuri sinun mökillesi. Juuri sellaisina kuin haluat. Ilmaisia välineitä hyödyntäen. Sinulle sopivalla tahdilla toteutettuna.


Valtavat markkinat odottavat

Maailmassa on tällä hetkellä yli 3,9 miljardia internetin käyttäjää ja määrä kasvaa koko ajan. Suomalaisista lähes kaikki käyttävät nettiä, ulkomaillakin se on yhä useammin itsestäänselvyys. Kun netti tulee tutuksi, tietoa osataan hakea itsenäisesti. Myös matkailukohteiden osalta.

Kun ei matkusteta enää massoina, omat kiinnostuksenkohteet ovat tärkeämpiä. Tässä digitaalisuus astuu kuvaan. ”Digitaalisia työkaluja hyödyntämällä on mahdollista tavoittaa erilaisia matkustajia ja tarjota heille heidän etsimiään elämyksiä ja palveluita juuri oikealla hetkellä”, kerrotaan Business Finlandin uutisessa.

Käytännössä kaikki mökkivälityspalvelut löytyvät myös netissä. Niissä ongelmina kuitenkin on, että ne

 • rajoittavat asiakaskuntaasi kattaen vain heidän palvelun piirissään olevat asiakkaat
 • tarjoavat mökkisi esittelyä, arviointia ja markkinointia vain oman toimintamallinsa mukaisena
 • rajaavat mökkivuokrauksesi hallinnointitapaa omien tapojensa mukaisiksi.

Vain yksi toimintatapa mahdollistaa täyden räätälöinnin sisällön ja toiminnallisuuksien osalta. Vastaamaan juuri sinun tavoitteitasi. Paras markkinointialustasi: omat nettisivut.

Miksi omat nettisivut ja mökkiblogi?

Pystyt optimoimaan sisällön juuri haluamallasi tavalla. Pystyt tuottamaan rajattoman määrän informaatiota ja kertomaan mökistäsi kuvin, sanoin ja videoin. Pystyt viestimään, linkittämään, tunnelmoimaan. Pystyt kohdentamaan markkinointia haluamallasi tavalla ja seuraamaan sen vaikutuksia.

Nettisivujesi yhteydessä oleva mökkiblogi on merkittävä osa markkinointiasi. Blogi on tehokkaampi ja vaikuttavampi kuin maksettu mainos. Sen avulla

 • brändäät ja profiloit mökkiäsi
 • tuot kävijöitä mökkisi sivulle
 • saat mökillesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa
 • nouset esiin nettihauissa
 • saat sisältöä mökkisi markkinointiin
 • saat mökillesi näkyvyyttä
 • kasvatat markkinointilistaasi
 • luot suhdetta potentiaalisiin vieraisiisi.

Blogisi avulla luot mielikuvia mökistäsi. Uskottavasti. Blogi koetaan luotettavammaksi tietolähteeksi kuin mainos tai ilmoitus. Autat lukijaa ajattelemaan jo etukäteen, minkälaista mökilläsi olisi olla. Innostumaan ja tulemaan tutuksi mökkisi kanssa. Tuttu on turvallinen ja siten myös helpompi rahankäytön kohde.

Miten toteutat ja toimit?

Miten saat halutessasi vaikka kaikki maailman netinkäyttäjät potentiaalisiksi asiakkaiksesi? Miten luot mökkiblogin? Ilmaisin välinein, ilman bitinkään koodausta?

Miten saat halutessasi vaikka kaikki maailman netinkäyttäjät potentiaalisiksi asiakkaiksesi? Miten luot mökkiblogin? Ilmaisin välinein, ilman bitinkään koodausta? Nopeasti ja juuri sellaisena kuin itse haluat? Lue vastaus täältä.

Pro vinkki:

Yhdistä parhaat puolet. Tee mökillesi nettisivut ja toivomasi sosiaalisen median kanavat. Profiloi niiden sisältöä ja markkinointia haluamallasi tavalla. Valitse muutama ulkopuolinen mökkivuokrauspalvelu, johon lisäksi laitat mökkisi ilmoituksen. Näin saat yhdistettyä valmiit asiakasmarkkinat ja profiloitua juuri sinun mökillesi parhaiten toimivan unelma-asiakaspotentiaalin.


Digikurssi

Helppo. Selkeä. Loogisesti etenevä.

Kuinka paljon maksaisit ulkopuoliselle nettisivujen tekemisestä? Ja jokaisesta uudesta päivityksestä?

Pystyt siihen, itse.

 


Mökkivuokraajan Digikurssin ohjeilla pystyt jopa muutamassa tunnissa tekemään toimivat nettisivut blogeineen, kalentereineen, yhteydenottolomakkeineen päivineen? Ja jos tuntuu, että homma ei etene, sinua auttavat sekä digituotteiden ja -palveluiden että mökkivuokrauksen asiantuntijat.

Lue tarkemmin täältä.

 

Facebook Comments Box
%d