16. uutiskirje

Mökkivuokraajan käsikirjan 16. uutiskirje

Auttaa sinua onnistumaan mökkivuokrauksessa.

Tervehdys!

Toivottavasti viikkosi on mennyt hyvin. Paljon on taas ehtinyt tapahtua Mökkivuokraajan käsikirjan palvelussa.

Viime sunnuntaina julkaistiin Ilta-Sanomien nettisivuilla haastatteluni mökkivuokrauksen aloituksesta. Tiistaina kirjoitin blogiin haastattelusta ja vastasin Ilta-Sanomien lukijoiden kommentteihin. Voit lukea jutun matkan varrella muuttuneine otsikoineen ja 22 kommenttia vastauksineen täältä. Oivallatko, miksi päätän kirjoituksen sanaan ’Röh’?

Useat lukijat tuskailevat mökkivuokrauksen aloituksen ja etenemisen kanssa. Haluan auttaa ja tehdä tien mahdollisimman kevyeksi kulkea. Siksi loin Onnistumisen polun.

Onnistumisen_polku

Kerron tästä polusta, joka johtaa menestyksekkääseen ja kannattavaan mökkivuokraukseen, torstaisessa blogikirjoituksessani vastauksena lukijoiden kysymyksiin.

14. uutiskirjeessä kysyin, mitä toivoisit kaikkein eniten Mökkivuokraajan käsikirjan palvelun kehittämiseksi. Huikeat 75% oli sitä mieltä, että tarvitsisi henkilökohtaista konsultointia. Niinpä sellaista on nyt saatavilla. Henkilökohtaista tukea, kannustusta ja neuvoja juuri sinun tilanteeseesi, Sari. Valitse sopivin palvelupaketti: 45 minuuttia konsultointia, 30 minuuttia konsultointia ja Mökkivuokraajan eKirja tai 30 minuuttia konsultointia ja Mökkivuokraajan äänikirja.

Kirjoista mainittakoon sen verran, että kovakantinen Mökkivuokraajan käsikirja on nyt väliaikaisesti loppunut varastosta. Kerron, kun sitä tulee lisää. Mökkivuokraajan eKäsikirjaa ja äänikirjaa on sentään onneksi saatavilla. Kirjan hankinta avaa portit myös suljettuun Mökkivuokraajat -sisäpiiriin. Siellä jokainen ryhmäläinen on hieman eri tilanteessa, kannustaa ja antaa vertaistukea. Myös minä olen mukana, neuvon ja kerron tuoreeltaan kuulumiseni.

Mökkivuokrauksen aloituskurssin ennakkoilmoittautuminen on nyt avattu. Ennakkoilmoittautumisella et sitoudu osallistumaan kurssille tai maksamaan mitään. Saatpahan tarkempaa tietoa kurssin sisällöstä ja kuulet ensimmäisenä alkamisajankohdasta. Toteutan kurssin verkkomuotoisena, eli tarvitset vain koneen ja nettiyhteyden sen suorittamiseen. Voit edetä sinulle sopivaan tahtiin ja palata materiaaliin aina halutessasi. Saat varsinaisen kurssimateriaalin lisäksi selkeän tiekartan etenemisellesi, tarkistuslistat ja mökkivuokrauksessa tarvittavat mallipohjat. Kurssin lopuksi sinä ja mökkisi olette valmiit aloittamaan vuokrauksen. Kurssilaiset pääsevät myös mukaan sisäpiiriin, Mökkivuokraajiin.

Ensi viikolla blogissa luvassa jälleen ajankohtaisia aiheita ja vastauksia kysymyksiin. Sitä ennen pyyntö sinulle: jos tunnet jonkun, joka haluaisi askeltaa onnistumisen polkua, ohjaathan hänet alkuun ja vinkkaat Mökkivuokraajan Minioppaasta? Kiitos, jo etukäteen.

Ihanaa, että olet ystävänäni mökkivuokrauksen menestyksekkäällä taipaleella!
Kaunista, kesäistä viikonloppua Sinulle ja läheisillesi toivottaa
Sari
Onko sinulla kysymyksiä vailla vastausta? Antaa tulla. Saat vastauksen, lupaan.

Kuka minä olen tällaista kertomaan?

Olen menestyksekkäästi vuokrannut omistamaani taloa, Lillania, vuodesta 2015. Ensin yksityisenä, vuodesta 2016 alkaen yritykseni kautta. Ensimmäiset vieraat tulivat juhannuksena 2015, kaksi viikkoa toiminnan käynnistymisen jälkeen. Vuokraustoiminta on ollut kannattavaa alusta alkaen. Lillan toimii samaan aikaan sekä lippulaivana että koekaniinina Mökkivuokraajan käsikirja -palvelulle. Kun huomaan jonkin toimivan tavan hoitaa asioita, palastelen siitä onnistumisen avaintekijät ja kerron ne sinulle.

Seuraan aktiivisesti mökkivuokraukseen liittyviä tilastoja, tutkimuksia, uutisia ja trendejä. Markkinat ovat muuttumassa. Enää ei haluta niinkään omistaa mökkiä, vaikka mökkeilyyn käytetty aika ja raha ovat kasvussa. Erinomainen markkinaennuste siis.

Tervetuloa mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!

PS. Mikä ihmeen Orava Consulting? Äidinäitini tyttönimi oli Orava. Hänen sukunsa oli tilallisina Karjalan Raudussa jo 1500-luvulla. Ylpeänä kannan vahvan, taitavan äidinäitini suvun perintöä yritykseni nimessä. Kiitos Anni ja mahtavat esivanhempani ennen häntä. Ilman teitä en olisi tässä.

Sari Hyvärinen yrityksen logo
Multidimensional entrepreneurship

MÖKKIVUOKRAAJAN KÄSIKIRJA
Sari Hyvärinen
Orava Consulting
y-tunnus 2576026-8
alv.rek, enn.rek
Kehäkukkatie 4
FI-25700 Kemiö
Finland
sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: