Onnistu mökkivuokrauksen aloituksessa – 8 viikossa mökki tuottamaan!

Olet täällä tietystä syystä.

Ehkä sisälläsi pieni ääni kuiskaa: ”Pystyt parempaan. Sinut on tarkoitettu tekemään merkityksellisiä asioita…”

Tai  ehkä tunnet sen tietyn odotuksen ja pelon sekoitusta, koska sinulla on jotain tärkeää jaettavaa maailmalle – mutta et ole vielä keksinyt, miten muokata se tuottavaksi, kestäväksi bisnekseksi.

Sisäinen äänesi on oikeassa. Tunteesi osuvat napakymppiin.

Olet vasta raapaissut pintaa siitä, mitä voit saavuttaa, ja tiedät sen. Mutta arvaukseni on, että koska luet tätä, olet valmis muuttamaan tuon kaiken. Oletpa sitten täysin vasta-alkaja, osa-aikainen yrittäjä, yksinhuoltajaäiti tai ihan tavallinen Maija Meikäläinen parisuhteessa ja normiduunissa, akateeminen taitaja tai käsityöläiskonkari, jonkin ihan muun alan yrittäjä tai jo eläkeläinen – olitpa kuka tahansa ja teitpä mitä tahansa, yksi asia on varma:

Tuottavan, arvojesi mukaisen bisneksen toteuttaminen voi perusteellisesti muuttaa elämäsi laadun.

Tiedän sen omakohtaisesti.  Aloitettuani mökkivuokraajana, saatuani kaikki ne ihanat vieraat ja heidän mahtavat palautteensa ja autettuani satoja, ehkä tuhansia tekemään saman, voin rehellisesti sanoa että itselle mielekkään ja merkityksellisen bisneksen rakentaminen on yksi antoisimpia ja palkitsevimpia seikkailuja mitä voit kokea elämäsi aikana. Uskon myös, että maailmastamme tulee parempi paikka kaikille – sosiaalisesti, poliittisesti, taloudellisesti ja ympäristö huomioiden – kun yhä useampi kaltaisesi rakentaa ja pyörittää bisnestä, joka huomioi itsen ja muut.

Kenties sinulla tai lähipiirissäsi on mökki, joka ei ole käytössä kaikkina vuoden päivinä, tai koti, jossa on tyhjillään oleva huone (ehkäpä vasta tavaroiden järjestelyn myötä), ehkä jokin muu tila, jota voisit vuokrata majoitukseen. Tila, joka ainakin osan ajasta on itse asiassa tarpeeton ja tuottaa kuluja, huolta tai vaivaa, kun se voisikin olla tuottamassa tuloja, kokemuksia, osaamista, itsevarmuutta ja onnistumisen elämyksiä. Olet mahdollisesti alkamassa ymmärtää jakamistalouden hyödyt ja haluat oppia surffaamaan sen aalloilla, et jäädä sen jalkoihin. Olet kykenevä muuttumaan ja kehittymään mutta kaipaat tukea, neuvoja, varmuutta ja vertaisverkostoja.

Omasta, merkityksellisestä toiminnasta kummunnut raha ja vapaus tuovat huikeaa itsevarmuutta ja turvaa.

Kun saat tuloja, jotka ovat suoraa seurausta kokonaan itse rakentamastasi bisneksestä ja virtaavat sinulle suorassa suhteessa onnistumisiisi, pystyt vaikuttamaan aivan eri tavalla taloutesi hyvinvointiin. Ja se raha tuo valtaa ja vapautta. Sinulla on mahdollisuus sanoa kyllä tai ei juuri niille asioille, mille haluat. Kun saat omien tekojesi kautta menestystä ja tiedostat onnistumisesi, luotat itseesi aivan uudella tavalla. Itsevarmuuden kasvaessa kaikki tekemisesi ja valintasi saavat uutta pontta.

Teoillasi muutat tarpeettoman, ehkä jo nuhjuisen kuluerän kauniiksi ja tuottavaksi elämysten (ja tulojen) lähteeksi. Näytät mallia lähipiirillesi, vaikutat alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tuot toivoa ja inspiraatiota. Opit taitoja, jotka kulkevat aina sinussa. Neuvokkuutesi, kykysi ja resilienssisi voit jatkossa laajentaa mihin tahansa tekemiseen, mitä haluat. Sinun ei enää tarvitse olla peloissasi, kun tiedät, että sinussa on kaikki, mitä tarvitaan menestyksekkään elämän rakentamiseen.

Kaiken tämän vuoksi toivon, että liityt mukaan tälle ainutlaatuiselle 8 viikon matkalle. Saat selkeyttä ja osaamista asiantuntevasti ja sydämellisesti. Autan sinua nopeuttamaan kasvuasi, saamaan poikkeuksellisen hyviä tuloksia ja säästämään sinulta vuosien kalliin virheiden kautta oppimisen.

Tätä kaikkea saat 8 viikon aloituksen tehokurssilla

Jos sinulla on mökki, kodissasi ylimääräinen huone tai jotain muuta tilaa, jota voisit hyödyntää lyhyt- tai pidempiaikaiseen vuokraukseen, tämän kurssin opit auttavat sinua. 8 viikon tehokurssi tarjoaa sinulle kaikki menestyneen toiminnan kannalta kriittiset kokonaisuudet. Kaiken sen, mikä on elintärkeää menestyksellesi.

Selkeys

Saat selkeät etenemisohjeet nollasta menestyksekkään mökkivuokrauksen aloittamiseen. Askeleet, joilla vältyt kantapään kautta oppimiselta. Saat tehtyä oikeat asiat saavuttaaksesi unelmasi. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Etenet suorinta tietä onnistumiseen.

Opastus

Suomen ainoassa mökkivuokrausta opettavassa palvelussa saat menestykseen tarvitsemasi ajatusmallit, strategiat ja toimintatavat. Kurssilla saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja osaamisen mökkivuokrauksen aloittamiseen. Myös ne lakisääteiset, viranomaisten vaatimat.

Yhteisö

Opiskeluryhmässä voit luoda kontakteja, saat tukea ja voit rakentaa elinikäisiä kumppanuuksia muiden mökkivuokraajien kanssa. Saat kaiken tarvitsemasi sparrauksen ja kannustuksen. Saat vastaukset juuri sinun tilanteeseesi ja kysymyksiisi.

Testatut toimintamallit

Saat neuvot, jotka on testattu, hiottu ja toimivat. Niiden avulla saat kuntoon niin ajatuksesi kuin mökkisikin. Saat unelmavieraita haluamasi määrän. Saat rakennettua itsesi näköisen, sinua parhaiten palvelevan bisneksen ja elämän.

Varmuus ja turva

Saat onnistumisen kokemuksia ja itsevarmuutta. Ei enää pimeässä hapuilua. Tiedät toimivasi laadukkaan mökkivuokrauksen standardeilla. Voit olla ylpeä omasta mökkivuokraustoiminnastasi. Ja itsestäsi.

Aloitamme 1.4. Mahdollisuutesi päästä mukaan päättyy 31.3.

Jokainen sekunti on arvokas. Jokainen hetki voisit olla rakentamassa unelmiesi elämää.

Tämän kaiken opit aloittaaksesi mökkivuokrauksen

8 viikon tehokurssi on jaettu kahdeksaan kokonaisuuteen. Kaikki kurssimateriaalit, mukaanlukien livevideot, bonukset ja muut oppimistasi tukevat materiaalit ovat saatavillasi ryhmässämme, jaettuna kokonaisuuksien mukaisiin yksiköihin. Saat materiaalin kokonaisuus kerrallaan omaksuttavaksesi. Livevideoihin sisältyy aina kysymys- ja kommentointimahdollisuus. Lisäksi voit esittää kysymyksiäsi kurssin aikana. Myönteinen, kannustava ryhmä on arvokas tsemppaus- ja vertaistuki.

Kaikki menestys alkaa korvien välistä.

Usein pelkomme estävät meitä menestymästä. Onko minusta mökkivuokraajaksi? Opinko kaikkia tarvittavia asioita? Entä jos vieraat eivät pidäkään mökistämme tai hajottavat ja varastavat paikkoja? Pidetäänkö minua rahanahneena, jos alan vuokrata mökkiämme?

Opit, miten ajatuksesi, tunteesi ja tekosi ovat linjassa arvojesi kanssa ja valjastat ne unelmiesi elämän saavuttamiseen. Opit, miten

 • käännät sinua palvelemattomat ajatusmallisi ja asenteesi sinua palveleviksi.
 • ylitsepääset pelkosi ja muunnat ne voimavaroiksesi.
 • osaat perustella itsellesi ja muille, miksi uskallat ryhtyä mökkivuokraajaksi.
 • hyödynnät toimintatapaa, joka auttaa sinua tehostamaan kaikkia tuloksiasi, kaikilla elämäsi osa-alueilla.
Ensimmäisen viikon jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, miten saat sisäisen maailmasi aidosti palvelemaan sinua. Sinulla on konkreettinen työkalu, jonka avulla kehität itseäsi ja seuraat kehitystäsi.

Mökkisi merkittävimmät ominaisuudet saattavat yllättää. 

Toisella viikolla tarkastellaan mökkiä. Kaikin puolin. Sijainnista siisteyteen. Varmistetaan, että osaat hyödyntää mökkisi parhaimmat puolet ja karsia heikommat ominaisuudet minimiin. Löydät mökkisi tärkeimmät ominaisuudet. Saat osaamista ja neuvot mökkisi vuokrauskuntoon laittamiseen. Opit,

 • mitä erityisesti kannattaa huomioida mökissäsi ja sen ympäristössä
 • mitä kannattaa korostaa, mitä vähentää
 • minkälainen mökin vähintään tulee olla
 • priorisoit tarvittavat ja haluamasi tekemiset järkevästi.
Toisen viikon jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä mökissäsi oikeasti tarvitsee tehdä ennen mökkivuokrauksen aloitusta. Sinulla on konkreettinen ja realistinen etenemissuunnitelma.

 

Tarkistuslista

Toisella viikolla saat bonuksena tarkistuslistan, jonka avulla pystyt käymään mökkisi läpi vieraan silmin. Yllättäviä havaintoja ja oivalluksia, joita et olisi itse huomannut tarkistaa tai tarkastella. Sukelletaan syvälle yksityiskohtiin ja tarkastellaan myös kokonaisuutta.

Hyvä asiakaspalvelu on onnistuneen mökkivuokrauksen kulmakivi.

Kolmannella viikolla pääset hiomaan omia ihmisten kohtaamis- ja asiakaspalvelutaitojasi. Tyytyväinen vieras on paras käyntikorttisi ja puskaradio, digitaalinen tai perinteinen, erinomaisen tehokas keino siivittää menestynyttä bisnestäsi. 

Saat selkeät toimintaohjeet, miten

 • toimia ennen vierailua
 • vieraita vastaanottaessasi
 • vierailun aikana
 • vierailun jälkeen
 • kannattaa kerätä palautetta
 • ylläpitää asiakassuhdetta vierailun jälkeen
 • ennakoida ja varautua kielteiseen palautteeseen
 • toimit jos jännität asiakaskohtaamisia.
Kolmannen viikon jälkeen sinulla on selkeä ymmärrys aidosta asiakaspalvelusta, miten kehittyä siinä ja miten toteutat asiakaspalvelua parhaalla mahdollisella tavalla bisneksessäsi.

Lakisääteiset velvollisuudet on hoidettava.

Mökkivuokrauksessa on useita velvollisuuksia, joita monikaan ei tule edes ajatelleeksi. Mökissä ja toiminnassa huomioitavia asioita. Viranomaisilmoituksia. Vaadittavia dokumentteja. Asioita, joissa huolimattomuus voi olla kohtalokasta. Opit,

 • mitä lakisääteisiä velvollisuuksia toiminnassasi on
 • mitä viranomaisilmoituksia sinun tulee tehdä
 • mitä dokumentteja toiminnassasi tarvitaan
 • miten huolehdit näistä kaikista sujuvasti ja luontevasti.
Neljännen viikon jälkeen sinulla on selkeä tieto ja osaaminen lakisääteisistä velvollisuuksistasi ja vähintään tarkka suunnitelma, miten toteutat ne kaikki.

Muokattava matkustajailmoituspohja

Neljännellä viikolla saat bonuksena muokattavan matkustajailmoituspohjan. Matkustajailmoitus (tunnetaan myös nimellä matkustajakortti, Passenger Card) on yksi velvollisuutesi. Sen perusmalli vaatii monotonista käsityötä eikä sovi hiottuun toimintamalliin. Saat helpot, toimivat pohjat jotka sujuvoittavat käytännön toimintaasi merkittävästi.

Hinnoittelusi ratkaisee toimintasi kannattavuuden.

Mökkivuokraus voi olla kannattavaa alusta lähtien. Hinnoitteluun liittyvät valinnat ovat kriittisiä. Ne ratkaisevat kysynnän, saamasi tulot ja ovat tärkein tekijä toimintasi kannattavuudessa. Opit,

 • minkä hintatason asetat mökillesi
 • kuinka pitkiä ajanjaksoja haluat vieraittesi olevan
 • miten ja minkäsuuruiset varaus- ja peruutusmaksut asetat
 • miten veloitat vuokrat
 • miten korotat hintoja.
Viidennen viikon jälkeen sinulla on selkeä käsitys mökkisi vuokrasta ja siitä, miten käsittelet sen.

Ilman vieraita ei ole mökkivuokraustatoimintaa.

Miten tavoitat juuri haluamasi määrän juuri sellaisia vieraita kun haluat? Miten ja missä toimia? Kuudennella viikolla opit

 • tunnistamaan unelmavieraasi
 • miten viestit mökistäsi
 • missä viestit mökistäsi
 • miten tavoitat juuri sinun unelmavieraasi.
Kuudennen viikon jälkeen sinulla on tarkka käsitys unelmavieraastasi ja konkreettinen suunnitelma, mitä ja missä viestit mökistäsi.

Varmistetaan, että kaikki menestyksesi osatekijät ovat mallillaan.

Aiemmassa kuudessa viikossa on tullut paljon läpikäytäviä ja hoidettavia asioita. Nyt viimeistellään, hiotaan ja varmistetaan, että onnistut. Opit,

 • mitä vähintään pitää olla hoidettuna
 • miten luot tärkeysjärjestyksessä olevan, realistisen etenemissuunnitelman
 • miten hoidat itseäsi ja pidät langat käsissäsi.
Seitsemännen viikon jälkeen sinulla on välttämättömimmät tekemiset hoidettu ja selkeä etenemissuunnitelma muiden tekemisten osalta.

Elämää on mökkivuokrauksen aloituksen jälkeenkin.

Maailma ei pysähdy aloitukseen vaan nyt ovet toden teolla vasta avautuvat sinulle. Nyt mökkivuokrauksesi voi alkaa. Mutta mitä sen jälkeen tapahtuu? Opit, miten

 • toimia mökkivuokrauksessa vuodenkierron aikana
 • kehittää toimintaasi edelleen
 • pystyt näkemään kaiken tekemisesi arvon.
Kahdeksannen viikon jälkeen olet sinä ja mökkisi olette valmiit aloittamaan mökkivuokrausbisneksen.

Mökkivuokraajan diplomi

Kurssin lopuksi saat menestyksekkään, alkavan mökkivuokrausbisneksen lisäksi itsellesi kahdeksan viikon polustasi muistuttavan diplomin. Juuri sinulle tehty, kannustava ja onnistumisistasi sinua tulevaisuudessa aina muistuttava. Konkreettinen ja merkityksellinen osoitus saavutuksistasi.

Ethän anna ainoan tilaisuutesi lipua läpi sormiesi? Kello käy eikä tätä kurssia toteuteta toiste.

Tule mukaan nyt. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuutesi osallistua mökkivuokrauksen aloituskurssille livenä. Saat juuri sinun kysymyksiisi ja tilanteeseesi vastaukset mökkivuokrauksen asiantuntijalta ryhmässä, ryhmän tuoen ja mökkisi tuottavaksi kahdeksassa viikossa.

Kurssilla oppimasi taidot ovat korvaamattomia. Pystyt soveltamaan oppejasi asiakaspalvelusta hinnoitteluun ja markkinointiin monella elämäsi osa-alueella. Kasvanut itseluottamuksesi tukee sinua kaikissa valinnoissasi. Menestyvä bisneksesi tuo sinulle vapautta taloudellisesti, ajallisesti ja monella muulla tavoin.

Saat mökkivuokrauksen asiantuntijan konkreettiset neuvot juuri sinun tilanteeseesi ja kysymykseesi.

45 minuutin konsultaatio maksaa tavallisesti 195 €. Tämän ainutlaatuisen kurssin ajan sinulla on tuo asiantuntijuus käytössäsi koko kahdeksan viikon ajan.

Kurssin aikataulu

1.4. aloitamme. Tervetuloa -live ja orientaatiomateriaali odottavat sinua ryhmässä tullessasi mukaan.

Viikko 15: Päihität pelot, epäilykset ja toimimattomat ajatusmallit.

Viikko 16: Käyt läpi mökin konkretian sisältä ja ulkoa.

Viikko 17: Opit asiakaspalvelun sankariksi.

Viikko 18: Hoidat kaikki viralliset asiat kuntoon.

Viikko 19: Löydät parhaan ja kannattavimman hinnan.

Viikko 20: Tulet markkinoinnin mestariksi unelmavieraillesi.

Viikko 21: Hiot ja varmistat, että kaikki on mallillaan.

Viikko 22: Opit, miten edetä jatkossa.

31.5. sinä ja mökkisi olette valmiita aloittamaan mökkivuokrauksen. Täydellisesti kesäkaudelle.

Kaikki tapahtuu netin välityksellä. Sinun ei tarvitse matkustaa. Opiskele, kun sinulle sopii.

Kurssi toteutetaan netin välityksellä, suljettuna Facebook-ryhmänä. Voit osallistua kotoa tai töistä, miten sinulle parhaiten sopii.

Sinulla on rajoittamaton pääsy kurssiin ja koulutusmateriaaleihin, joten voit palata live-videoihin ja muuhun materiaaliin silloin, kun sinulle sopii.

Voit myös kysyä kysymyksiä, saada palautetta ja verkostoitua muiden mökkivuokraajien ja mökkivuokrausta aloittavien kanssa turvallisessa, myönteisessä ja kannustavassa ympäristössä. 

Miten valitset?

1. Voit valita olla tekemättä mitään. Silloin et voi tietenkään odottaakaan mitään (ainakaan myönteisiä tuloksia). Suurin osa tulee valitsemaan tämän vaihtoehdon. Valitsemattajättäminenkin on valinta.

2. Voit myös koittaa yrityksen ja erehdyksen kautta. Ilman ohjeita ja neuvoja, ilman toimivia strategioita tai toimenpiteitä, ilman tilivelvollisuutta etenemisestäsi. Ilman tukea ja kannustusta. Ilman vastauksia kysymyksiisi. Vaikka onkin perinteisesti ollut suomalaisen kunnia-asia selvitä yksin kehdosta hautaan, se ei välttämättä aina ole fiksuin tie. Saatat päästä samaan tulokseen, mutta se voi kestää sinulta vuosia. (Keskimääräinen mökkivuokrauksen yksinaloittajan kukoistuskausi koittaa viisi vuotta toiminnan aloituksesta.) Tai et pääse tuottaviin tuloksiin koskaan. Se ei myöskään tule olemaan helppoa, halpaa tai kovin hauskaa. Kantapääakatemia on kova koulu.

3. Hyppää aikakoneeseen. Opi tehokas ja testatusti toimiva tapa edetä nollasta ansiokkaaseen mökkivuokrauksen aloitukseen 8 viikossa (tai jopa vähemmässä ajassa). Työskentele suoraan mökkivuokrauksen asiantuntijan kanssa ja opi askel askeleelta etenevä prosessi tehokkaine toimintatapoineen asenteiden muokkauksesta vieraiden ihastelevien kiitosten saamiseen ja kaikkeen muuhun, mitä mökkivuokraukseen kuuluu. Luo itsellesi keskimäärin 1000 € viikossa tuottava rahakone, jolla voit kustantaa unelmiesi elämän. Ja kaikki ne asiat, joille voit nyt sanoa kyllä tai ei, toiveittesi mukaan.

Jos olet aidosti valmis kehittämään itseäsi ja mökkiäsi, tiedät, minkä valinnan tehdä.

Todisteita siitä, että opit todella toimivat

Kurssi noudattaa hyväksi havaittua mökkivuokrauksen aloituksen onnistumisen polkua, ja se toteutetaan tämän ainoan kerran livenä. Etenemisjärjestys ja materiaalit aidosti toimivat:

”Kokonaisuus on looginen ja esitetty hyvin. Osat ovat hyviä omia kokonaisuuksia. Toivottavasti myös ne, jotka ovat tehneet vuokrausta pitkään löytävät polulle. Suosittelen kurssia!” -Matti

”Kurssi on todella hyvä ja uskon, että saan tarkoilla ja loistavilla mökkivuokrauskurssin tiedoillasi asian aluilleen. Kiitos Sinulle <3 ! – – Yllätys tapahtui! Olin jo luopunut mökkivuokrauksen aloittamisesta tälle talvelle kun minulta sitten kysyttiinkin mökkiä vuokralle! Eli pää höyrysi kun mietin vuokraanko vai en ja päädyinkin pelkojen kera jo vahvasti Ei:n kannalle, kunnes juttelin muilekin ja päädyin ajattelemaan tätä mahdollisuutena aloittaa ja alkaa tehdä ja oppia !! Kaivoin Oppisi esiin ja olen niin kiitollinen kaikesta tiedosta <3 Kiitos <3 ” –Anri

”Kurssi on antanut monia hyviä ohjeita mökkivuokrauksesta. Kiitos kurssista.” –Anneli

”Todella loistavaa tietoa! Kurssi on hyvä.” –Satu

Tätä tietoa ja osaamista et löydä mistään muualta.

Tule mukaan kasvattaaksesi omaa bisnestäsi - ja tehdäksesi merkityksellisiä valintoja tekoja myös muille

Mökkivuokrauksella on tutkituksti (ja tietysti myös maalaisjärjellä ajatellen) alueellisesti kehitystä myönteisesti tukevaa merkitystä. Vuokramökki paitsi lisää alueella majoittuvien määrää, myös muiden alueen palveluiden ja tuotteiden kulutusta. Alueellinen yhteistyö onkin merkittävässä roolissa, kun käymme läpi, mihin suuntaan sinun kannattaa kehittää mökkivuokraustoimintaasi jatkossa.

Alueellisen merkityksen lisäksi koti- ja mökkivuokrauksella on myös valtakunnallista merkitystä. Muihin teollisuudenaloihin verrattuna matkailu on sama kokoluokkaa kuin metsäteollisuus ja suurempi kuin elintarviketeollisuus. Kotimaanmatkailu on paitsi ympäristöteko, myös kannanotto Suomen hyvinvoinnin puolesta. Ja ulkomailta Suomeen suuntautuvasta matkailusta saadaan kokonaistaloudellisestikin erittäin merkittävä osa Suomeen muualta virtaavista rahoista. 

Jakamistalouden yleistyessä yhä useammalla on kiinnostusta ja mahdollisuus hyödyntää omaa kotiaan tai osaa siitä sekä yhtä tai useampaa Suomen yli 600 000 mökistä, jotka ovat keskimäärin 289 vuorokautta vuodessa tyhjillään, kehittääkseen omalta osaltaan Suomen matkailualaa, sen tuottoja ja siten välillisesti paitsi omaa, myös valtakunnallista hyvinvointia.

Näiden hyötyjen lisäksi Mökkivuokraajan palvelu tukee omalla panoksellaan ja osalla tuotoistaan suoraan maailmaa yhä paremmaksi muuttavia, paikallisia ja globaaleja organisaatioita.

Suosituimmat UKKt (Usein Kysytyt Kysymykset)

Kuinka paljon mökkivuokrauksella voi tienata?

Keskimääräinen viikkovuokra Mökkivuokraajan palvelun asiakkailla on noin 1000€. Kun käyttöaste on noin 40-50%, keskimäärin vuositulot ovat noin 45 000€. Ja käyttöastetta voi korottaa tuostakin, komeasti. Tuloista saa toki tehdä vähennykset ja voitosta tulee maksaa vero, mutta yhdelläkin mökillä saa mukavasti leivän päälle särvintä.

Olisiko minusta mökkivuokraajaksi?

Jos olet halukas kehittymään ja oppimaan, valmis ottamaan vastaan toimivaksi todistettuja neuvoja ja uskallat tarttua toimeen, aivan taatusti.

Tuleeko tämä kurssi toistekin saataville?

Ei. Tämä on ainutkertainen tilaisuus.

Minulla on kurssin ajankohtana muutakin tekemistä. Ovatko materiaalit toukokuun lopunkin jälkeen saatavilla?

Kyllä. Live-tallenteet jäävät ryhmään, samoin muu oppimateriaali. Sinulle jää elinikäinen, henkilökohtainen oikeus materiaaleihin. Voit valita käyttää kahdeksan viikkoa varsin hyvin aloitukseen uppoutuen, mutta se ei ole välttämätöntä. On tilanteestasi kiinni, kuinka paljon työtä tarvitaan ja kuinka paljon sinun on mahdollista juuri tällöin panostaa kurssiin.

Vaaditaanko kurssin suorittamiseen Facebook-profiilia?

Kyllä. Kurssiryhmä toteutetaan suljettuna Facebook-ryhmänä, jossa toimitaan omina itseinämme, aidosti. Facebook on myös yksi tehokkaimmista markkinointikanavista, joten jossain vaiheessa sinun kannattaa joka tapauksessa luoda itsellesi Facebook-käyttäjäprofiili. Viimeistään nyt on hyvä aika.

Onko kurssimaksu verovähennyskelpoinen?

Kyllä vain. Se luetaan verotuksessa kokonaisuudessaan mökkivuokraustoiminnan kehittämiskuluksi ja on siten 100% verovähennyskelpoinen.

Sisältääkö kurssimaksu arvonlisäveroa?

Kyllä, 24%. Kurssin veroton hinta on 305,65€ ja arvonlisäveron osuus on 73,35€. Käytännössä maksat siis vain 305,65€, jos toimintasi on arvonlisäverotuksen piiriin kuuluvaa.

En voi juuri nyt aloittaa mökkivuokrausta. Kannattaako minun silti tulla kurssille?

Ehdottomasti. Toista tilaisuutta ei tule, ja saamasi opit jäävät kuitenkin hautumaan. Lisäksi sinulla on ikuinen pääsy kurssimateriaaleihin. Voit saada kurssilta myös ideoita, miten voisitkin itse asiassa sittenkin aloittaa mökkivuokrauksen jo nyt.

Jos olet lukenut näin pitkälle, tee itsellesi palvelus

ja anna itsellesi rehelliset vastaukset näihin kysymyksiin, ansaitset sen:

Mitä jos vain yksikin idea tällä tehokurssilla… Auttaa sinua luomaan onnistuneen mökkivuokrausbisneksen tai hyödyttää sinua muutoin? Tuo elämääsi merkityksellisyyttä? Kohentaa taloudellista tilannettasi? Lisää osaamistasi ja ymmärrystäsi myös muilla elämänaloilla niin, että huomaat tekeväsi vain mielekkäitä tekemisiä, et joudu vaan pääset tekemään valitsemiasi asioita?

Mitä jos vain yksikin strategia tehokurssilla… Auttaa sinua kohti unelmiasi? Tuo sinulle vapautta ja itsevarmuutta, jollaisesta olet aina haaveillut? Auttaa hahmottamaan ajatuksiasi selkeämmin ja toteuttamaan tavoitteitasi tehokkaammin? Etenemään elämässäsi siihen suuntaan, mihin haluat?

Mitä jos vain yksikin toimintatapa tehokurssilla… Auttaa sinua kehittämään itseäsi kaikilla elämäsi osa-alueilla? Tuo sinulle syvempiä ja aidompia ihmissuhteita? Tuo sinulle taloudellista osaamista ja rahan tuomaa valinnanvapautta?

Mitä jos vain yksikin ihminen tehokurssilla… Sanoo sinulle juuri sen kommentin, mikä tuo kaiken ratkaisevan ahaa-elämyksen? Tai tuo sen tunteen, jota olet kaivannut niin pitkään? Tai on tuleva yhteistyökumppanisi, antoisan yhteistyön, joka on iloksi ja hyödyksi teille molemmille?

Minkä arvoisia nuo muutokset realistisesti olisivat elämäsi aikana? 5000€… 20.000€… 50.000€…? Enemmän?

Sinulla ei ole mitään hävittävää ja kaikki saavutettavana.

Tartu tilaisuuteesi vihdoinkin alkaa elää sitä elämää, mistä olet unelmoinut.

Nykyinen elämäsi on tulosta tähänastisista valinnoistasi. Jos jatkat kuten tähänkin asti, tulet saamaan korkeintaan samanlaisia tuloksia kuin tähänkin asti. Kun haluat paremman tulevaisuuden, sinun täytyy uskaltaa tehdä parempia valintoja. Uskalla investoida itseesi, kehitykseesi ja bisnekseesi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Olen Sari Hyvärinen, mökkivuokrauksen asiantuntija. Opetan sinua selkeästi ja tarkasti. Vastaan kärsivällisesti kysymyksiisi. Sillä ymmärrän tilanteesi, omakohtaisesti. Olen itse rämpinyt aloituksen suossa ilman opetusta tai opettajaa. Se oli tuskaa. En halua sinun joutuvan kärsimään samaa. Teen kaikkeni, että onnistut, mahdollisimman helposti, nopeasti ja kannattavasti.

Arvostan sinua valtavasti. Sitoutumisesi ilahduttaa ja liikuttaa minua. Ajattelen sinua lämmöllä. Tulen auttamaan sinua kurssilla kaikin keinoin. Ja niitä keinoja on paljon. Olet sinnikäs, kärsivällinen ja sitoutunut, koska luit tänne asti. Sinussa on toden totta ainesta huippumökkivuokraajaksi. Aidoksi onnistujaksi. Ihailen sinua jo nyt.

Nähdään pian ryhmässä. Saat liittymislinkin heti maksettuasi kurssimaksun. En malta odottaa, että pääsemme aloittamaan luomaan sinulle menestyvää mökkivuokrausbisnestä ja unelmiesi elämää!

Tulethan heti mukaan, mahdollisuutesi päättyy pian!

Jokainen sekunti on arvokas. Jokainen hetki voisit olla rakentamassa unelmiesi elämää.

Facebook Comments Box
%d