22. uutiskirje

Alunperin 22. uutiskirje on lähetetty sen tilanneille 29.7.2017. Jos sinäkin haluat päästä lukemaan uutiskirjeen tuoreeltaan, saat tilattua sen sähköpostiisi täältä.


Mökkivuokraajan käsikirjan 22. uutiskirje

Auttaa sinua onnistumaan mökkivuokrauksessa.

Aamujen aamua!

Minusta on mukavaa kirjoittaa tätä kirjettä sinulle. Olen sinusta ylpeä. On hienoa, että olet valmis kehittämään itseäsi ja toimintaasi. Maailma muuttuu. Yhä useampi vuokraa omistamisen sijaan, oli kyse sitten mökistä tai vaikkapa autosta.

Matkailuala kasvaa ennätysvauhtia. Niin suomalaiset kuin ulkomaisetkin vieraat haluavat panostaa vapaa-aikaansa yhä enemmän sekä aikaa että rahaa. Vuokramökkeily yleistyy nopeasti. Upeaa, että ratsastat tämän muutoksen aallonharjalla sen sijaan että antaisit sen kaataa jalat altasi.

Viime viikon uutiskirjeen kyselyn perusteella moni lukijoista näkisi mahdollisena hyödyntää myös piharakennuksia ja kodin tiloja vuokraustoiminnassa. Kaipaisitko täsmäohjeita muunlaiseen vuokraukseen, vai riittävätkö Mökkivuokraajan käsikirjan ohjeet soveltaen sinulle?

Kyllä, haluaisin tarkentavat ohjeet eri vuokrakohteille.
Ei, voin soveltaa Mökkivuokraajan käsikirjan ohjeita.


Mökkivuokraajan käsikirja -palvelu kasvaa ja kehittyy koko ajan. Kahden blogipostauksen viikkotahtia, uusia palveluita kehittäen, nykyisiä toimintamalleja hioen. Ensi viikolla kerron isosta kehitysaskeleesta, jonka ansiosta voit valita sinua parhaiten kiinnostavat sisällöt ja palvelut.

Mökkivuokraajan Miniopas poistuu maanantaina 31.7. Olethan jo tilannut sen itse tai vinkannut tarvitsevalle?


Mökkivuokrauksen aloituskurssi lähenee. Haluatko saada ensimmäisenä tiedon, kun kurssille on mahdollista päästä? Ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua osallistumaan tai maksamaan mitään.img_1664

Kesä on lämmennyt ja sen myötä sinilevähavaintoja tehdään nyt ympäri Suomea. Miten kertoa mökkirannan sinileväesiintymistä potentiaalisille vieraille? Entä mitä tulee huomioida mökillä? Lukijan viehättävä mökki sijaitsee aivan rannassa, joten kysymys oli erittäin olennainen hänelle. Lue täältä leväasiantuntijankin kehuma artikkeli.

Onko sinulla mielessä jokin kysymys, johon juuri kaipaisit vastausta? Voit lähettää sen minulle – lupaan vastata.


Lähiaikoina olen Lillanin vuokraamisen lisäksi muun muassa kitannut seiniä. Työhuone valmistuu hyvää vauhtia ja ensin se palvelee japanilaisen työharjoittelijan vierashuoneena. Odotan paljon hänen vierailultaan erityisesti kansainvälisen markkinoinnin kehittämisestä. Kerron sitten taas sinulle parhaaksi havaitsemani toimintatavat.

Kiitos, että luet tätä sinulle kirjoittamaani kirjettä. Mahtavaa, että olet matkassani mökkivuokrauksen polulla!

Kaunista viikonloppua Sinulle ja läheisillesi toivottaa
Sari
Onko sinulla kysymyksiä vailla vastausta? Antaa tulla. Saat vastauksen, lupaan.
img_1082

Kuka minä olen tällaista kertomaan?

Olen menestyksekkäästi vuokrannut omistamaani taloa, Lillania, vuodesta 2015. Ensin yksityisenä, vuodesta 2016 alkaen yritykseni kautta. Ensimmäiset vieraat tulivat juhannuksena 2015, kaksi viikkoa toiminnan käynnistymisen jälkeen. Vuokraustoiminta on ollut kannattavaa alusta alkaen. Lillan toimii samaan aikaan sekä lippulaivana että koekaniinina Mökkivuokraajan käsikirja -palvelulle. Kun huomaan jonkin toimivan tavan hoitaa asioita, palastelen siitä onnistumisen avaintekijät ja kerron ne sinulle.

Seuraan aktiivisesti mökkivuokraukseen liittyviä tilastoja, tutkimuksia, uutisia ja trendejä. Markkinat ovat muuttumassa. Enää ei haluta niinkään omistaa mökkiä, vaikka mökkeilyyn käytetty aika ja raha ovat kasvussa. Erinomainen markkinaennuste siis.

Tervetuloa mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!

PS. Mikä ihmeen Orava Consulting? Äidinäitini tyttönimi oli Orava. Hänen sukunsa oli tilallisina Karjalan Raudussa jo 1500-luvulla. Ylpeänä kannan vahvan, taitavan äidinäitini suvun perintöä yritykseni nimessä. Kiitos Anni ja mahtavat esivanhempani ennen häntä. Ilman teitä en olisi tässä.

MÖKKIVUOKRAAJAN KÄSIKIRJA
Sari Hyvärinen
Orava Consulting
y-tunnus 2576026-8
alv.rek, enn.rek
Kehäkukkatie 4
FI-25700 Kemiö
Finland
sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: