Ennakkoilmoittautuminen avattu

Oletko valmis ottamaan omat seitsemän askeltasi menestykseen? Onnistumaan mökkivuokrauksen aloituksessa ilman turhia sivuaskeleita? Ilman rahan ja ajan haaskausta tai hermoja raastavaa kantapään kautta kokeilua?


Oikopolku onnistumiseen mökkivuokrauksen aloituksessa – seitsemän askelta menestykseen.

Paljon luvattu. Mutta kyllä kurssilla paljon saakin.


Selätät aloittamista vaikeuttavat ajatusmallit, omasi ja toisten. Näet mökkisi vieraan silmin ja ymmärrät, mitä muuttaa, mitä korostaa.

Opit asenteen, jolla saat vieraistasi tyytyväisiä – ja tuottavia. Saat selkeät ohjeet kaiken virallisen ja lakisääteisen oikeaoppiseen hoitamiseen. Löydät sopivimman hinnan, hinnoittelumallin ja neuvot rahaliikenteen käsittelyyn.

Opit saamaan unelmiesi vieraat mökillesi. Ja loppuun vielä viimeistelysilaus, varmistus että kaikki on, kuten pitääkin. Sekä vielä tiedon siitä, ettet putoa tyhjän päälle, vaikka saatkin kurssin läpikäytyä.

Kurssi ei aloita puolestasi mökkivuokrausta. Mutta koska sinä olet siellä lukemassa tätä sinulle kirjoittamaani tekstiä, tiedän, että tästä kaikesta on sinulle aidosti apua. Olen aivan varma, että pystyt kurssin avulla aloittamaan onnistuneesti menestyksekkään mökkivuokrauksen, jos vain haluat.

Pääset ennakkoilmoittautumaan kurssille tästä.

Eikä sinun tarvitse hoitaa aloitusrumbaa yksin. Kurssin myötä pääset myös Mökkivuokraajat -sisäpiiriin, jossa saat vertaistukea ja kannustusta muilta mökkivuokraajilta, sekä aloittelevilta että konkareilta.

Myös minä olen siellä. Ellen nyt ihan 24/7 niin kuitenkin päivittäin. Kommentoin, neuvon, vinkkaan. Autan, tsemppaan ja tuen. Ryhmässä myös jaan aina ensimmäisenä kaiken kuulemani ja oppimani mökkivuokraukseen liityvän.


Olen tehnyt myös lain pykälän täyttävät ja hyvän mökkivuokraustavan mukaiset viralliset asiakirjat kauniimmiksi, sujuvammiksi ja paremmin juuri sinun tyyliisi sopiviksi.

Haluatko sinä aivan välttämättä ja ehdottomasti täyttää KÄSIN joka vierailua varten omat tietosi matkustajailmoitukseen (valtio tarjoaa blanco-pohjan)? Vaiko kenties hyödyntää valmista matkustajailmoitusta, jonka voit kerran omilla tiedoillasi täytettyäsi tulostaa vieraille valmiiksi?

Arvaat varmaan, kumpi vaihtoehto on vakuuttavampi myös vieraidesi silmissä: käsin kirjoitettu, pahimmillaan vieraan ilmoitusta täyttäessä vielä sinun tietojesi osalta tyhjä vai mökkisi tyyliin sopiva, valmiiksi esitäytetty pakollinen lomake. Alla vertailun vuoksi vasemmalla peruspohja, oikealla Lillanin tiedoilla esitäytetty matkustajailmoitus.

 

Vuokrasopimus on hyvä täyttää jokaisesta vierailusta, varsinkin pidempiaikaisesta. Kurssin myötä saat vuokrasopimuspohjan, joka täyttää kirjanpidon ja hyvän vuokraustavan vaatimukset.

Laissa ei vaadita mutta terve järki ja fiksu asiakaspalvelutapa edellyttävät, että mökistäsi löytyvät Talon säännöt ja Turvakortti.

Ensimmäisessä kerrot vieraallesi haluamasi mökin toimintatavat ja toisessa, mistä kaikki tarvittava löytyy tai miten toimia vaaran uhatessa.

Et taatusti halua vieraidesi alkavan pyöriä paikoillaan paniikissa kuin häntäänsä jahtaava koira vaikkapa tulipalon uhatessa. Minkälaiset näiden dokumenttien kannattaisi olla? Mitä kirjoittaa niihin, missä säilyttää, miten informoida vieraalle? Osallistu kurssille niin tiedät.


Kurssi tulee saataville elokuun aikana. Ennakkoilmoittautuneet pääsevät ensimmäisinä mukaan ja materiaaleihin käsiksi.

Kurssi on verkkomuotoinen, eli tarvitset vain koneen ja nettiyhteyden sen suorittamiseen.

Voit suorittaa kurssin sinulle sopivaan tahtiin ja palata materiaaliin aina halutessasi.

Tule mukaan ottamaan seitsemän askeltasi menestykseen – astu viitoittamalleni oikopolulle mökkivuokrauksen aloitukseen!

Onnistunut mökkivuokrauksen aloitus. Menestystä, vuokratuloja.

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: