20. uutiskirje

20. uutiskirje lähetettiin tilaajille alunperin 15.7.2017. Blogissa uutiskirjeet julkaistaan yli kuukauden viiveellä. Haluaisitko uutiskirjeet uunituoreina postilaatikkoosi tarjoiltuina? Voit tilata uutiskirjeen täältä.


Mökkivuokraajan käsikirjan 20. uutiskirje

Auttaa sinua onnistumaan mökkivuokrauksessa.

Aamujen aamua!

Viime viikolla lukijan kysymykseen vastauksena pohdittiin unelmavieraita, tällä viikolla unelmamökkiä. Mitä vuokralaiset toivovat mökiltä ja miten se vaikuttaa hintaan? Kuinka moni tilastollisesti suosituimman mökkityypin ominaisuus toteutuu sinun mökissäsi? Jos vasta harkitset mökin hankintaa, lue kirjoitus erityisen huolellisesti.

Ei silti tarvitse huolestua, jos mökkisi ei täytäkään listan ominaisuuksia. Unelmamökkejä on monenlaisia ja jokaiselle löytyvät omat markkinansa. Eikö sinun mökkisi ole tyyppiesimerkki vuokramökistä? Hyvä juttu. Käännä se eduksesi. Mökkivuokraajan käsikirja -palvelun ohjeita sovelletaan jo ainakin vanhan sukukartanon, erämaan piilopirtin, saaristotorpan, tyhjentyneen piharakennuksen ja kodin ylimääräisen huoneen lyhytaikaisessa vuokrauksessa.

Oli mökkisi minkälainen tahansa, sen vieraat eivät tule määrämuotoisissa paketeissa. Koska nukkuminen vie vierailusta kolmanneksen, on petiratkaisuihin syytä panostaa. Aiemmin kirjoitin liinavaatteista, tällä viikolla muunneltavista sänkyvaihtoehdoista. Mitä huomioida? Miten saada vuoderatkaisut vieraiden mukaisiksi? Lue täältä ideoita ja sovella omalle mökillesi.

Mökkisi vuodepaikkojen muunneltavuudesta:
 Olen täysin varautunut. Vuodepaikat ovat helposti muunneltavissa.
 Minulla on jo pohdinnassa, miten toteuttaa muunteleminen.
 En ollut tätä ennen edes miettinyt vuoteiden muunneltavuutta.

Mökkivuokrauksen aloituskurssi starttaa elokuussa. Tarvitset vain koneen ja nettiyhteyden, ja voit käydä kurssin läpi omassa tahdissasi. Kurssin käytyäsi sinä ja mökkisi olette valmiita aloittamaan vuokrauksen. Ennakkoilmoittaudu saadaksesi lisätietoa.

Eilen toivotin jälleen uudet vieraat tervetulleiksi Lillaniin. Olen toivottanut yhteensä 110 vierasta tervetulleeksi kesäkuun alusta lukien. Tarkoittaa paljon käytännön tekemistä. Puskaradion nupit ovat nyt kaakossa. Strategisesti tarkoitukseni on nyt kasvattaa voimakkaasti Lillanin tunnettuutta vierailijoiden välityksellä. Globaali Lillanin ilosanoma leviää.

Elokuussa lähetän jatkomarkkinoinnin yhteydenotot vierailleni. Testaan strategisen markkinoinnin toimintamalliani koekaniinillani ja kerron sitten sinulle, mikä toimii ja mikä ei. Eikö olekin näppärää? Saat valmiiksi testatut, toimivat tavat toteuttaa mökkivuokrausta. Mökkivuokraajan käsikirja -palvelun piirissä oleminen kannattaa.

Vaikka olen välillä hieman väsynyt mökkivuokrauksen kiireisimmän sesongin vuoksi, tekemiseeni tuo huikeaa lisäsyvyyttä se, että voin jakaa oppimani sinulle. Olen aidosti kiitollinen, että voin opeillani helpottaa sinun kulkuasi mökkivuokrauksen polulla.

Ihanaa kesäviikonloppua Sinulle ja tärkeimmillesi toivottaa
Sari
Ennakkoilmoittaudu Mökkivuokrauksen aloituskurssille.
Jaa Facebookissa
LinkedInissä
Twiittaa
Tai välitä välittämällä

Onko sinulla kysymyksiä vailla vastausta? Antaa tulla. Saat vastauksen, lupaan.

img_1082

Olen menestyksekkäästi vuokrannut omistamaani taloa, Lillania, vuodesta 2015. Ensin yksityisenä, vuodesta 2016 alkaen yritykseni kautta. Ensimmäiset vieraat tulivat juhannuksena 2015, kaksi viikkoa toiminnan käynnistymisen jälkeen. Vuokraustoiminta on ollut kannattavaa alusta alkaen. Lillan toimii samaan aikaan sekä lippulaivana että koekaniinina Mökkivuokraajan käsikirja -palvelulle. Kun huomaan jonkin toimivan tavan hoitaa asioita, palastelen siitä onnistumisen avaintekijät ja kerron ne sinulle.

Seuraan aktiivisesti mökkivuokraukseen liittyviä tilastoja, tutkimuksia, uutisia ja trendejä. Markkinat ovat muuttumassa. Enää ei haluta niinkään omistaa mökkiä, vaikka mökkeilyyn käytetty aika ja raha ovat kasvussa. Erinomainen markkinaennuste siis.

Tervetuloa mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!

PS. Mikä ihmeen Orava Consulting? Äidinäitini tyttönimi oli Orava. Hänen sukunsa oli tilallisina Karjalan Raudussa jo 1500-luvulla. Ylpeänä kannan vahvan, taitavan äidinäitini suvun perintöä yritykseni nimessä. Kiitos Anni ja mahtavat esivanhempani ennen häntä. Ilman teitä en olisi tässä.

MÖKKIVUOKRAAJAN KÄSIKIRJA
Sari Hyvärinen
Orava Consulting
y-tunnus 2576026-8
alv.rek, enn.rek
Kehäkukkatie 4
FI-25700 Kemiö
Finland
sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: