12. uutiskirje

Mökkivuokraajan käsikirjan 12. uutiskirje on lähetetty uutiskirjeen tilaajille alunperin 20.5.2017. Blogissa uutiskirjeet julkaistaan yli kuukauden viiveellä. Haluatko lukea sen tuoreeltaan? Saat tilattua uutiskirjeen sähköpostiisi täältä.


Hienoa, että olet siellä lukemassa tätäkin uutiskirjettä! Paljon on ehtinyt taas tapahtua Mökkivuokraajan käsikirja -palvelussa. Kuulet myös, mitä kaikkea ensi viikolla (ainakin) julkaistaan.
 
Matkustajailmoitus on yksi harvoja lakisääteisiä velvollisuuksia mökkivuokrauksessa. Miten tämä hoidetaan? Mistä sen löydät? Mihin kaikkeen muuhun matkustajailmoitusta voi hyödyntää? Vastaukset saat täältä.
 
Muistuttelen myös, että palvelupaketin tarjouksen voimassaolo päättyy toukokuun lopussa. Kerron kirjasta saamastani palautteesta ja siitä, millaiseksi mökkivalmennus koettiin. Voit lukea kokemuksista täältä.
 
Jo nyt sosiaalisessa mediassa varsin suosituksi noussut kirjoitukseni, jossa kysyn, oletko kuluttaja vai investoija, löytyy täältä.  Uskallatko sinä laskea todelliset mökkeilysi kustannukset? Olisiko mukavaa, jos saisit edes osan niistä takaisin vuokratuottojen muodossa?
 
Lisäksi eilen julkaisin Mökkivuokraajan käsikirjan äänikirjana. Paljon toivottu, näppärä muoto mahdollistaa tärkeän sisällön sisäistämisen vaikkapa automatkalla tai riippukeinussa löhöten. Ja kirja, muodossa missä tahansa, oikeuttaa sinut Mökkivuokraajien sisäpiiriin. Postaus täällä,  äänikirja täällä, sisäpiiristä juttua täällä.
 
Onko sinulla jokin kysymys, johon todella toivoisit vastausta? Lähetä se minulle. Todennäköisesti moni muukin pohtii tismalleen samaa. Anna minun auttaa sinua.
 
Muistatteko Lillanin viime viikonlopun äitienpäiväyllätyksen järjestäneet vieraat? Heidän palautteensa mökistä oli: ”Oli todella mahtava viikonloppu!” Näin juuri. Siltä sen pitäisi tuntuakin. Haluathan sinäkin, että voit olla ylpeä mökistäsi ja siitä, miten mahtavalta siellä olo tuntuu muistakin? Hyvä juttu. Kyse on hyvästä mökkivuokraustavasta. Siihen ohjaan. Olet erinomaisessa seurassa kasvamassa mökkivuokraajaksi.
 
Tämän viikonlopun vieraat liittyvätkin sitten yhteen ensi viikon kirjoitukseen, nimittäin markkinointiin. Siitä on kysytty todella paljon ja toivon, että tuleva kirjoitukseni vastaa moniin kysymyksiinne. Miten markkinoida mökkiään? Mikä toimii, mikä ei? Mihin kannattaa satsata? Ensi viikolla kuulette.
 
Ensi viikolla julkaistaan myös Mökkivuokraajan miniopas, jossa vastaan viiteen yleisimpään kysymykseen mökkivuokrauksesta. Oletko sinä jo tehnyt minioppaan ennakkotilauksen,  jotta pääset lukemaan sen heti julkaisun jälkeen?
 
Lisäksi ensi viikolla julkaistaan Maaseudun Tulevaisuuden Mökkiläinen -liitteessä mökkivuokrauksesta yksi isompi lehtijuttu, kirjoittajana eräs teidänkin tuttu. Pysy kuulolla!
 
Vielä kirsikkana tämän uutiskirjekakun päällä ylpeänä kerron, että erään Mökkivuokraaja -ryhmäläisen siivet kantavat mökkivuokrauksen tuulissa näin upeasti! Upeaa Karoliina ja Kristian! He ovat hyödyntäneet erinomaisesti ja monipuolisesti Mökkivuokraajan käsikirjan palveluita, olleet itse aktiivisia ja nyt ollaan jännän kynnyksellä, kun heidän mökkivuokrauksensa toden teolla alkaa. Käykäähän tykkäämässä ja seurataan innolla, miten kaikki lähtee rullaamaan. Hienosti, olen ihan varma.
 
Ehkä muuten huomaat, että tämä uutiskirje tulee uudesta sähköpostista? Stilisointityö jatkuu. Käytössä tästä lähin osoitteet uutiskirje@mokkivuokraajankasikirja.fi ja sari@mokkivuokraajankasikirja.fi – saanhan sinulta postia pian? Myös vanha osoite toimii, joten ei huolta, jos viestisi livahtaakin sinne.
 
Upeaa, että olet mukana onnistujien kelkassa. Usko ja tiedä, että mökkivuokraus on tulevaisuuden ala. Tervetuloa mökkivuokraajaksi! Ihanaa aurinkoista viikonloppua Sinulle ja läheisillesi toivottaa
Sari
 
PS. Teethän palveluksen itsellesi ja muille? Suomessa on yli 800 000 mökkikuntaan kuuluvaa, siis itse tai osuuden mökistä omistavia. Näistä ihan joka iikan kannattaisi tietää asioista, joista uutiskirjeissäkin kirjoitan. Kutsuthan heidät mukaan? Tässä kohtaa ei nimittäin päde sanonta ”Kel onni on, se onnen kätkeköön”. Mitä useampaa mökkiä vuokrataan hyvän mökkivuokraustavan mukaisesti, sitä parempi maine ja liide koko mökkivuokrausalalla – ja siten myös sinulla – on.
Sari Hyvärinen yrityksen logo
Multidimensional entrepreneurship
Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d