Enää kaksi viikkoa aikaa

Huomioithan, että tunnekuohussa luomani alihintainen palvelupaketti on saatavilla enää kahden viikon ajan. Halusin varmistaa, että kaikki halukkaat pääsevät mökkivuokraukseen kiinni. Halusin, että kuka tahansa voi hypätä menestyjien kelkkaan. Siksi loin huomattavasti alle omakustannushintaan toteutettavan paketin, jossa saat Mökkivuokraajan eKäsikirjan ja tunnin sparrausta, vastauksia juuri Sinun kysymyksiisi, alle viidelläkympillä.

Mistä siis on kyse?

Mökkivuokraajan eKäsikirjassa kerron tiivistetysti kaiken, mitä mökkivuokrauksen aloittamiseen ja pyörittämiseen tarvitaan. Olen saanut kirjasta vain myönteistä palautetta, muun muassa seuraavaa:

”Teksti on erittäin kiinnostavaa. Kattava tietopaketti!”
– toimittaja/kirjoittaja/kouluttaja. (Nainen 30+)

”Sain aloittelevana mökkivuokraajana kaiken sen tiedon, mitä tarvitsenkin.”
– eläkeläinen, yksityishenkilönä mökkivuokrausta aloitteleva. (Nainen, 60+)

”Havainnollistava, ytimekäs, tietoa täyteen pakattu opas, joka on silti lukukokemuksena helppotajuinen ja persoonallinen.”
– terveydenhoitoalan ammattilainen, suunnitelmissa talonsa vuokraus. (Mies, 40+)

Tunnin valmennuksessa voit etukäteen miettiä juuri Sinua askarruttavia asioita. Saat minulta vastauksia kysymyksiisi ja apuja askarruttaviin asioihin. Onko siitä hyötyä? Antaa muiden kertoa. Tässäpä sparrauksesta saamaani palautetta:

Kiitokset eilisestä Sari Hyvärinen! Preppaussessiossa tuli paljo15094325_1238478289532060_5407672901363370039_nn arvokasta uutta tietoa sekä varmistusta omille ideoille. Haasteelliset asiat voidaan kääntää vahvuuksiksi sekä vuokrattavaa mökkiä voi ja pitääkin vähän rakastaa
Suosittelen lämpimästi!

– Karoliina

Eikä tuki suinkaan pääty tähän. Kirjan hankittuasi pääset Mökkivuokraajien sisäpiiriin, ryhmään, jossa voit keskustella luottamuksellisesti mökkivuokraukseen liittyvistä asioista, saat välitöntä, myönteistä palautetta, kannustusta ja tukea.

Kyllä! Haluan ehdottomasti tämän pian päättyvän paketin itselleni! Miten toimin?

 

 

 

  1. Hanki itsellesi Mökkivuokraajan eKäsikirja. Orava Consultingin verkkokaupassa pystyt maksamaan tilauksesi luottokortilla tai kaikilla yleisimmillä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla.
  2. Kun maksusi on hyväksytty, saat kuitin ja Mökkivuokraajan käsikirjan PDF-muotoisena tiedostona.
  3. Saan tiedon ostostasi Holvin (verkkokauppatarjoajan) kautta. Laitan sinulle viestiä tilauksessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen vuorokauden kuluessa ostoksestasi ja voimme buukata sparrausajan.
  4. Tee liittymispyyntö Facebookin Mökkivuokraajat -ryhmään,  ja liitän sinut mökkivuokraajien sisäpiiriin saamaan äärimmäisen arvokasta vertaistukea, lukemaan parhaat vinkit ja antoisimmat keskustelut.img_0072-1PS. Pystyt vähentämään kirjan ja sparrauksen hankintahinnan verotuksessa mökkivuokraustulojen tulonhankkimisvähennyksenä, kun saat ensimmäiset vuokratulosi jo tämän vuoden puolella.

Tervetuloa mukaan mökkivuokraajaksi!

Toivottaa Sari Hyvärinen
Orava Consulting

 

Facebook Comments Box

Yksi vastaus artikkeliin “Enää kaksi viikkoa aikaa”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d