10. Uutiskirje

10. uutiskirje on lähetetty alunperin 6.5.2017. Blogissa uutiskirjeet julkaistaan yli kuukauden viiveellä. Haluatko uutiskattauksen uunituoreeltaan? Saat tilattua sen sähköpostiisi täältä.

Huikeaa. Jo 10 viikkoa uutiskirjeitä! Kuten viime viikolla lupasin, uutiskirje on nyt lyhyempi ja ketterämpi.
 
Tällä viikolla olen kirjoittanut blogissa vuokramökkien – ja siten mökkivuokratulojen kasvusta tulevaisuudessa.
 
Olen myös kirjoittanut suositusperusteisesta mökkivuokrauksesta ja siitä, miten sosiaalinen media on nykyajan digitaalinen puskaradio.
 
Viime vuonna rummutettiin komeasti ensimmäistä kansallista mökkipäivää. Syystä tai toisesta tänä vuonna ei tapahtumasta ollut mainintaa. Toukokuun ensimmäinen perjantai oli eilen, mutta mikäänhän ei estä meitä sitä jatkossakin juhlistamasta. Perusteet ainakin ovat olemassa: sekä vapaa-ajan kansantaloudellinen merkitys että mökkeilyn työllistämisvaikutus kasvavat.
 
Uutiskirjeen toimintatapamuutosten lisäksi hieman päivityksiä on tullut myös Mökkivuokraajan käsikirjan kotisivuilla. Ulkonäköä on kevyellä kädellä korjailtu ja nettiosoite on nykyään muotoa mokkivuokraajankasikirja.fi mutta ei huolta, vanhat linkit ohjautuvat kyllä oikein.
 
Omista mökkikuulumisistani mainittakoon, että eilen kävin toivottamassa Lillaniin tervetulleeksi hollantilaisen perheen ja kuluneella viikolla sain ensimmäisen buukkauksen Australiasta.
 
Olen todella iloinen ja kiitollinen, että kansainvälistyminen etenee! Edelleenkin yli puolet Lillanin vieraista on suomalaisia, mutta ulkomaisten vieraiden osuus on selkeässä kasvussa.
 
Tämä on minulle erityisen iloinen asia, koska haluan muun muassa pystyä kompensoimaan kausivaihteluita muun muassa ulkomaisten vieraiden avulla.
 
Ensi viikolla kirjoitan muun muassa hieman Mökkivuokraajien sisäpiiristä ja vastaan erääseen lukijan kysymykseen.
 
Mainiota viikonloppua Sinulle ja läheisillesi
lämpimästä ja linnunlauluntäytteisestä Kemiönsaaresta toivottaa
 
Sari/Mökkivuokraajan käsikirja
 
PS. Tuleeko mieleesi joku ystävä, jolle toivoisit hyvää vaikkapa mökin vuokratulojen muodossa? Vinkkaa hänelle Mökkivuokraajan eKäsikirjasta!
 

Ja jos et haluaisi enää lukea näitä uutiskirjeitä, olisitko kiltti ja kertoisit minulle, miksi.

 

Sari Hyvärinen yrityksen logo
Multidimensional entrepreneurship

 

Facebook Comments Box

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d