23. Uutiskirje

Alunperin 23. uutiskirje on lähetetty sen tilanneille 5.8.2017. Jos sinäkin haluat päästä lukemaan uutiskirjeen tuoreeltaan, saat tilattua sen sähköpostiisi täältä.


Mökkivuokraajan käsikirjan 23. uutiskirje

Auttaa sinua onnistumaan mökkivuokrauksessa.

Aamujen aamua!

Oletko Mökkivuokrauksen noviisi, kisälli vai mestari? Kiinnostavatko Mökkiemännän työsarkaan liittyvät asiat? Haluan palvella sinua entistäkin paremmin. Siksi jaottelin Mökkivuokraajan käsikirja -palvelun sisällön näihin neljään ryhmään osaamisen ja kiinnostuksen perusteella. Voit lukea aiheesta ja ryhmistä tarkemmin täältä.

Seuraavasta uutiskirjeestä lähtien myös Mökkivuokraajan käsikirjan uutiskirje alkaa noudattaa tätä ryhmittelyä. Ensi viikolla oman uutiskirjeensä saavat Mökkivuokrauksen noviisit, sitä seuraavalla kisällit. Kolmantena vuorossa ovat mestarit ja neljäntenä mökkiemännät.

Voit valita, mistä aihepiiristä haluat saada oman uutiskirjeesi. Voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon. Tai kaikki. Tosiasiahan on, että syväosaajillekin tekee hyvää kerrata perusasioita eikä pahaa vasta-alkajallekaan tee tietää, mitä Mestaritason osaajan päässä – tai markkinoilla – liikkuu. Ja jokaikisen mökkivuokraajan olisi hyvä ymmärtää, mistä mökkiemännöinnissä on kyse.

Voit olla monessakin eri roolissa. Kyseessä ei ole joko tai -valinta vaan pikemminkin kiinnostustasi tukevan sisällön tarjoaminen.

Jos haluat jatkossa saada vain tiettyjen ryhmien uutiskirjeet, pääset päivittämään valintasi täällä.


Airbnb puhuttaa, eikä ihme. Milloin se tyhjentää kaupunkeja, milloin tarjoaa vuoden vuokratuotot parissa kuukaudessa. Sen kattavuus on valtava ja kasvaa koko ajan. Jos et ole vielä majoittajana Airbnb:ssä, tässä kutsuni sinulle.

Ennen kuin hyppäät mukaan, kehotan vahvasti sinua lukemaan vastaukseni lukijan kysymykseen: ”Airbnb, kyllä vai ei”. Suosittelen nimittäin lämpimästi pitämään Airbnb:n lisäksi useampia muitakin markkinointikanavia vuokrakohteellasi. Ainoana vaihtoehtona se todennäköisesti estää kehittymistäsi. (Ja jossain vaiheessa sen rajoitukset tulevat raivostuttamaan sinua niin, että voisit lausua useamman ärräpään – pääset lukemaan huonoistakin puolista tarkemmin täältä.)


Kurssille ennakkoilmoittautuneille tämä onkin jo tuttua, mutta kerron vielä kaiken varalta: mökkivuokrauksen aloittamiseksi on pian saatavilla erittäin fiksu tuki, verkkokurssi nimeltään

Oikopolku onnistumiseen mökkivuokrauksen aloituksessa
– 7 askelta menestykseen.

Mitä se sisältää? Lue täältä. Verkkokurssin suorittamiseksi tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi ja palata materiaaleihin aina halutessasi.

Ennakkoilmoittautuminen ei velvoita sinua maksamaan mitään tai edes osallistumaan kurssille. Kuulet kuitenkin tarkentavaa tietoa ja pääset tutustumaan kurssin sisältöön osittain jo etukäteen. Pääset tästä ennakkoilmoittautumaan kurssille.


Työharjoittelijani Sena Tanimura saapui luoksemme Japanista tämän viikon alussa. Olen hyvin innoissani tästä mahtavasta mahdollisuudesta. Tässä hänen tervehdyksensä sinulle:

Dear newsletter reader,
Greetings from Sena Tanimura. I am a university student of Fukuoka Women’s University in Japan. 
I came here to study about cottage rental services and lifestyles in Finland. Through this internship in Orava Consulting, I hope to blush up my skills of Internet marketing and make my perspective wide. This internship gives me the real feeling of working. After doing this internship, I want to make full use of this opportunity to make my future vision clear. I am glad if I could help this company. I will try to do my best.
– 谷村 聖奈”

Uskon vakaasti, että tämän avuliaan, älykkään ja ystävällisen nuoren naisen kanssa saamme vielä ihmeitä aikaan.


Päivitä oma lukijaprofiilisi täällä. Valitse, mistä aihepiireistä haluat jatkossa saada uutiskirjeitä.


Tiedätkö. Minusta on mahtavaa, että olet juuri siinä, juuri nyt, lukemassa tätä sinulle kirjoittamaani uutiskirjettä. Olen iloinen päästessäni valaisemaan mökkivuokrauksesi polkua!

Ihanaa viikonloppua Sinulle ja läheisillesi toivottaa
Sari
Onko sinulla kysymyksiä vailla vastausta? Antaa tulla. Saat vastauksen, lupaan.
img_1082

Kuka minä olen tällaista kertomaan?

Olen menestyksekkäästi vuokrannut omistamaani taloa, Lillania, vuodesta 2015. Ensin yksityisenä, vuodesta 2016 alkaen yritykseni kautta. Ensimmäiset vieraat tulivat juhannuksena 2015, kaksi viikkoa toiminnan käynnistymisen jälkeen. Vuokraustoiminta on ollut kannattavaa alusta alkaen. Lillan toimii samaan aikaan sekä lippulaivana että koekaniinina Mökkivuokraajan käsikirja -palvelulle. Kun huomaan jonkin toimivan tavan hoitaa asioita, palastelen siitä onnistumisen avaintekijät ja kerron ne sinulle.

Seuraan aktiivisesti mökkivuokraukseen liittyviä tilastoja, tutkimuksia, uutisia ja trendejä. Markkinat ovat muuttumassa. Enää ei haluta niinkään omistaa mökkiä, vaikka mökkeilyyn käytetty aika ja raha ovat kasvussa. Erinomainen markkinaennuste siis.

Tervetuloa mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!

PS. Mikä ihmeen Orava Consulting? Äidinäitini tyttönimi oli Orava. Hänen sukunsa oli tilallisina Karjalan Raudussa jo 1500-luvulla. Ylpeänä kannan vahvan, taitavan äidinäitini suvun perintöä yritykseni nimessä. Kiitos Anni ja mahtavat esivanhempani ennen häntä. Ilman teitä en olisi tässä.

MÖKKIVUOKRAAJAN KÄSIKIRJA
Sari Hyvärinen
Orava Consulting
y-tunnus 2576026-8
alv.rek, enn.rek
Kehäkukkatie 4
FI-25700 Kemiö
Finland
sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: