Äänikirja julkaistu

Pieni kirja täynnä isoa asiaa. Helpot ja selkeät, kokemukseen perustuvat, aidosti toimivat ohjeet niin mökin muuttamiseksi vuokraustoimintaan sopivaksi kuin mökkivuokrauksen aloittamiseen ja pyörittämiseenkin. 52 minuuttia kirjailijan itse ääneen lukemana. Kuuntele missä tahansa niin monta kertaa kuin haluat.

Tavoitteenani oli ja on edelleen tarjota konkreettinen opas ja muita apuja oikeassa elämässä testattuine toimintatapoineen, jotta sinun olisi helppoa aloittaa ja pyörittää mökkivuokrausta. Saada vuokratuottoja, lisätuloja tai vain mielekästä tekemistä ja hoitaa mökkiäsi laajemmin kuin vain tilastolliset 75 vuorokautta vuodessa.

Koska sekä mökkivuokrausala että minä itse kehitymme jatkuvasti (eikä ihan kaikkea vain yksinkertaisesti pysty kuitenkaan kuvaamaan yhdeltä istumalta) ja lukija saattaa kaivata kirjan lisäksi vastauksia tarkentaviin kysymyksiin tai ihan vain apua kirjan neuvojen toteuttamiseen, perustin myös Mökkivuokraajat -ryhmän, jossa vertaistukea ja apua on saatavilla käytännössä 24/7, luottamuksellisesti ja myönteisessä hengessä. Tähän ryhmään pääsee hankittuaan kirjan.

Kirjoja halutaan lukea eri tilanteissa ja eri muodoissa. Halusin tarjota joka tilanteeseen sopivan vaihtoehdon. Siksi kirja on nyt saatavilla kolmena eri versiona.

Kaikki kirjat ovat myynnissä suomalaisessa Holvi -verkkokaupassa yritykseni Orava Consultingin alla. Pystyt maksamaan tilauksesi luottokortilla tai kaikilla yleisimmillä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla.

 1. Pääset verkkokauppaan täältä.
 2. Tutustu tuotteisiin ja valitse haluamasi kirja.
 3. Maksa se Holvin ohjeiden mukaisesti.
 4. Saat kuitin ostoksestasi ja kirjautumisohjeet Mökkivuokraajat -ryhmään.
 5. Kirjan toimitus:
  Kovakantinen kirja: postitan kirjan sinulle antamaasi osoitteeseen viikon kuluessa ostoksestasi.
  eKirja: saat kirjan itsellesi luettavaksi heti maksun jälkeen.
  äänikirja: saat tunnukset äänikirjan kuunteluun heti maksun jälkeen.

Mökkivuokraus on tulevaisuuden ala. Hyppää mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!

Valitse sinulle mieluisin Mökkivuokraajan käsikirjan muoto
Mökkivuokraajan ääniKäsikirja
Facebook Comments Box

Yksi vastaus artikkeliin “Äänikirja julkaistu”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: