11. uutiskirje

11. uutiskirje on lähetetty sen tilanneille alun perin 13.5.2017. Blogissa julkaistaan siis uutiskirjeet yli kuukauden viiveellä. Jos haluat uutiskirjeet jatkossa suoraan sähköpostiisi uunituoreina, voit tilata kattauksen itsellesi täältä.


Uutiskirjeessä edelleen suppeassa muodossa viikon kirjoitukset ja kuulumiset, s’il vous plaît!

Vertaistuki ja välitön palaute on mitä tärkeintä, kun tekee jotain haastavaa, uutta tai jännittävää. Siksi Mökkivuokraajien sisäpiiri on niin korvaamaton. Siellä saa myönteisessä hengessä hyviä neuvoja ja kannustusta. Lue sisäpiiriläisten mielipiteitä täältä.

Myös yksi lukijan kysymys on saanut vastauksensa. Kelpaako mökki vähillä mukavuuksilla? Vastauksen löydät täältä.

Onko sinulla jokin kysymys, joka piinaa sinua? Johon toivoisit vastausta? Lähetä se minulle. Ehkä voin auttaa. Todennäköisesti moni muukin pohtii tismalleen samaa, jolloin autat muitakin.

Kävin eilen toivottamassa tervetulleeksi Lillanin viikonloppuvieraat. He kertoivat ihastelleensa Lillanin kuvia kovasti ja valinneensa mökin muun muassa sen kauneuden vuoksi. Tyttäret olivat järjestäneet esteetikko-äidilleen kauniin yllätyksen. Tilasivat paikalliselta leipurilta vielä lauantaiaamuksi sämpylöitä kauttani ja äitienpäivän herkuksi marjaisan juustokakun. Vieraat jäivät innostuneina Lillaniin, kun itse lähdin hymyssä suin ajelemaan kotia kohti.

Mikä on juuri sinun mökkisi se juttu? Pohditaanko yhdessä?

Ensi viikolla kirjoitan muun muassa lakisääteisestä velvollisuudesta mökkivuokrauksessa sekä avaan kuluttajan ja investoijan eroa mökkivuokrauksen näkökulmasta.

Ihanaa äitienpäiväviikonloppua Sinulle ja läheisillesi toivottaa
Sari
Mökkivuokraajan käsikirja

PS. Tuleeko mieleesi ystävä tai tuttu, jolle mökkivuokraus voisi olla hyvä juttu? Vinkkaa hänelle Mökkivuokraajan eKäsikirjasta!

Ja jos et haluaisi enää lukea näitä uutiskirjeitä, olisitko kiltti ja kertoisit minulle, miksi.
Sari Hyvärinen yrityksen logo
Multidimensional entrepreneurship

 

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: