Ensimmäisestä uutiskirjeestä

Jännitti ja olin innoissani, kun kirjoitin ensimmäistä uutiskirjettä. Kerroinhan siinä muun muassa, miksi ja miten ryhdyin itse mökkivuokraajaksi – hyvinkin henkilökohtaista, eikö? Ja vielä enemmän ihon alle mentiin: kerroin myös tuotoistani ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotena.

Ja jotta koko tässä hommassa olisi mitään mieltä, täytyy olla syy. Kerroin kolme tärkeintä. Mökkivuokraajaksi kannattaa ryhtyä. Miksi? Pääset lukemaan ensimmäisen uutiskirjeen täältä.

Olen myös tehnyt periaatepäätöksen, että uutiskirjeiden tilaajat saavat tarkemman ja syvemmän kuvauksen, aina. Haluatko liittyä tähän eliittijoukkoon? Varmista, että saat aina ensimmäisenä uunituoreen uutiskirjeen sähköpostiisi ja tilaa se täältä.

Varsinainen sisäpiiriläisten poppoo kuitenkin koostuu niistä, jotka ovat tilanneet Mökkivuokraajan käsikirjan tai osallistuneet kursseille. He nimittäin pääsevät suljettuun Mökkivuokraajat -facebookryhmään, jossa saavat kullanarvoisen vertaistuen lisäksi suoraa opastusta minulta ja kuulevat kaikkein tarkimmin ja tuoreimmin omatkin kuulumiseni.

Liity mukaan alati kasvavaan mökkivuokrauksesta kiinnostuneiden joukkoon!

 

 

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d