Digikurssi

Paljon toivottu digikurssi on vihdoin täällä!

Selkeästi, kohta kohdalta etenevät kurssiosiot auttavat vasta-alkajaakin onnistumaan. Kurssin lopputuloksena ovat toimivat, käytössä olevat, kaikille laitteille skaalautuvat nettisivut ja blogi. Juuri sinun mökillesi. Juuri sellaisina kuin haluat. Ilmaisia välineitä hyödyntäen. Sinulle sopivalla tahdilla toteutettuna.

Kurssin avulla pystyt toteuttamaan itse kaiken sen, mitä haluat. Motivoidut, kun näet heti lopputuloksen. Voit tehdä juuri sinun silmääsi miellyttävän toteutuksen. Pääset maailman laajimmille markkinoille – Google-hakuihin. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa, koska sinun ei tarvitse ostaa työtä ulkopuoliselta, sopia ja maksaa kaikista haluamistasi tulevista muutoksista. Saat aikaiseksi laadukasta, arvokasta, monipuolista ja toimivaa. Toteutat itseäsi ja viet elämääsi lähemmäs unelmiasi.

Kurssilla opit, miten

 • luot Google -tilin
 • luot WordPress -sivun
 • WordPress toimii ja on muunneltavissa
 • muokkaat nettisivujesi ulkoasun juuri sellaiseksi kuin itse haluat
 • lisäät Facebook -sivun linkin ja kuvakkeen nettisivuillesi
 • muokkaat ja toteutat valikot nettisivullesi
 • julkaiset blogitekstin
 • lisäät sivuja nettisivustollesi
 • muokkaat sivustosi asetuksia
 • otat käyttöön sähköisen kalenterin
 • lisäät sähköisen kalenterin nettisivuillesi
 • luot yhteydenotto- tai varauslomakkeen sivuillesi.

Saat selkeät etenemisohjeet ja apua teknisiin kysymyksiin. Sekä nettisivuja ja blogia tehdessäsi että myöhemminkin. Digitaaliseen osaamiseen erikoistunut asiantuntija on tukenasi edetessäsi. Erillinen Digikurssin Sanasto auttaa sinua ymmärtämään, mistä on puhe.

Kaikki kurssilla käytettävät ohjelmat ovat ilmaisia. Saat siis toteutettua jopa ilmaiseksi kurssilla saamasi osaamisen avulla nettisivut ja blogin. Niin monta kertaa kuin haluat. Aina kun haluat. Tai syventää tekemistäsi ja osaamistasi.

Kaikki videot, ohjeet ja toteutusvälineet ovat suomeksi. Sinun ei tarvitse olla kielinero voidaksesi toteuttaa kauniit ja toimivat nettisivut ja blogin. Voit kurssimateriaalin avulla kuitenkin toteuttaa minkäkieliset nettisivut ja blogin tahansa.

Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi. Voit edetä haluamaasi tahtiin ja palata materiaaleihin aina halutessasi ja tarvittaessa. Et reputa etkä ole jäljessä. Pääset kurssimateriaaleihin missä ja koska tahansa netin äärellä. Juuri silloin kun sinulle sopii.

Saat neuvoja nettisivujen ja blogin toteutukseen ja markkinointiin mökkivuokrausnäkökulmasta. Pystyt itse vaikuttamaan vieraiden määrään, mökin täyttöasteeseen ja toiminnan kannattavuuteen, konkreettisesti.

Saat ideoita ja vinkkejä sisältöön Mökkivuokraajan Sisäpiiristä, jonne pääset heti kurssille tultuasi. Voit hyödyntää ja benchmarkata toimivaa sisältöä ja soveltaa ideoita juuri sinulle sopivalla tavalla.

Näillä yksinkertaisilla ja selkeillä ohjeilla onnistut varmasti.

Mökkivuokraajan sisäpiiri

Pääset kurssilaisena heti mukaan myös Mökkivuokraajan Sisäpiiriin. Lämminhenkiseen ja kannustavaan yhteisöön, jossa on mökkivuokraajia vasta-alkajista kolmannen polven konkareihin. Kuukauden kyselytunnit ja Mökkivuokraajan Vuosikellot ovat apunasi, samoin tekninen ja mökkivuokrauksen asiantuntijasi.

Nähdään pian Sisäpiirissä!

Kurssille sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottavat

Hanna Siltamäki, virtuaaliassistentti.

Hannalla on vahva osaaminen digitaalisten palveluiden tuottamisesta ja opettamisesta rauhallisesti ja selkeästi. Niin, että ihan jokainen oppii ja ymmärtää.

Sari Hyvärinen, mökkivuokrauksen asiantuntija.

Sarilla on vankka osaaminen mökkivuokraukseen liittyvissä asioissa. Hän auttaa sinua saamaan todellista arvoa nettisivuistasi ja mökkiblogistasi.

Vaikka kurssi onkin tehty mökin nettisivuja ja blogia silmällä pitäen, voit luonnollisesti soveltaa oppimaasi kaikkeen haluamaasi. Eikö olekin näppärää, kun voit ja osaat jatkossa tehdä koska tahansa, mistä tahansa – ilmaiseksi! – nettisivut blogeineen päivineen?

"Kurssi on aidosti hyödyllinen ja tarpeellinen."

Paljon kaivattu digikurssi auttaa vasta-alkajaakin onnistumaan nettisivujen ja blogin perustamisessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan Mökkivuokraajan Digikurssille!

Facebook Comments