13. uutiskirje

13. Uutiskirje on lähetetty alunperin 27.5.2017 uutiskirjeen tilaajille. Blogissa uutiskirjeet julkaistaan yli kuukauden viiveellä. Haluatko saada uutisesi uunituoreina? Tilaa sähköpostiisi täältä.

Mökkivuokraajan käsikirjan 13. uutiskirje

Auttaa sinua onnistumaan mökkivuokrauksessa.

Mökkivuokraajan käsikirjan uutiskirjeessä on kyse toiveestani auttaa sinua onnistumaan mökkivuokrauksessa. Siksi kirjoitan uutiskirjeeseen täyttä asiaa: parhaat neuvoni, tosielämässä testaamani toimintatavat ja toimivat ohjeeni menestyksekkääseen mökkivuokraukseen.

Tällä viikolla olen kirjoittanut blogissa muun muassa toimivasta markkinoinnista, joka on eräs lukijoiden vakiokysymyksiä. Mistä markkinoinnissa on kyse? Miten erottua massasta ja saada oikeanlaista näkyvyyttä? Syventävää tekstiä markkinoinnista on luvassa jatkossa.

Viime viikon uutiskirjeessä mainitsin tulevasta lehtijutusta. Nyt se on toteutunut, ja olen kertonut blogissakin Maaseudun Tulevaisuuden keskiviikkoisesta Mökkiläinen -liitteessä julkaistusta aukeaman artikkelista. Loma-asunto tuottoisana bisneksenä löytyi perjantaina myös MTn nettisivuilla. (Lehti)juttu päättyy vastauksiin muutamiin mökkivuokrauksessa eniten askarruttaviin kysymyksiin, mutta pian saat täydennystä vastausarsenaaliisi.

Huomenna nimittäin julkaistaan Mökkivuokraajan Miniopas. Siinä vastaan laajasti ja kattavasti viiteen yleisimpään kysymykseen mökkivuokrauksesta. Olethan tehnyt jo oman ennakkotilauksesi? Minioppaan julkaisun jälkeen pääset syventämään omaa mökkivuokrausosaamistasi ja -toteutustasi vielä tarkentavien kysymysten avulla.

Lillanissa on sitten viime uutiskirjeen ollut suomalaisia, ranskalaisia, australialaisia ja ruotsalaisia vieraita. Kaikilta aivan ihanaa palautetta! Ja hyvä niin. Molemminpuolinen tyytyväisyys vierailuun on merkki hyvän mökkivuokraustavan toimivuudesta. Suomalaisvieraiden perheen äiti kirjoitti vierailusta blogipostauksenkin – ensi viikolla pääsette lukemaan siitä. Ranskalainen vieras puolestaan oli toimittaja, joka oli Etelä-Suomessa kirjoittamassa juttua ranskalaisten matkatoimistojen ammattilehteen. Artikkelia on tarkoitus hyödyntää matkatoimistojen palveluvalikoiman laajentamiseen. Lupaavaa, eikö! Ja australialaiset taisivat tehdä Lillanin uuden ennätyksen kauimpaa tulleet vieraat -sarjassa <3

Ensi viikolla blogissa syvennytään muun muassa hyvään mökkivuokraustapaan ja vastataan jälleen yhteen lukijan kysymykseen.

Upeaa, että olet mukana mökkivuokrauksen kasvavalla alalla!
Ihanaa viikonloppua Sinulle ja läheisillesi toivottaa
Sari
Onko sinulla kysymyksiä vailla vastausta? Antaa tulla. Saat vastauksen, lupaan.

Kuka minä olen tällaista kertomaan?

Olen menestyksekkäästi vuokrannut omistamaani taloa, Lillania, vuodesta 2015. Ensin yksityisenä, vuodesta 2016 alkaen yritykseni kautta. Ensimmäiset vieraat tulivat juhannuksena 2015, kaksi viikkoa toiminnan käynnistymisen jälkeen. Vuokraustoiminta on ollut kannattavaa alusta alkaen. Lillan toimii samaan aikaan sekä lippulaivana että koekaniinina Mökkivuokraajan käsikirja -palvelulle. Kun huomaan jonkin toimivan tavan hoitaa asioita, palastelen siitä onnistumisen avaintekijät ja kerron ne sinulle.

Seuraan aktiivisesti mökkivuokraukseen liittyviä tilastoja, tutkimuksia, uutisia ja trendejä. Markkinat ovat muuttumassa. Enää ei haluta niinkään omistaa mökkiä, vaikka mökkeilyyn käytetty aika ja raha ovat kasvussa. Erinomainen markkinaennuste siis.

Tervetuloa mukaan onnistujien kelkkaan. Tervetuloa mökkivuokraajaksi!

MÖKKIVUOKRAAJAN KÄSIKIRJA
Sari Hyvärinen
Orava Consulting
y-tunnus 2576026-8
alv.rek, enn.rek
Kehäkukkatie 4
FI-25700 Kemiö
Finland
sari@mokkivuokraajankasikirja.fi

Sari Hyvärinen yrityksen logo
Multidimensional entrepreneurship
Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d