Digikurssi

Paljon toivottu digikurssi on vihdoin täällä!

Selkeästi, kohta kohdalta etenevät kurssiosiot auttavat vasta-alkajaakin onnistumaan. Kurssin lopputuloksena ovat toimivat, käytössä olevat, kaikille laitteille skaalautuvat nettisivut ja blogi. Juuri sinun mökillesi. Juuri sellaisina kuin haluat. Ilmaisia välineitä hyödyntäen. Sinulle sopivalla tahdilla toteutettuna.

Kurssin avulla pystyt toteuttamaan itse kaiken sen, mitä haluat. Motivoidut, kun näet heti lopputuloksen. Voit tehdä juuri sinun silmääsi miellyttävän toteutuksen. Pääset maailman laajimmille markkinoille – Google-hakuihin. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, koska sinun ei tarvitse ostaa työtä ulkopuoliselta, sopia ja maksaa kaikista haluamistasi tulevista muutoksista. Saat aikaiseksi laadukasta, arvokasta, monipuolista ja toimivaa. Toteutat itseäsi ja viet elämääsi lähemmäs unelmiasi.

Kurssilla opit, miten

Saat selkeät etenemisohjeet ja apua teknisiin kysymyksiin. Sekä nettisivuja ja blogia tehdessäsi että myöhemminkin. Digitaaliseen osaamiseen erikoistunut asiantuntija on tukenasi edetessäsi. Erillinen Digikurssin Sanasto auttaa sinua ymmärtämään, mistä on puhe.

Kaikki kurssilla käytettävät ohjelmat ovat ilmaisia. Saat siis toteutettua jopa ilmaiseksi kurssilla saamasi osaamisen avulla nettisivut ja blogin. Niin monta kertaa kuin haluat. Aina kun haluat. Tai syventää tekemistäsi ja osaamistasi.

Kaikki videot, ohjeet ja toteutusvälineet ovat suomeksi. Sinun ei tarvitse olla kielinero voidaksesi toteuttaa kauniit ja toimivat nettisivut ja blogin. Voit kurssimateriaalin avulla kuitenkin toteuttaa minkäkieliset nettisivut ja blogin tahansa.

Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Voit edetä haluamaasi tahtiin ja palata materiaaleihin aina halutessasi ja tarvittaessa. Et reputa etkä ole jäljessä. Pääset kurssimateriaaleihin missä ja koska tahansa netin äärellä. Juuri silloin kun sinulle sopii.

Saat neuvoja nettisivujen ja blogin toteutukseen ja markkinointiin mökkivuokrausnäkökulmasta. Pystyt itse vaikuttamaan vieraiden määrään, mökin täyttöasteeseen ja toiminnan kannattavuuteen, konkreettisesti.

Saat ideoita ja vinkkejä sisältöön Mökkivuokraajan Sisäpiiristä, jonne pääset heti kurssille tultuasi. Voit hyödyntää ja benchmarkata toimivaa sisältöä ja soveltaa ideoita juuri sinulle sopivalla tavalla.

Näillä yksinkertaisilla ja selkeillä ohjeilla onnistut varmasti.

Mökkivuokraajan sisäpiiri

Pääset kurssilaisena heti mukaan myös Mökkivuokraajan Sisäpiiriin. Lämminhenkiseen ja kannustavaan yhteisöön, jossa on mökkivuokraajia vasta-alkajista kolmannen polven konkareihin. Kuukauden kyselytunnit ja Mökkivuokraajan Vuosikellot ovat apunasi, samoin tekninen ja mökkivuokrauksen asiantuntijasi.

Nähdään pian Sisäpiirissä!

Kurssille sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottavat

Hanna Siltamäki, virtuaaliassistentti.

Hannalla on vahva osaaminen digitaalisten palveluiden tuottamisesta ja opettamisesta rauhallisesti ja selkeästi. Niin, että ihan jokainen oppii ja ymmärtää.

Sari Hyvärinen, mökkivuokrauksen asiantuntija.

Sarilla on vankka osaaminen mökkivuokraukseen liittyvissä asioissa. Hän auttaa sinua saamaan todellista arvoa nettisivuistasi ja mökkiblogistasi.

Vaikka kurssi onkin tehty mökin nettisivuja ja blogia silmällä pitäen, voit luonnollisesti soveltaa oppimaasi kaikkeen haluamaasi. Eikö olekin näppärää, kun voit ja osaat jatkossa tehdä koska tahansa, mistä tahansa – ilmaiseksi! – nettisivut blogeineen päivineen?

"Kurssi on aidosti hyödyllinen ja tarpeellinen."

Paljon kaivattu digikurssi auttaa vasta-alkajaakin onnistumaan nettisivujen ja blogin perustamisessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan Mökkivuokraajan Digikurssille!

Miksi Digikurssi kannattaa?

Valtavat markkinat odottavat

Maailmassa on tällä hetkellä yli 3,9 miljardia internetin käyttäjää ja määrä kasvaa koko ajan. Suomalaisista lähes kaikki käyttävät nettiä, ulkomaillakin se on yhä useammin itsestäänselvyys. Kun netti tulee tutuksi, tietoa osataan hakea itsenäisesti. Myös matkailukohteiden osalta.

Kun ei matkusteta enää massoina, omat kiinnostuksenkohteet ovat tärkeämpiä. Tässä digitaalisuus astuu kuvaan. ”Digitaalisia työkaluja hyödyntämällä on mahdollista tavoittaa erilaisia matkustajia ja tarjota heille heidän etsimiään elämyksiä ja palveluita juuri oikealla hetkellä”, kerrotaan Business Finlandin uutisessa.

Käytännössä kaikki mökkivälityspalvelut löytyvät myös netissä. Niissä ongelmina kuitenkin on, että ne

 • rajoittavat asiakaskuntaasi kattaen vain heidän palvelun piirissään olevat asiakkaat
 • tarjoavat mökkisi esittelyä, arviointia ja markkinointia vain oman toimintamallinsa mukaisena
 • rajaavat mökkivuokrauksesi hallinnointitapaa omien tapojensa mukaisiksi.

Vain yksi toimintatapa mahdollistaa täyden räätälöinnin sisällön ja toiminnallisuuksien osalta. Vastaamaan juuri sinun tavoitteitasi. Paras markkinointialustasi: omat nettisivut.

 

Miksi omat nettisivut ja mökkiblogi?

Pystyt optimoimaan sisällön juuri haluamallasi tavalla. Pystyt tuottamaan rajattoman määrän informaatiota ja kertomaan mökistäsi kuvin, sanoin ja videoin. Pystyt viestimään, linkittämään, tunnelmoimaan. Pystyt kohdentamaan markkinointia haluamallasi tavalla ja seuraamaan sen vaikutuksia.

Nettisivujesi yhteydessä oleva mökkiblogi on merkittävä osa markkinointiasi. Blogi on tehokkaampi ja vaikuttavampi kuin maksettu mainos. Sen avulla

 • brändäät ja profiloit mökkiäsi
 • tuot kävijöitä mökkisi sivulle
 • saat mökillesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa
 • nouset esiin nettihauissa
 • saat sisältöä mökkisi markkinointiin
 • saat mökillesi näkyvyyttä
 • kasvatat markkinointilistaasi
 • luot suhdetta potentiaalisiin vieraisiisi.

Blogisi avulla luot mielikuvia mökistäsi. Uskottavasti. Blogi koetaan luotettavammaksi tietolähteeksi kuin mainos tai ilmoitus. Autat lukijaa ajattelemaan jo etukäteen, minkälaista mökilläsi olisi olla. Innostumaan ja tulemaan tutuksi mökkisi kanssa. Tuttu on turvallinen ja siten myös helpompi rahankäytön kohde.

Miten toteutat ja toimit?

Miten saat halutessasi vaikka kaikki maailman netinkäyttäjät potentiaalisiksi asiakkaiksesi? Miten luot mökkiblogin? Ilmaisin välinein, ilman bitinkään koodausta?

Miten saat halutessasi vaikka kaikki maailman netinkäyttäjät potentiaalisiksi asiakkaiksesi? Miten luot mökkiblogin? Ilmaisin välinein, ilman bitinkään koodausta? Nopeasti ja juuri sellaisena kuin itse haluat? Digikurssilta.

Pro vinkki:

Yhdistä parhaat puolet. Tee mökillesi nettisivut ja toivomasi sosiaalisen median kanavat. Profiloi niiden sisältöä ja markkinointia haluamallasi tavalla. Valitse muutama ulkopuolinen mökkivuokrauspalvelu, johon lisäksi laitat mökkisi ilmoituksen. Näin saat yhdistettyä valmiit asiakasmarkkinat ja profiloitua juuri sinun mökillesi parhaiten toimivan unelma-asiakaspotentiaalin.

Helppo. Selkeä. Loogisesti etenevä.

Kuinka paljon maksaisit ulkopuoliselle nettisivujen tekemisestä? Ja jokaisesta uudesta päivityksestä?

Pystyt siihen, itse.

Mökkivuokraajan Digikurssin ohjeilla pystyt jopa muutamassa tunnissa tekemään toimivat nettisivut blogeineen, kalentereineen, yhteydenottolomakkeineen päivineen? Ja jos tuntuu, että homma ei etene, sinua auttavat sekä digituotteiden ja -palveluiden että mökkivuokrauksen asiantuntijat.

Facebook Comments Box
%d bloggaajaa tykkää tästä: