17. Uutiskirje

Mökkivuokraajan käsikirjan 17. uutiskirje


17. uutiskirje on lähetetty tilaajille alunperin 24.6.2017. Blogissa uutiskirjeet julkaistaan yli kuukauden viiveellä. Jos haluat päästä lukemaan uutiskirjeen tuoreeltaan ja saada sen sähköpostiisi heti ilmestymisen jälkeen, voit tilata uutiskirjeen täältä.


Auttaa sinua onnistumaan mökkivuokrauksessa.

Hyvää juhannushuomenta!

Ihan aluksi: tuntuu vähän hassulta olla postilaatikossasi näin juhannuspäivän aamuna. Olenko aivan väärässä, kun arvelen, että tämän viestin lukeminen ei välttämättä ole ensimmäinen asia, jonka tänään teet? Siksipä kysyn sinulta: koska haluaisit näiden uutiskirjeiden liihottavan luoksesi?

 Arkiaamuisin. Mikäpä sen parempi tapa aloittaa päivä!
 Arkipäivisin. Siinähän se, muiden sähköpostien joukossa.
 Arki-iltaisin. Silloin ehdin lukea kirjeen rauhassa.
 Viikonlopun ratoksi. Voin rauhassa syventyä viestiin silloin.

Kiitos että vastaat! Haluan olla hyödyksi, en haitaksi. Tulen jatkossa kirjoittamaan ja lähettämään uutiskirjeen tämän kyselyn tulosten mukaisesti.

Ja lisää toiminnan hiomista: Mökkivuokraajan äänikirjan linkki on ollut virheellinen, SUURKIITOS huomiosta Jennille! Nyt se on korjattu. Pääset kuuntelemaan allekirjoittaneen ääneenlukemana hyödyllistä tietoa mökkivuokrauksesta vaikkapa laiturilla auringossa paistatellessasi tai iltasaduksi itsellesi.

Kirjoista puheen ollen, sinun on nyt mahdollista ilmoittautua listalle, jotta saat ensimmäisenä tiedon, kun kovakantista Mökkivuokraajan käsikirjaa on jälleen saatavilla. (Listalla olo ei velvoita sinua tilaamaan eikä edellytä yhtään mitään muutakaan – saatpahan tiedon, kun uusi painos kovakantisia pullahtaa maailmaan.)

Ensimmäiset Mökkivuokraajan Minioppaan tilaajat ovat saaneet eilen viimeisen erityisesti minioppaaseen liittyvän sähköpostinsa. Varsinaisen Minioppaan lisäksihän saat apukysymyksiä, jotta pystyt soveltamaan tietoa paremmin juuri omaan tilanteeseesi. Toivottavasti Minioppaasta on iloa ja hyötyä! Lämpimät onnittelut kaikille viimeisen viestinkin lukeneille ja läpipohtineille – Onnistumisen polun ensimmäinen askel on nyt otettu.

Tiistaina kirjoitin blogiin, mistä Mökkivuokraajan käsikirja -palvelussa oikein on kyse. Haluan tarjota kokonaisvaltaisen palvelun fiksuille mökinomistajille. Osaamisen tieto- ja taitopankin, josta saa vastauksen niin mökin Facebook -sivujen tekemiseen kuin parhaaseen tapaan mankeloida lakanatkin. Palvelun sisältö kasvaa kahden blogipostauksen viikkovauhtia ja muita apuja tulee sitä mukaa kun ehdin niitä rakentaa. Onko sinulla jotain, mitä erityisesti kaipaisit palveluun lisää? Kuulisin mielelläni, koska haluan aidosti auttaa sinua.

Torstaina vastasin lukijan kysymykseen parhaasta vuokrausalustasta. Kerron huonot uutiset heti alkuun ja sitten palastelen hyviä uutisia syvemminkin. Pääset lukemaan, minkä olen todennut omalla kohdallani parhaaksi vaihtoehdoksi ja miksi, sekä miten sen olen toteuttanut.

Sain vastikään palautetta Lillanin vierailta:

Kiitos laskusta ja kiitos vielä kerran upeasta palvelusta! Lillan on todella viehättävä ja olit vieraanvarainen ja joustava emäntä. Arvostamme kovasti! Ulrikalle kiitokset leipomuksista, ne maistuivat erinomaisesti! 🙂 Kiva kuulla, että olen nyt Lillaneer. 🙂 Tulemme taatusti vielä uudestaan.
Kaunista kesää! T:Minna

Arvaat varmaan, miten ihanan tunteen tällainen palaute tuo! Haluaisitko sinäkin saada vastaavanlaista palautetta vierailtasi? Hyvänen aika, aloittaa viestinsä kiittämällä laskusta. Ruodin tätä, ja kyselylomakkeella saamaani vielä tarkempaa palautetta tulevassa blogipostauksessa. Miten toimia, että vieras kokee vierailunsa näin onnistuneeksi ja tulee yhä uudelleen vieraaksi? Ja toimii niin, että ilolla myös otan hänet uudelleen vieraakseni. Sinunkin on mahdollista toteuttaa näin onnistuneita mökkivuokrauksia – kulje onnistumisen polkua kanssani.

Aivan mahtavaa, että olet mukana mökkivuokrauksen kasvavalla alalla!
Ihanaa juhannusta Sinulle ja läheisillesi toivottaa
Sari
Onko sinulla kysymyksiä vailla vastausta? Antaa tulla. Saat vastauksen, lupaan.
img_1082

Olen menestyksekkäästi vuokrannut omistamaani taloa, Lillania, vuodesta 2015. Ensin yksityisenä, vuodesta 2016 alkaen yritykseni kautta. Ensimmäiset vieraat tulivat juhannuksena 2015, kaksi viikkoa toiminnan käynnistymisen jälkeen. Vuokraustoiminta on ollut kannattavaa alusta alkaen. Lillan toimii samaan aikaan sekä lippulaivana että koekaniinina Mökkivuokraajan käsikirja -palvelulle. Kun huomaan jonkin toimivan tavan hoitaa asioita, palastelen siitä onnistumisen avaintekijät ja kerron ne sinulle.

Seuraan aktiivisesti mökkivuokraukseen liittyviä tilastoja, tutkimuksia, uutisia ja trendejä. Markkinat ovat muuttumassa. Enää ei haluta niinkään omistaa mökkiä, vaikka mökkeilyyn käytetty aika ja raha ovat kasvussa. Erinomainen markkinaennuste siis.

Tervetuloa mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!

PS. Mikä ihmeen Orava Consulting? Äidinäitini tyttönimi oli Orava. Hänen sukunsa oli tilallisina Karjalan Raudussa jo 1500-luvulla. Ylpeänä kannan vahvan, taitavan äidinäitini suvun perintöä yritykseni nimessä. Kiitos Anni ja mahtavat esivanhempani ennen häntä. Ilman teitä en olisi tässä.


MÖKKIVUOKRAAJAN KÄSIKIRJA
Sari Hyvärinen
Orava Consulting
y-tunnus 2576026-8
alv.rek, enn.rek
Kehäkukkatie 4
FI-25700 Kemiö
Finland
sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Sari Hyvärinen yrityksen logo
Multidimensional entrepreneurship
Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d